ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/3/11

Μη αποδεκτή η προσφυγή του Δήμου Ζαχάρως

Η επιτροπή του άρθρου 152 του ν.3463/2006 κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής της αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την υπό κρίση προσφυγή του Δήμου Ζαχάρως κατά της απόφασης του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου, με την οποία ακυρώθηκε ως παράνομη η εκλογή Προεδρείου και Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζαχάρως κατά τη συνεδρίαση  της 30/01/2011.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης  τα τακτικά μέλη  του Δημοτικού Συμβουλίου, ανήκοντα στη μείζονα αντιπολίτευση (ήτοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας και ένας της ελάσσονος μειοψηφίας), δεν προσήλθαν να ορκιστούν ενώπιον του Δημάρχου  Ζαχάρως την 19-12-2010 διότι ευλόγως αμφέβαλαν για τη νομιμότητα της από 17-12-2010 προσκλήσεως την οποία τους απηύθυνε ο εκλεγείς Δήμαρχος Ζαχάρως, δεδομένου ότι στον κ. Χρονόπουλο είχε επιβληθεί κατά την προηγούμενη εκλογική του θητεία του το διοικητικό μέτρο της αργίας και δεν είχε εκδοθεί τελεσίδικη αθωωτική αυτού απόφαση που να αφορά το αδίκημα εξαιτίας του οποίου είχε επιβληθεί το μέτρο αυτό.

Να αναφέρουμε τέλος ότι στην απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 αναφέρεται ότι τα τακτικά μέλη δεν εξέπεσαν της ιδιότητας του δημοτικού συμβούλου διότι ορκίστηκαν εντός της οριζόμενης από τις διατάξεις του άρθρου 53 ν. 3852/2010 προθεσμίας, ήτοι έως την 31.12.2010 και ως εκ τούτου αποτελούν τακτικά μέλη του Δημοτικού του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Δ.Σ. του Δήμου Ζαχάρως έπρεπε να προσκαλέσει τα μέλη αυτά στη συνεδρίαση, η απόφαση δε του Δ.Σ. που ελήφθη άνευ της συμμετοχής αυτών και χωρίς τη νόμιμη πρόσκλησή τους είναι παράνομη λόγω μη νομίμου συνθέσεως του συλλογικού αυτού οργάνου.

(του Δημήτρη Ζιάκα, για την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ)

12 σχόλια:

  1. Αμαρτωλέ αυτά έγραφα εγώ κι ο Καλλικράτης αλλά ακόμα πολλοί περί τον Πανταζή και ειδικότερα ο φίλος μου ο Δημήτρουλας επιμένουν ότι θα δικαιωθούν!Εγώ επιμένω ότι κακως η κυρία πρόεδρος του δεύτερου τμηματος του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!!!Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΙ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΩ ΜΗΝΥΣΗ!ΚΙ ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ Ο ΣΟΦΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/11, 6:57 μ.μ.

    pou tha dikaiothoun sta europaika dikastiria?????????xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/11, 7:06 μ.μ.

    Είπαμε ο μεγάλος θα κάνει ειδικό δικαστήριο στη Λιβυκή έρημο με τον Καντάφι πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/11, 7:38 μ.μ.

    sosta!!!!!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/3/11, 8:18 μ.μ.

    Η απόφαση του Αρείου Πάγου, δεν καθαρογράθηκε ακόμα; Δεν έφτασε στα χέρια του Αποστολόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/3/11, 9:07 μ.μ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΛΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/11, 10:01 μ.μ.

    που είσαι Ρέγκο????????? τι έχεις να πεις????? γιατί σωπαίνεις??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/3/11, 5:56 μ.μ.

    gt poios perimene oti tha dikeothei?
    mono oi xazoi pou paramenoun mazi tou
    oso gia ton reggo kseroumee poios einai
    perastika sou foti pou itheles na gineis k dimarxos ta moutra sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φώτης Δημήτρουλας18/3/11, 10:56 π.μ.

    Τέτοιοι κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας και το Ασφαλιστικό σύστημα.

    Εκείνοι που κατέστρεψαν τη χώρα και αποκρύπτουν την αλήθεια ακόμη και σήμερα, έπρατταν επί πολλά έτη τα αντίθετα από όσα λένε οι νόμοι.
    Όμοιοι με εκείνους υπάρχουν και σήμερα διαπράττοντας τα ίδια αδικήματα.
    Όμοιοι με εκείνους θέλουν την ισχύ του νόμου για όλους τους άλλους εκτός από την παρέα τους.
    Τους ακούτε κάθε μέρα στα ΜΜΕ να διακηρύσσουν την νομιμότητα, αλλά αποδεικνύουν πως εξαιρούν τις περιπτώσεις που αφορούν τον κύκλο τους.
    Η επιτροπή του άρθρου 152 δεν έπραξε το καθήκον της. Όπως και ο Γενικός Γραμματέας (που την έχει διορίσει) πήρε απόφαση για τη σκοπιμότητα και όχι για τη Νομιμότητα.
    Έπραξε δηλαδή το αντίθετο από εκείνο που της επιβάλει ο νόμος να πράττει, δηλαδή να αποφασίζει για τη νομιμότητα της κρινόμενης πράξης κι όχι για τη σκοπιμότητά της.
    Δεν αιτιολόγησε την απόφασή της όπως επιτάσσει ο νόμος αλλά προσπάθησε με αλχημείες και με εφευρέσεις να δικαιολογήσει τα ...βρεγμένα, παρ όλα αυτά δεν το κατόρθωσε, αντίθετα ισχυροποίησε την Νομιμότητα.
    Οι μόνοι που "Εντυπωσιάσθηκαν" με την απόφαση είναι μόνο οι επτά "Ανώνυμος" τσάτσοι του συστήματος κι ένας Επώνυμος που δεν έχει χρήματα να ...κατατροπώσει τους δικαστές άλλων υποθέσεων. Εύχομαι να μην δημοσιοποιήσει ο Επώνυμος και αριθμό τραπεζικού λογαριασμού με σκοπό να συγκεντρώσει το αντίστοιχο κονδύλι.

    ΥΓ Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/3/11, 8:41 μ.μ.

    Τι θέλεις να πεις αγαπητέ Φώτη και δεν σε αντιλαμβάνομαι;
    Ή εγώ έχω μείνει πίσω στη σκέψη ή εσυ έχεις προχωρήσει πολύ μπροστά και δεν σε φτάνω.
    Τι να συμβαίνει άραγε;
    Ο γυαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε;
    Παρακαλώ τη βοήθεια του κοινού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φώτης Δημήτρουλας20/3/11, 11:54 μ.μ.

    Φίλε "Ανώνυμος"
    αρμενίζεις στραβά, όπως αρμένισε η επιτροπή του άρθρου 152, μαζί με τον "Αρχη-στραβο-αρμενιστή" γενικό Γραμματέα.

    Όταν ο νόμος είναι σαφής, όλοι πρέπει να πράττουν το αυτονόητο κι όχι να κλείνουν το μάτι στο αδιανόητο.

    Φράσεις σαν "...δεν προσήλθαν να ορκισθούν ...διότι ευλόγως αμφέβαλαν για τη νομιμότητα της πρόσκλησης" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν χωρούν σε καμία νομική απόφαση.
    Δεν χωρούν σε τεκμηριωμένες αποφάσεις. Διότι ΤΕΛΙΚΩΣ, η "αλχημεία" με το "...ευλόγως αμφέβαλαν για τη ...νομιμότητα" δεν μπορεί να σταθεί ούτε όρθια, αλλά ούτε ...ξαπλωμένη.
    Και τούτο διότι η πρόσκληση αποδείχθηκε νομιμότατη και μάλιστα για όλους, δηλαδή για όλες τις πλευρές ομοφύλων-αλλοφύλων-ομοθρήσκων-αιρετικών, ακόμη και για την επιτροπή του άρθρου 152, ακόμη και για τον γενικό Γραμματέα.

    Ως εκ τούτου ρίξε μια ίσια ματιά στο γιαλό, γιατί μου φαίνεται πως με την αρχική ματιά σου ...στραβοκοίταξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ2/4/11, 8:08 π.μ.

    Όλοι οι πρώην και οι τέως προσκυνητές του Πανταζή παριστάνουν τώρα τα παλληκάρια, μη εξαιρουμένων των οικογενειών των κκ Σχίζα, Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα.
    Όλοι οι πρώην και οι τέως "χρηματιζόμενοι", "μιζαδόροι", και "εξαγορασμένοι" προσπαθούν να χρεώσουν σε άλλους τις ίδιες ρετσινιές.
    Βρε ουστ από τη Ζαχάρω ξενόφερτα ανθρωπάκια της υποκρισίας.
    Βρε ουστ!
    Ουστ!
    και πάλι ουστ...


    Read more: αμαρτωλό http://amartolo.blogspot.com/2011/03/blog-post_3675.html#ixzz1IL2XjraL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails