ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

18/10/11

Ο εαυτός μας είναι πάνω από όλα.

Τόσα χρόνια γιατί δεν λέγατε κουβέντα? 
Προφανώς σας άρεσε και σας βόλευε το σύστημα. Σήμερα που δεν σας αρέσει ούτε σας βολεύει το φτύνετε.
Είστε συνένοχοι κύριοι για τη σημερινή κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. 
Περνούσατε πλουσιοπάροχα σε μια χώρα που ζούσε με δανεικά και σας άρεσε. 
Φαντασθείτε μια οικογένεια που ο πατέρας ενώ είναι άνεργος γυρίζει στο σπίτι γεμάτος χρήματα και δώρα.Στα μέλη της οικογένειας αρέσει αυτή η κατάσταση γιατί περνά πλουσιοπάροχα χωρίς να αναρωτιέται που βρίσκει ο πατέρας τα χρήματα αφου δεν εργάζεται.Οταν όμως μαθάινει την αλήθεια ότι ο πατέρας είναι βουτηγμένος στα χρέη και τα χρήματα και τα δώρα θα κοπούν τότε στραβουμουτσινιάζει και αρχίζει τις γκρίνιες.
Ετσι είμαστε και εμείς. Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε καλά περάσαμε,τώρα θα πληρώσουμε τον λογαριασμό. Δεν μπορεί ένας δημόσιος υπάλληλος μια φτωχής δανειζόμενης χώρας να αμοίβεται με μισθούς πάνω από 2000 το μήνα, Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να κτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο γιατί δεν έχουμε τίποτεάλλο να κάνουμε. Σήμερα βρίζουμε τον Γιωργάκη,αύριο τον Σαμαρα η οποιοδήποτε άλλο αναλάβει την εξουσία αλλά ποτέ δεν θα βρίσουμε τον εαυτό μας.
Ο εαυτός μας είναι πάνω από όλα.Αλλά ότι και να κάνουμε δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτε αυτό που ακολουθεί.Και αυτό που ακολουθεί είναι η πτώχευση.
Τότε θα δούμε το Χριστό φαντάρο.

Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ. "ΕΞΩ Η ΤΡΟ'Ι'ΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑ... στις 9:54 μμ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/10/11, 8:33 π.μ.

    Το καλό σε όλη την ιστορία είναι οτι επανεμφανίατηκε ο Κος Δημητρουλας.
    Είναι πολύ καλός διασκεδαστής.
    Αλήθεια είναι Δημοτικός Σύμβουλος ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/11, 9:32 π.μ.

    Η μόνη λύση για την Ελλάδα για να ξεκινήσει από μηδενική βάση είναι η χρεοκοπία, στάση πληρωμών διώξιμο της ΤΡΟΙΚΑ και στους πιστωτές λέμε δεν έχουμε δεν πληρώνουμε. Τα κουρέματα η ήπια χρεοκοπία και προσαρμογή είναι κολπα του κεφαλαίου και των τραπεζιτων για γλυτώσουν ότι μπορούν σε βάρος του λαού. Στο παιγνίδι αυτό είναι και οι πολιτικοί.
    Θα χαρώ να δω πλούσιους να ζητιανευουν ενα κιλό μπομπότα η μια οκά λάδι, δίνοντας τα χρυσαφικά τους όπως στην άλλη κατοχή, τότε που πεθαιναν οι Έλληνες από την πείνα κατά χιλιάδες.
    Η επανακίνηση της οικονομίας θα γίνει από τους μαυραγορίτες, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτοί θα συνκεντρώσουν πλούτο και θα επενδύσουν σε παραφωγικούς τομείς της οικονομίας. Και να μην φοβαται ο κόσμος ότι θα ξεπουληθεί η Ελλάδα στους ξένους, κανένας ξένος δεν θα έρθει να επενδύσει σε αβέβαιο περιβάλλον. Ο κύκλος που φτιάχθηκε μετά την προηγούμενη κατοχή έκλεισε και θα γίνει νέα αρχή. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.
    Είναι μια βασική αρχή για τις καπιταλιστικές οικονομίες η οποία διδάσκεται στην οικονομική επιστήμη. Έρχονται μέρες του 50 και του 60. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτό μοιραία έρχεται σύντομα.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΎΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails