ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/3/12

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ "ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ" ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ

Με λαμπρό εορτασμό και πολλούς επισήμους εορτάστηκαν και φέτος στον Κακόβατο οι Αγιοι Θεόδωροι. Στον ναό του χωριού ήταν όλοι.... ο Δέσποτας, οι Βουλευτές Τζαβάρας, Αυγερινοπούλου, Δημητρουλόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Καφύρας, ο πολιτευτής και εορτάζοντας κ. Βλαγκούλης, ο Πανταζής Χρονόπουλος. Τους επισήμους υποδέχθηκε ο τοπικός πρόεδρος του Κακοβάτου ενώ μετά τον εκκλησιασμό και την λιτανεία προσεφέρθησαν οι παραδοσιακές μπακλαβαδόπιτες.  Στο πλήθος του κόσμου διακρίναμε και τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου που είναι  πάντα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού με ισχυρή παρουσία και ζηλευτές δημόσιες σχέσεις. 

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/3/12, 8:50 μ.μ.

    Ευτυχώς που οι βουλευτές δεν βγήκαν να χαιρετήσουν. Πάντως όπως είπε και ο Πανταζής είχαν τύχη γιατί λόγω των Αγίων Θεοδώρων και της γιορτής δεν ήθελαν οι οικοδεσπότες κάτοικοι να τους τα ....ψάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΑΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ4/3/12, 3:21 μ.μ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ .ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑΒΛΕΠΑΝΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ .ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΙΔΙΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/12, 9:41 μ.μ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ!ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    Υ.Γ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ...ΣΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ.ΟΥΣΤ ΡΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/12, 10:15 μ.μ.

    Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ.ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ,ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΑΤΗΕΙΣ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/12, 6:58 μ.μ.

    Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ;XA,XA,XA TO ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails