ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10/4/19

ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΖΑΧΑΡΩΣ

Το μεσημέρι της Κυριακής που μας πέρασε, ένα ευτυχώς οχι πολύ σοβαρό, συμβαν με τραυματισμό έγινε σε ψαροταβέρνα που θα μπορούσε να έχει ακόμα χειρότερα αποτελέσματα για την υγεία ενός μικρού παιδιού 2,5 χρονών.

Ο σκύλος ενός τουρίστα ο οποίος ήταν δεμένος από το τραπέζι ξαφνικά όρμηξε σε ένα μικρό παιδάκι -το οποίο μόλις είχε εισέλθει στο εστιατόριο- και το τραυμάτισε ευτυχώς ελαφριά στο πρόσωπο. 

Ακολούθησε πανικός και αμέσως ο καταστηματάρχης έτρεξε προς βοήθεια του μικρού παιδιού γιατί υπήρχε μικροτραυματισμός και αίματα στο πρόσωπο.  

Ακολούθησαν στιγμές που ( όπως λένε οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων), ήταν έντονες σε λόγια μεταξύ των γονέων και του τουρίστα, ο οποίος μέσα στην φασαρία και με τον κίνδυνο να συλληφθεί έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Αργότερα κλήθηκε η αστυνομία και πήρε καταθέσεις ενώ έγιναν και οι σχετικές μηνύσεις.

Το περιστατικό που είναι πρωτόγνωρο για την περιοχή μας έγινε ξαφνικά πρώτο θέμα σε όλα τα καφενεία του χωριού αλλά και της Ζαχάρως.

Επειδή δεν ήμασταν παρόντες δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα σχολιασμό επί του θέματος, ευχόμαστε να ηρεμήσουν τα πράγματα και να το δουν ψύχραιμα άπαντες, μιας και το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του.

  Η καταγγελία της μητέρας (όπως την δημοσίευσε ειδησιογραφικός ιστότοπος )

«Ήταν περίπου 2,30 το μεσημέρι όταν μπήκαμε στο κατάστημα. Ο σύζυγός μου προπορευόταν με τη μεγαλύτερη κόρη μας και εγώ ακολουθούσα πίσω με την μικρότερη κρατώντας την από το χέρι.

Σε ένα τραπέζι καθόντουσαν δύο τουρίστες με τα σκυλιά τους. Το ένα εξ αυτών όρμησε ξαφνικά πάνω στην κόρη μου τραυματίζοντάς την κάτω από το μάτι με τα νύχτια του και την έριξε κάτω. Αμέσως κινηθήκαμε να προστατέψουμε το παιδί μας, ενώ στη συνέχεια ζητήσαμε να κρατηθεί στο κατάστημα ο ιδιοκτήτης του σκύλου έως ότου να έρθει η αστυνομία. Εκείνος μας έβρισε και έφυγε, ενώ και η αντιμετώπιση του από την πλευρά του καταστήματος ήταν «εχθρική», κατηγορώντας μας για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Όταν ήρθε η Αστυνομία που καλέσαμε, ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε φύγει»

 Σχόλιο.: η κράτηση ατόμων επιτρέπεται μόνο από την ΕΛ.ΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails