ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/4/19

Στην Ηλεία ο Φαρμάκης

Στον Δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων βρέθηκε ο υποψήφιος Πρεφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, όπου επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό παράρτημα, το Δημαρχείο, το Δασαρχείο και το Α.Τ Κρεστένων. Συζήτησε για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και τις τοπικές υπηρεσίες. Προβλήματα που αφορούν σε ελλείψεις υλικοτεχνικών υποδομών και προσωπικού καθώς και σε πολιτικές στήριξης του πρωτογενούς τομέα που απουσιάζουν.
Η συνέχεια έγινε με επίσκεψη στην Καλλιθέα του ιδίου Δήμου.
Το μεσημέρι είχε σύσκεψη στην Π.Ε Ηλείας με τους προέδρους των ΤΟΕΒ και τον πρόεδρο ΓΟΕΒ Ηλείας.
Εκεί, συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στους ΤΟΕΒ και τον ΓΟΕΒ και κατέστη σαφές ότι πρώτη προτεραιότητα είναι ο εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου.
Το απόγευμα βρέθηκε στα Μακρίσια όπου είχε επαφές με πολίτες.

Με επαφές στην αγορά των Λεχαινών, επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λεχαινών και επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών συνεχίστηκε η περιοδεία του Νεκτάριου Φαρμάκη. Εκεί μίλησε με τους ανθρώπους που με αυτοθυσία προστατεύουν καθημερινά τις ζωές και τις περιουσίες μας και που συνέβαλαν τα μέγιστα για να αποφευχθούν τα χειρότερα στην πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγες μέρες στην Στροφιλιά. 
Αμέσως μετά επισκέφθηκα το σημείο που ξέσπασε η φωτιά και διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής αλλά και της πλήρους εγκατάλειψης. 
Η χθεσινή επίσκεψη στην Ηλεία τελείωσε στο Κουνουπέλι, όπου κάτοικοι εξέφρασαν την ανάγκη για δημιουργία αλιευτικού καταφυγίου ενώ κοινή διαπίστωση ήταν η εγκατάλειψη μιας πανέμορφης τοποθεσίας με τόσες προοπτικές (θάλασσα, δάσος, λουτρά Υρμίνης κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails