ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/11/10

ΣΚΕΨΕΙΣ

Εύκολη επικράτηση του πρώην δημάρχου κ. Πανταζή Χρονόπουλου ή μάλλον εύκολη ήττα για τους υπόλοιπους υποψηφίους στο δήμο Ζαχάρως - Φιγαλείας.
Ο Πανταζής αν και είχε απεναντί του ένα "μέτωπο" διαφόρων υποψηφίων πιστεύω ότι δεν ανησύχησε όταν το είδε να διασπάται με την κατάθεση τριών διαφορετικών ψηφοδελτίων. Εκεί αυτός κέρδισε ή αν θέλετε εκεί έχασε το "μέτωπο".  Κανείς δεν έκανε πίσω ώστε να αναδειχθεί ένας σαν αντίπαλος του Πανταζή Χρονόπουλου ΕΝΩ το "μέτωπο" αυτό το είδαμε να κινητοποιείται και  να ενώνεται  μετά το αποτέλεσμα του α' γύρου.
Δεν ξέρω τι πιστεύει ο καθένας μας για το τι θα έπρεπε να γίνει ή τι δεν έγινε. Όλα αυτά όμως τώρα ανήκουν στην "ιστορία".
Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να επικρατήσει η ηρεμία και να πέσουν οι  τόνοι καθώς πρέπει η νέα δημοτική αρχή να δουλέψει ενωτικά και να μην αναδειχθεί αντιδικία μεταξύ κατοίκων των πρώην δήμων Ζαχάρως και Φιγαλείας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/11/10, 5:45 μ.μ.

    σκατα στα μουτρα των ζαχαραιων της ΝΔ και μερους των βουλευτων του ΠΑΣΟΚ που στηριξαν τον πανταζη, ας των φανε αλλα 3,5 χρονια στα μουτρα, διοτι τετοιοι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails