ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/4/11

O ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο...ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Κυκλοφορεί στην αγορά ότι ο Πανταζής Χρονόπουλος θα δεχθεί ένα "δώρο" απο τον Δ. Αβραμόπουλο την μέρα που ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος θα κάνει την συγκέντρωση στην παραλία.
Συγκεκριμένα ο Αβραμόπουλος που θα είναι στο χωριό του το Ελληνικό θα περάσει απο την Ζαχάρω και θα επισκευθεί τον "καλό φίλο" Πανταζή και θα κουβεντιάσουν γενικά για τις ανάγκες και τα προβλήματα του νέου Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας. Θα επισκευθεί το Κ.Υ. και θα δεί πως λειτουργεί τώρα.
Μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι λένε ότι εκτός απο την στήριξη του Αβραμόπουλου θα εκφράσει την "φιλία του" με τον Πανταζή και άλλο στέλεχος της πολιτικής σκηνής απο την περιοχή μας.

Σχόλιο: Αν,λέω, ΑΝ γίνουν όλα αυτά τότε ο Πανταζής Χρονόπουλος είναι καλός ΠΑΙΧΤΗΣ, αν όμως δεν γίνουν τότε αυτοί που τα λένε δεν ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!!!!!!!!!!!

32 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ15/4/11, 2:17 μ.μ.

    Kαι ο Αβραμόπουλος να περάσει ακόμη και ο Παυλόπουλος και ο Σαμαράς και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας,τι θα αλλάξει για τον Πανταζή?Θα χεστούνε από τον φόβο τους οι δικαστές που τον κατεδίκασαν και συνεχίζουν να τον καταδικάζουν,ο Αρειος Πάγος που επιβεβαίωσε την καταδίκη του,το Συμβούλιο της Επικρατείας που του απέρριψε την αίτηση αναστολής της αργίας.ο ελεγκτής νομιμότητας,ο Υπουργός,το νομικό συμβούλιο του κράτους και θα τον απαλλάξουν από όλες τις κατηγορίες και θα τον επαναφέρουν στον Δήμο?
    Είναι και είστε βαθειά νυχτωμένοι.
    Το μόνο που θα αποδείξει περίτρανα στους πάντες είναι ότι ο Πανταζής δεν ήταν ανεξάρτητος Δήμαρχος,όπως τσαμπούναγε αλλά εξαρτώμενος απο την Νέα Δημοκρατία.η οποία σαν κυβέρνηση εκάλυπτε όλες τις παρανομίες του.
    Ενας Δήμαρχος πρέπει να είναι παντός καιρού.
    Εφόσον είναι σωστός και νόμιμος δεν έχει ανάγκη την καλυψη κανενός.Τις ισχυρές φιλίες του ο κάθε Δήμαρχος να τις βάλει εκεί που ξέρει.Πρέπει να καταλάβετε ότι οι εποχές των στηρίξεων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Σήμερα ο λαός,μετά από αυτά που έχει περάσει,έχει γίνει ευαίσθητος πλέον στην παρανομία και στην αρπαχτή.Αν ο λαός της Ζαχάρως έχει παραμείνει ακόμη σε αυτές τις εποχές,πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι και να ξυπνήσει γρήγορα για να αντικρύσει την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/11, 5:30 μ.μ.

    ¨Οταν ο Πανταζής επί σειρά εκλογών κατέβαινε ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ήταν παντός καιρού;

    Και γιατί οι εποχές των στηρίξεων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί; Τη φωτο του Αντωνάκη με τον Ζορό δεν την είδες σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ15/4/11, 6:08 μ.μ.

    Ναι.Είδα σήμερα την φωτο του Αντωνάκη με τον Ζορό.
    Οπως και την δευτέρα ( αν γίνει όπως ακούγεται) θα δούμε και την φωτο του Πανταζή με τον Αβραμόπουλο.
    Είναι σύνηθες φαινόμενο της Νέας Δημοκρατίας να στηρίζει λαμόγια.Το ένα στο Βορρά και το άλλο στο Νότο.Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/4/11, 7:51 μ.μ.

    Ο Πανταζής βλάκας δεν είναι απλά κυβερνά βλάκες.
    Ο τελευταίος που θέλει εμφανή νταραβέρια και φωτογραφίες με πρόσωπα της ΝΔ αυτή την εποχή είναι ο Πανταζής.

    Δε θέλει να ερεθίσει την κυβέρνηση περισσότερο, και η ΝΔ δε θέλει να τηςχρεώσουν έναν ακόμα παράνομο της τοπικής αυτοδιοίκησης...

    ΑναΓνωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ15/4/11, 8:21 μ.μ.

    Σωστός ο ΑναΓνώστης.Τεμηριωμένη λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/4/11, 9:06 μ.μ.

    Ο ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ 'ΤΙΠΟΤΑ' ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟ 'ΤΙΠΟΤΑ'.
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/4/11, 9:12 μ.μ.

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ16/4/11, 12:34 π.μ.

    Πολύ καούρα βλέπω σκουπιδάκια, με τον πρώην ηγέτη σας που του πλένατε τα πόδια.

    Μέχρι να σας βαφτίσουν (προς το παρών Ανώνυμοι σκώληκες) αν και δεν το βλέπω να βγάλετε μπόι, θα σέρνεστε πίσω από την σκιά του Πανταζή.

    Μόνο αυτή η περπατησιά σας αξίζει.

    Έρποντας και γλείφοντας, σκουληκάκια Ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ16/4/11, 12:44 π.μ.

    Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ...ΠΑΝΤΑΖΗΣ

    Όταν είδα τον τίτλο θυμήθηκα μερικούς από τους φίλους του Πανταζή, που έσφαζαν λιοντάρι αν τον πείραζε κάποιος.
    Μερικοί από αυτούς τους φαμνατικούς είναι:

    1. Νικόλαος Αλεξανδρόπουλος
    2. Δημήτριος Μπάδας
    3. Αριστείδης Αβραμόπουλος
    4. Νικολακόπουλος Σπυρίδων
    5. Σολωμός Δημήτρης Κλημαντίρης

    Τι να θέλουν τώρα αυτά τα παλικαριά; Ούτε σαράντα δεν είναι, σαν εκείνα τα παλικάρια της Λιβαδειάς.

    Τι να θέλουν; τι να θέλουν; τι να θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ16/4/11, 6:20 π.μ.

    χαχαχαχαχα
    Κολοσκόπη,
    Δεν σε γνωρίζω,αλλά υποπτεύομαι ότι για να κόβεις φλέβες για τον Πανταζή,πρέπει να έχουν συμβεί ένα η ηερισσότερα από τα παρακάτω:
    1.Εχεις αρπάξει κανένα γερό χέρι ξύλο και τον τρέμεις.
    2.Εχει διορίσει κάποιον δικό σου τότε που ήταν στο Γιαννόπουλο.
    3.Εχει βάλει κάποιον στον Δήμο με σύμβαση.
    4.Σου έχει κάνει κάποια μικροεξυπηρέτηση.
    Ενα από τα παραπάνω πρέπει να συμβαίνει,γιατί για ιδεολογίες και οράματα πρέπει να έχει κάποιος μυαλό.Και εσύ,όπως απέδειξες,όταν έβρεχε μυαλό κρατούσες ομπρέλα.
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/4/11, 8:33 π.μ.

    Λένε στην αγορά στη Ζαχάρω, ότι ο Δήμος της Ζαχάρως χρωστάει, σ΄όποιον επαγγελματία μιλάει ελληνικά.
    Είναι άραγε αλήθεια; Τι λέει γιαυτό ο Εμπορικός Σύλλογος; Μήπως μπορούν να δώσουν στοιχεία για τον αριθμό των προμηθευτών του Δήμου (όχι ονόματα);
    Μήπως ο σύλλογος μπορεί να δώσει στοιχεία για το συνολικό ποσό, που οφείλει ο Δήμος στα μέλη του;
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΣΤΕ ΔΩΡΗΤΕΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ16/4/11, 9:23 π.μ.

    KAPAIΣΚΑΚΗΣ ΕΙΠΕ΄ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ ΜΟΥ ΒΙΟΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙΑ ΚΙΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΒΑΡΩ ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΤΑ ΖΕΜΠΕΡΕΚΙΑ Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/4/11, 4:41 μ.μ.

    κοιτάτε να γλυτώσετε το δωμάτιο γιατί το σπίτι χάθηκε...ο Κολοσκόπης είναι αυτός που είναι κ εσύ Καλλικράτη δεν τον ξέρεις,απο την στιγμή που είμαστε μια χούφτα ανθρώπων στην πόλη κ γνωριζόμαστε όλοι μεταξύμας κ εσύ λές οτι δεν τον ξέρεις τότε δικαιολογούνται αυτά που γράφεις για τον δημαρχο γιατί μάλλον δεν ξέρεις πολλα κ σου λένε άλλοι τι να γράφεις,αντιπολίτευση μέσω μπλόγκς κ πετυχημένη συνταγή Μπούσπουρα...ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/4/11, 4:47 μ.μ.

    λένε οι δανειοδότες οτι η χώρα χρωστάει σ αυτούς που μιλάνε διάφορες γλώσσες,επίσης ο δήμος Ζαχαρως χρωστάει 1.000.000 ευρώ, απο τα λιγότερα χρέη δήμων στην Ελλάδα κ έμειναν κ κάποια έργα...κουιζ πόσα χρέη άφησε ο Μένης κ χωρίς έργα 16 χρόνια στο Δήμο? για να σας βοηθήσω όποιος γνωριζει να ρίξει μιά ματιά στα χαρτιά του παιδικού σταθμού στις αποδειξης τηλεφώνου κ σίτισης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ16/4/11, 5:33 μ.μ.

    Φυσικά και δεν γνωρίζω τον ΠΡΩΗΝ Δήμαρχο σε ότι αφορά την προσωπική και οικογενειακή του ζωή,ούτε και με ενδιαφέρει να μάθω,πόσο μάλλον τον Κολοσκόπη και τον κάθε Κολοσκόπη.
    Εμένα με ενδιαφέρει το άτομο άπό την στιγμή που ασχολείται με τα κοινά,στα οποία μετέχω και εγώ σαν πολίτης και φορολογούμενος Ελληνας,και διαχειρίζεται το δικό μου χρήμα και την δική μου περιουσία.Σε αυτό τον τομέα με ενδιαφέρει να γνωρίζω πολύ καλά το άτομο.Και να είσαι βέβαιος ότι πάνω σε αυτό τον τομέα γνωρίζω πάρα πολλά,ίσως περισσότερα πό όλους τους Ζαχαραίους.
    Αλλοίμονο από τους Ζαχαραίους που γνωρίζουν πολύ καλά τον Πανταζή σαν άτομο και όχι σαν Δήμαρχο και αυτοί είναι οι περισσότεροι.Αυτοί ζουν στον ύπνο δικαίου για αυτό συμπεριφέρονται σαν φυτά.
    Και κάτι άλλο φίλε και βέλε το καλά στο μυαλό σου.Εγώ έχω αποδείξει περίτρανα εδώ μέσα ότι δεν είμαι φυτό να με καλλιεργεί ο γεωργός ια να του βγάζω καρπούς.Εγώ είμαι ελευθερα σκεφτόμενος άνθρωπος με ανησυχίες και οράματα και για αυτό γράφω αυτά που γράφω.Για να γράψω αυτά που μου λένε άλλοι,πρέπει οι άλλοι να έχουν μυαλό μεγαλύτερο από το δικό μου.Και τέτοιοι ,ελάχιστοι ευρίσκονται στην Ελλάδα,πόσο μάλλον στην Ζαχάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/4/11, 5:58 μ.μ.

    κοιταξε η αληθεια είναι οτι έχεις αποψη αλλά απο την στιγμή που μου λές οτι σε ενδιαφέρει ποιοι ασχολούνται με τα κοινά μιας κ είσαι φορολογούμενος πολίτης κ έξυπνος οπως γράφεις θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει περισσότερο το τι γίνεται στην χώρα απο το τι γίνεται στην Ζαχάρω κ πίστεψε με αυτο το έγκλημα που συντελείται αποτυπώνεται στο δωμάτιο κ στο σπίτι που σου γράφω παραπάνω,αλλα δυστυχώς αυτό που βλέπω είναι οτι αναλώνεσαι στα του Δημάρχου γιατί αυτό σε ενδιαφέρει περισσότερο, σε παλιότερη επικοινωνία τουλάχιστον (γιατί είναι αλήθεια οτι μπαίνω ελάχιστα στο τοπικα μπλογκς) που ειχαμε μου είπες να αρκεστούμε στα τοπικά. Εχω ξαναγράψει οτι ο καταλληλότερος δήμαρχος για τούτον τον τόπο είναι ο Πανταζής κ τα έργα του τα έχω αναφέρει (κοιταξε σχολια σε παλαιοτερη αναρτηση που αφορα τον Αγραπιδά στο ΙΟΝΙΟΝ FM) αλλά δεν αρεσει στα γραμματιζούμενα λαμόγια η φάτσα του γιατί θυμίζει δικτάκτορα κ οι δικτάκτορες φτιάχνουν κληστές κοινωνίες που δεν είναι προσιτές για κερδοσκόπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/4/11, 6:08 μ.μ.

    Και σε κάθε κλειστή κοινωνία κυριαρχεί η σήψη, η διαφθορά, ο εκφυλισμός, η απαξίωση απέναντι σε κάθε υλικό που υπερβαίνει το μέγεθος της μούχλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/4/11, 6:22 μ.μ.

    ενώ σε ανοιχτές κυριαρχεί η ευημερία βλέπε GOLDMAN SACHS,κυριαρχεί δημοκρατία βλέπε ΔΝΤ,κυριαρχεί προστασία βλέπε ΣΟΡΟΣ,κυριαρχεί εφορία βλέπε ZIEMENS,κυριαρχεί ΑΕΠ,ΣΠΡΕΝΤ,CDS,ΧΡΕΟΣ,ΔΑΠΑΝΕΣ,κόψιμο μισθών,συντάξεων,κλείνουν μαγαζιά,εργοστάσια αλλαααααααααα υπάρχουν λεφτά αυτά της δημοκρατίας του ΓΙΩΡΓΟΣ κ της χούντας τους Στρος Καν...αν θές κι άλλα μπες στο ξυπνήστε ρε έχει εκεί δεξιά μια αναρτηση απο έναν στρατηγό αν δεν βαριέσε διάβασε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/4/11, 6:50 μ.μ.

    Να υποθέσω πως είσαι ένας αριστερός εκ της Δεξιάς του Κυρίου ή ένας αριστερός εκ της Αριστεράς της επανάστασης ? Ή μήπως δεν έχει σημασία επειδή στο χωριό όλες οι ιδεολογίες προσκυνούν τον αφέντη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/4/11, 7:01 μ.μ.

    το πρωι είμαι ελευθερος επαγγελματίας,το μεσημέρι αγροτης κ το βράδυ γκαρσόνι,εχω λεφτά τα οποία τα απεκτησα με κόπο γιατί το πρώτο μεροκάματο το έκανα σε ηλικία 12 ετων,είμαι φοροφυγάς γιατί έχω κουραστεί να τα δίνω στους κλέφτες ετοιμα, είμαι της αποψης πως πρέπει να κοιμάμαι με το κλειδί στην πόρτα,να πηγαίνω στο γιατρό χωρίς φακελάκι,να κυκλοφορώ στον δρόμο χωρίς κράνος,να πηγαινω στην εκκλησία κ ας με λένε οπισθοδρομικό...ζω στο χωριό κ ειναι τιμή μου δεν προσκυνώ κανέναν γιατί είμαι του παραγωγικού τομέα κ οποιος έχει την χαρά να παράγει δεν εχει αναγκη κανέναν,δεν φιλάω κατουρημένες ποδιές να μπώ στο δημόσιο κ το βασικότερο δεν γουστάρω αριστερούς εκσυγχρονηστές με δεξιές τσέπες κ λίγο κουνηστούς έτσι για μόδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/4/11, 7:02 μ.μ.

    o filos mas o pantazis
    mas eklase ta @@@@@@@
    k tora trexei sti nd
    na faei agrapidia
    mazi tou trexei k o kostis
    na glipsei ta @@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ16/4/11, 8:42 μ.μ.

    Μου γράφεις να με ενδιαφέρει περισσότερο το τι γίνεται στη χώρα παρά στη Ζαχάρω:
    Επιθυμώ να κρατήσω την ανωνυμία μου,διαφορετικά θα σε παρέπεμπα σε διάφορα sites στο διαδίκτυο,να δείς τις αναλύσεις μου για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας καθώς και τις απόψεις μου για την επίλυση του,τις οποίες έχω γράψε επώνυμα και όχι ανώνυμα.Πρώτη φορά στη ζωή μου και σε αυτό το blog έχω γράψει ανώνυμα για τον φόβο των Ιουδαίων (μάλλον μερικών ανεγκέφαλων Ζαχαραίων).
    Το ότι πρέπει να ασχολούμαστε με τα μεγάλα προβλήματα της χώρας δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να αφήσουμε τις μικρές κοινωνίες που την απαρτίζουν στην τύχη τους.Και αυτές οι μικρές κοινωνίες διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα που η κακαοδιαχείριση του συνθέτει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.Εκτός όμως αυτού,από την σωστή διαχείριση αυτών μικρών κοινωνιών που ζούμε,εξαρτάται η ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.Να γιατί με ενδιαφέρει το πρόβλημα του Δήμου το ίδιο ίσως και περισσότερο από το πρόβλημα της χώρας.
    Και μην ξεχνας ότι τα πρόβατα συγκροτούν το κοπάδι.Και ένα υγιές κοπάδι πρέπει να συγκροτείται από υγιή πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/4/11, 9:38 μ.μ.

    εκτιμώ την γνώμη σου,αλλά ρε φίλε απο τη θυμάμαι μου είχες πει οτι η προηγούμενη κυβέρνηση εφταιγε για τα δεινά που τραβάει η χώρα, πράγμα που δεν ισχύει με τίποτα κ το κουβεντιάσαμε για λίγο,οπότε δεν μπορείς να δίνεις λύσης ξεκινώντας στραβά μια συζήτηση. Οσο για τον δήμαρχο σου έχω ξαναγράψει κ επιμένω στην αποψή μου,δεν γνωρίζει κανένας ετεροδημότης όσα ο ντόπιος (δεν εννοω όλους τους ντόπιους αλλά αυτοι που τον ψήφισαν ηταν αρκετοί κ μην αρχίσεις οτι βολεύτηκαν όλοι γιατί είμαι ένας απ αυτούς που τον ψήφισα κ δεν βολεύτηκα πιστεψέ με) κ δεν υπαρχει αντιπολιτευση κακά τα ψέματα, με έναν ανύπαρκτο υποψήφιο που είχε να πατήσει στην Ζαχάρω 40 χρόνια,με ένα ψηφοδελτιο που αποτελούνταν απο αγνώστους προς εμάς αφού για πολλά χρόνια ζουν στην Αθήνα κ με τον Μπούσμπουρα που τον σιχαθήκαμε όλοι κ πήρε αυτο που του άξιζε (δεν το συζητω ότι αν ο Πανταζής είχε προβεί στην κίνηση την οποια έκανε ο Μπούσμπουρας κατά του Ρέγγου τι θα είχε γίνει-οτι αν τα μέτρα που πήρε ο Γιωργάκης τα είχε πάρει ο Καραμανλής) αλλά είπαμε βρισκόμαστε στην εποχή που ο λογικός έχει γίνει παράλογος κ ο παράλογος λογικός έτσι μας έκαναν τα ΜΜΕ κ τα μπλογκς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/4/11, 10:17 μ.μ.

    Η εξήγηση μπορεί να είναι απλή. Αν θεωρήσουμε πως ο μέσος ψηφοφόρος έχει: τη μέση ευφυΐα ώστε να καταλαβαίνει τι σημαίνουν τόσες πολλαπλές καταδίκες, τη μέση πολιτική συνείδηση ώστε να απαιτεί την ρητή εφαρμογή του νόμου (που λέει πως δε μπορεί να είναι πρώτος Δημότης κάποιος με πολλαπλές και τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις), τη μέση ατομική ευθύνη που επιβάλει να μη βάλει το ατομικό του συμφέρον πάνω από το καλό του Δήμου, τότε μόνο μια εξήγηση μένει. Πως θέλουν για πρώτο άρχοντα κάποιον που να έχει τόσες καταδίκες που και ο τελευταίος ψηφοφόρος να νιώθει πως είναι πιο πάνω, πως αφού είναι πρώτος εκείνος με τόσες καταδίκες, θα μπορούσε και αυτός να είναι πρώτος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ16/4/11, 10:19 μ.μ.

    Δεν σου είπα ότι φταίει μόνο η πρηγούμενη κυβέρνηση αλλά με στοιχεία της Τράπεζας Ελλαδος σου έδειξα ότι για το περισσότερο χρέος ευθύνονται οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.Αυτές στα οκτώ χρόνια επιβάρυναν το χρέος όσο το επιβάρυνε το ΠΑΣΟΚ στα 19 χρόνια διακυβέρνησης.Αλλά το θέμα δεν είναι να βρούμε ποιος ευθύνεται για το χρέος.Είναι ήδη τετελεσμένο γεγονός και μας σφίγγει συνεχώς σαν θηλιά όλους μας,άσχετα με το ποιος ευθύνεται.Το θέμα είναι να βρεθεί κάποια λύση.Και δυστυχώς η λύση θα έχει επώδυνα αποτελέσματα.Οι λύσεις είναι δύο:Πτώχευση η αναδιάρθρωση.Και αν φθάσουμε στην αναδιάρθρωση με ποιο τρόπο θα γίνει αυτή?Τρίτη λύση δεν υπάρχει και μην ξεχνάς ότι χρωστάμε 340 δισ.δολλάρια στην αγορά,σε ιδιώτες δηλαδή.Εδώ είναι το πρόβλημα.
    Οσο για τα άλλα θα μου επιτρέψεις να έχω τις αντιρρήσεις μου,Και ο Πανταζής στην Αθήνα ζούσε πριν κατέβει στην Ζαχάρω να διεκδικήσει την διακυβέρνηση του Δήμου.Γιατί αυτόν τον αποδεχθήακτε και τον κάνατε Δήμαρχο και δεν κάνατε Δήμαρχο κάποιον που να ζει μόνιμα στη Ζαχάρω?Τι αλλάζει δηλαδή με τον Αλεξανδρόπουλο και τον Μπούσμπουρα?Και τι σημαίνει άγνωστος και γνωστός?Δημότης του Δήμου είναι και έχει τα ίδια δικαιώματα με εσένα.Εσύ τι θα προτμούσες?Εναν άγνωστο προς εσένα αλλά άξιο και ικανό η έναν γνωστό καθίκι,λαμόγιο και ανίκανο?Εγώ πάντως θα προτιμούσα τον πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος17/4/11, 1:03 π.μ.

    πτώχευση ή αναδιάρθρωση ? η επιχειρηση πτωχεύει το κράτος αναδιαρθρώνει είναι το ίδιο πράγμα,πάμε παρακάτω, ο Πανταζής πρίν βγεί δήμαρχος έχασε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις απο έναν ανύπαρκτο δήμαρχο κ παρολαυτα εκανε μια σωστή αντιπολιτευση κ όχι τα καραγκιοζιλίκια που είδαμε μετεπειτα. Για να μην ξανα αναφέρω τα έργα μιας κ τα κουβεντιάσαμε την προηγούμενη φορά θα σου πώ οτι δεν είναι γνωστων κ αγνώστων το προβλημα άλλα ανύπαρκτων που ξαφνικά νόμισαν οτι αφού μπορεί να διοικήσει ενας αγράμματος θα ήταν το ίδιο ευκολο κ γι αυτούς, μόνο που δεν προβλεψαν το αυτονοητο, οτι δεν υπηρχε κανένας απ αυτούς να λέει μια καλημερα στη γρια απο το χρυσοχώρι η τον γέρο απο την Σμέρνα,δεν φάνηκαν ποτέ να ρωτήσουν τους συμπολίτες τους αν χρειάζονται κάτι, αλλα τους κοιτούσαν αφ υψηλού κ ξαφνικά θυμήθηκαν την ψήφο τους κ θύμησαν πολιτικούς μεγάλων κομμάτων που ζητούν την ψήφος του λαού κάθε τεσσερα χρόνια(κ καλά αυτοί καθε τέσσερα όχι κάθε σαραντα). Πέρναγε ο Αλεξανδροπουλος προεκλογικά κ ρωταγε ποιοι είναι αυτοι που χαιρετάει,ενω ο άλλος τους ήξερε με τα μιρά τους ονόματα,θα μου πείς απο αυτό κρίνεις αν είναι καλός ένας δήμαρχος? ναι κ απο αυτό, το χωριό έχει τους δικούς του κωδικούς κ νόμους. Ελα κ Αλεξανδρόπουλε βάλε υποψηφιότητα όπως καλά έκανες, ο κόσμος σε εξέλεξε αντιπολίτευση ,κάνε την αντιπολίτευσή σου κ αν κριθείς οτι κανεις για δήμαρχος ο χρόνος είναι μπροστά σου,δεν είναι όλοι μαλάκες στην περιοχή,κάποιοι παραπανω θα σε ψηφήσουν,αν όμως αρχίζεις τα καραγκιοζηλήκια του Μπούσμπουρα θα σε ψηφήσουν όσοι των ψήφησαν κ αυτόν (κ έχει χαλάσει κ πολύ χρήμα για να πάρει το τελευταίο ποσοστο),άσε τα προσωπικά σου στην άκρη κ μην σε στραβώνουν, κάνεις κακό στον εαυτό σου... εσύ Καλλικράτη θα προτιμούσες τον πρώτο,εγώ να μην τον δώ κ να τον κρίνω αν μου κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ17/4/11, 8:25 π.μ.

    Σου είπε κανείς να μην τον δείς?Περίμενε πρώτα να λειτουργήσει το δημοτικό συμβούλιο,γιατί εκεί βλέπουμε ποια είναι η σωστή αντιπολίτευση και τότε θα τον κρίνεις και εσύ και εγώ.Αλλα να περιμένουμε πρώτα να γίνει ένα νόμιμο δημοτικό συμβούλιο.Για αυτό αγωνίζεται μέχρι τώρα.Για να λειτουργήσει νόμιμα το δημοτικό συμβούλιο ωστε να μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ως αντιπολίτευση.
    Καραγκιοζιλίκια είναι αυτά που κάνει η καραγκιοζιλίκια θα ήταν αν αναγνώριζε τον Πανταζή σαν Δήμαρχο που έχει τεθεί εκ του νόμου σε αργία και δεν αναγνωρίζονται οι πράξεις του και συμμετείχε σε ένα συμβούλιο που ήταν μη νόμιμο και δεν είχαν καμμία ισχύ οι αποφάσεις του η να πάει σπίτι του γιατί ο Δημήτρουλας και ο Πανταζής τον θεωρούσαν έκπτωτο?
    Πιστεύω ότι μιλάμε σοβαρά.
    Αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Αλεξανδρόπουλος δεν θεωρούνται ότι τα έχει πράξει σαν αντιπολίτευση αλλά σαν ένας δημότης που επιθυμεί ο Δήμος και το Δημοτικό συμβούλιο να λειτουργήσει νόμιμα ώστε οι πράξεις και οι αποφάσεις να επιφέρουν νόμιμα αποτελέσματα.Τα καραγκιοζιλίκα ψάξε να τα βρείς στη μεριά του Πανταζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ17/4/11, 2:15 μ.μ.

    EKEI ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΩΝΙΑ ΨΗΛΑ ΣΕ ΟΡΟΦΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΛΗ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος17/4/11, 2:27 μ.μ.

    νυχτοπουλι πρεπει να ξερεις πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος17/4/11, 2:51 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ, ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ ,ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΖΙΛΙΚΙΑ.
    Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ. ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΒΟΥΪΖΕΙ Η ΖΑΧΑΡΩ, ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ. ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ. ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΣΤΟ ΒΑΡΚΟ.

    Θα πάρουν μέρος οι Ιεχωβάδες της περιοχής.
    Οι καταπατητές του Μπισχινόκαμπου.
    Οι καταπατητές της Ζαχάρως.
    Όσοι δεν γουστάρουν τον Πανταζή.
    Οι Αρχιτέκτονες της αποτυχίας.
    Οι τζιπάρες των 3.οοο κυβικών.
    Ο Μήτσος ο Σολωμός με το παπάκι.
    Οι ασθενείς από το Γιαννιτσοχώρι.
    Οι βαρέως κατάκοιτοι από τη Ζαχάρω.
    Οι ανίατοι από τον Κακόβατο.
    Δυο-τρεις από τη Ζούρτσα.
    Μερικοί που δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα.

    Θα μιλήσει ο μεγάλος θεός.

    Η Τριανταφυλλιά δεν θέλουμε να έρθει γιατί πρέπει να ετοιμάσει στεφάνια για την Πρωτομαγιά (μην μαραθούν τα χορτάρια μετά τη βροχή).
    Θα απουσιάζει και ο Σαντάρμης γιατί έχει δουλειά στο υπόγειο στο σπίτι του (γυαλίζει τα κάδρα αρχαιολογικής σημασίας) .
    Ο κύριος Γιωργίκος δεν ξέρουμε αν θα παραβρεθεί (επειδή κάτι τον ενοχλεί).
    Ο Παπακυριακόπουλος μπορεί να είναι στη θάλασσα (σε ιδιαίτερες στιγμές).

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails