ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

14/11/10

ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ Η ΑΘΗΝΑ

Toυλάχιστο  300.000 δημόσιοι υπάλληλοι, θ αρχίσουν να βλέπουν από Δευτέρα τη πόρτα της εξόδου από το άθλιο Δημόσιο.
Η κυβέρνηση θα επικαλεσθεί τη κατάργηση των θέσεων και τμημάτων ολόκληρων, οπότε θα συμπαρασύρει και τους εργαζόμενους σ αυτές.
Η ανθρωποθυσία  θα συγκεντρώσει χιλιάδες διαδηλωτές στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου,  κάτω από το σπίτι του Άκη και της Τρόικας!
Η Αθήνα θα μετατραπεί σε μια απέραντη Σπιναλόγκα, ώστε να μην πληρώνει κομπάρσους ο Πέτρος  Μπούτος,  θα τους έχει έτοιμους.
Οι ξιπασμένες Τράπεζες που  δεκαετίες τώρα τζογάρουν  τα λεφτά του κοσμάκη  σκορπώντας δάνεια στους νταβατζήδες, θα πάρουν τον πούλο.
Οι ψαγμένοι πολίτες σηκώνουν τις καταθέσεις τους από τις Τράπεζες γιατί η χρεοκοπία μπορεί να έλθει το επόμενο τέταρτο, δίχως προειδοποίηση, ειδικά μετά το βράδι της Κυριακής που θα έχουν ολοκληρωθεί οι Περιφερειακές εκλογές.
Όσοι έχετε λεφτά, κρύψτε τα στα σεντούκια.
Κρύψτε επίσης τους τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων που έχετε στη κατοχή σας και  επενδύστε σε χρυσό.
Μην αφήνετε  δεκάρα τσακιστή στους Τραπεζίτες, τα κολλητάρια της διαπλοκής που είναι ανακατεμένοι σ όλα τα βρώμικα κόλπα της μεταπολίτευσης.
Κόψτε τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα για να μην πληρώνετε πάγιο.
Μειώστε τις κλήσεις. Περιορίστε τα τηλεφωνήματα στα αμέσως απαραίτητα, για να την ακούσουν  οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας , ο άλλος πόλος στήριξης του συστήματος.
Οι «ευαίσθητες» τηλεπικοινωνίες.
Καλούμε τους επιχειρηματίες  που  σέβονται τον εαυτό τους, να μην δίνουν δεκάρα τσακιστή στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, είτε πρόκειται για τηλεοράσεις, είτε εφημερίδες  και περιοδικά, είτε διαπλεκόμενους διαδικτυακούς τόπους.
Μην πετάτε τα λεφτά που δεν έχετε για να διαφημιστείτε στα μέσα των ανυπόληπτων νταβατζήδων.
Βάλε κι εσύ ένα χεράκι να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα λαμόγια που απολαμβάνουν την ατιμωρησία που τους προσφέρει απλόχερα η κυβέρνηση.
Οι πολίτες-το έχουμε ξαναγράψει-δεν έχουμε να χάσουμε παρά τις αλυσίδες μας, σε μια χώρα ανυπόληπτη και απέραντη εστία διαφθοράς.
Μια διαφθορά που συνεχίζεται αμείωτη και από τη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.
Ειδικά ανάμεσα στους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους το βρώμικο παιγνίδι δεν έχει όρια.
Το παιγνίδι εξαγοράς συνειδήσεων, λες και θα μείνει  κάτι όρθιο για να κυβερνήσουν τα χαμένα κορμιά.
Όπου νάναι θα παρακαλάς κάποιον να γίνει πρωθυπουργός, να κυβερνήσει την Ελλάδα κι αυτός θα τρέχει  να κρυφτεί από προσώπου γης.
Το  πλέον τρωτό σημείο του συστήματος, επαναλαμβάνουμε,  είναι οι Τράπεζες.
Ενημερώστε φίλους και συγγενείς, ότι η χρεοκοπία είναι εδώ –σηκώστε τις καταθέσεις από τα  ταμεία των τραπεζιτών, οι οποίοι δεκαετίες τώρα δεν τα σεβάστηκαν.
Αδειάστε τις Τράπεζες.
Μην τους αφήνετε ούτε τη σκόνη σας.
Ζήσε για την υπέροχη εκείνη μέρα που θ ακουσθεί το πρώτο κανόνι από μια θεωρούμενη μεγάλη Τράπεζα.
Ζήσε τις ιστορικές στιγμές που έρχονται ως το μεδούλι τους.
Μείνετε συντονισμένοι με το «Κουρδιστό Πορτοκάλι»…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πιό πάνω κείμενο μας το πρότεινε να τα αναρτήσουμε φίλος του glog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κάθε πρόταση δεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails