ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

19/11/10

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ SEX

Αλλά ποιος τις ακούει; Σε τελευταίες έρευνες γύρω από την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών αποδείχτηκε πως το 85% των γυναικών που έχουν ηλικία μεταξύ 30 και 40 ετών ζητούν περισσότερο σεξ. Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τις γυναίκες είναι το ενδιαφέρον σεξ και σε καμιά περίπτωση το αδιάφορο και πάνω στην πεπατημένη.
Με βάση την έρευνα, εάν δεν το βιώνουν αναγκάζονται να περνούν το χρόνο τους με τις φίλες τους, ή οργιάζουν καταναλωτικά.
Αυτό που εντυπωσιάζει στην έρευνα, είναι...
η επιθυμία των γυναικών να επιστρέψουν μια δεκαετία πίσω μεταξύ 20 και 30.
Στην ηλικία των 20 με 30 το 60% από τις γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν πως έκαναν έρωτα σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα σε αντίθεση με το σήμερα που η σεξουαλική τους δραστηριότητα έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά το ήμισυ.
Οι άνδρες περισσότερο συγκαταβατικοί, μεγαλώνοντας αρκούνται σε μια πιο ήπια δραστηριότητα και μόνο το 21%, με ηλικία αντίστοιχη 30-40 δήλωσε πως θέλει περισσότερο σεξ.Το 21% των γυναικών επιθυμούν παράταση του χρόνου της ερωτικής πράξης που και πάλι έρχεται σε αντίθεση με το 7% των ανδρών που ενδιαφέρει η διάρκεια χρόνου στο σεξ.
Οι άνδρες πάνω από τα 50% και σε ποσοστό 44% έχουν απατήσει τη σύντροφό τους μια ή περισσότερες φορές.
Οι γυναίκες όπως προκύπτει από την έρευνα είναι πιο πιστές και λειτουργούν πιο εγκεφαλικά.
Το συμπέρασμα προβληματίζει τόσο για τη διαφορά των ποσοστών στα δύο φύλα, όσο και για την περίπτωση που οι άνδρες τουλάχιστον δείχνουν μεν συγκαταβατικοί, έχουν όμως τις εναλλακτικές τους σε κάθε περίπτωση.
Η έρευνα διεξήχθη στην μακρινή Αυστραλία σε δείγμα 2000 γυναικών και ανδρών αντίστοιχα.
Πηγή:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails