ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/3/11

Δήλωση από τον Πρόεδρος του Τ.Σ. Κακοβάτου κ.Μπούκαλη Αυγουστή

Ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Κακοβάτου με αφορμή δηλώσεις «καφενειακού τύπου» που κυκλοφορούν τελευταία στο χωριό μας οφείλει να ενημερώσει τους κατοίκους για τα εξής:

1. Καταρχάς θέλω να συγχαρώ το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου για την εκλογή του και να δηλώσω δημόσια ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια για το καλό του χωριού.

2. Ακούστηκε ότι η καθαριότητα που έγινε τελευταία στο χωριό ήταν με πρωτοβουλία του Συλλόγου ύστερα από παρέμβαση στην υπεύθυνη καθαριότητας του Δήμου. Η υπεύθυνη καθαριότητας του Δήμου ουδέποτε ενοχλήθηκε από το Σύλλογο και όλες οι ενέργειες έγιναν από το τοπικό συμβούλιο Κακοβάτου σε συνεργασία με το Δήμο Ζαχάρως.

3. Ενοχλήθηκα επανειλημμένα από κατοίκους ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος θέλει να αποκαταστήσει τις βλάβες στο οδικό δίκτυο (λακκούβες) και ότι είμαι εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή. Θέλω να γνωρίζεται ότι εφ’ όσον ο Πολιτιστικός Σύλλογος επιθυμεί να αποκαταστήσει τις βλάβες με δική του πρωτοβουλία έχει στη διάθεσή του από μένα δικά μου μηχανήματα (φορτωτής, κύλινδρος, bobcut) δωρεάν.

4. Θα παρακαλούσα το Δ.Σ. του Συλλόγου, ότι αιτήματα έχει να τα προσκομίζει εγγράφως στο τοπικό Συμβούλιο για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία ανακοινώσεων αλλά στην ουσία.

5. Όσον αφορά κάποιες ανώνυμες ανακοινώσεις σε διάφορα blogs στο internet θα παρακαλούσα να είναι επώνυμες, με ουσία και χωρίς εμπάθεια.
Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Μπούκαλης Αυγουστής
Από το χρήστη Ανώνυμος στις 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 στις 8:46 μμ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/3/11, 9:33 π.μ.

    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ....
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Τ.Σ. ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤ' ΟΨΙΝ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΑΚΟΒΑΤΗΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ; ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ... ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/11, 3:53 μ.μ.

    Πρόεδρε,
    κάνε έργα και άσε τις...ανακοινώσεις. Κράτα τις καλές κριτικές και...ξέχνα τις αρνητικές. Πάντως για πές μας κάθε πότε κάνεις συμβούλιό; Τί θέματα σε απασχολούν; Θα είναι πάλι και φέτος "βρώμικο" το χωριό σας και η παραλία σας;
    Πρέπει να δούμε πρώτα ΕΡΓΑ και μετά θα μιλήσουμε "επώνυμα"....
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/3/11, 1:19 π.μ.

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΟΒΑΤΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΒΑΤΙΤΕΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ "ΣΚΟΤΑΔΙΑ" ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ-ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΧ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/11, 9:54 μ.μ.

    ΠΡΟΕΔΡΕ,
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ.Α.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΗΤΑΝ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ(ΤΑΒΕΡΝΕΣ,ΚΑΝΤΙΝΕΣ,ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ,ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ,ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΤΙΝΑ , ΜΕΡΟΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!!κτλ).ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ.
    ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.
    ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΖΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/3/11, 11:14 μ.μ.

    Αγαπητέ κύριε πρόεδρε
    και αγαπητό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου
    μακάρι να γίνετε καλύτεροι από τους προκατόχους σας και να πάτε τον κακόβατο ψηλά , εκεί που του αξίζει.
    Γιατί ο κακόβατος πρέπει να γίνει η μύκονος της πελοποννήσου ...
    να δοθούν κι άλλες άδειες για καντίνες και για μπαρ .
    τί λάμπες και λακούβες λέτε!!!
    άλλο έχει ανάγκη το χωριό...ένα μπουζουξίδικο και ένα στριπτιτζάδικο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/4/11, 10:34 μ.μ.

    ΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ.ΦΙΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΧΕΙΣ,ΜΗΧΑΜΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails