ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

11/4/11

Δανέζικη εταιρεία πουλάει καναπέ με το όνομα "Ολυμπιακός"!

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/11, 8:32 μ.μ.

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΑΝΑΠΕ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΗ ΣΜΕΡΝΑ.ΕΥΓΕ!!!
    Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/11, 10:32 μ.μ.

    Πανταζή κοίτα ποιά είναι η δουλειά των εκλεγμένων Δημάρχων:
    "Ο Δήμος Ζηρού, στο πλαίσιο συνεργασίας με Διεθνείς Οργανισμούς, υπέβαλε πρόταση παραθέτοντας τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά του Δήμου, η οποία κατατέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γεν. Δ/νση Αναπτυξιακών προγραμμάτων Δ/νση Αναπτυξιακών προγραμμάτων & Διεθνών Οργανισμών, Τμήμα Διεθνών σχέσεων για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα « Ευρώπη για τους πολίτες 2007-2013» για αναζήτηση εταίρου με στόχο τη σύμπτυξη σχέσεων με Δήμους της Ευρώπης και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς."
    Πηγή:http://okallikratis.blogspot.com/

    Εσύ βέβαια καλά κάνεις και "παριστάνεις" το δήμαρχο. Και βέβαια φρόντισες για την προβολή της "πολιτιστικής κληρονομιάς" της Ζαχάρως με τις νυφες που πήγες να φέρεις απο την Ουκρανία!!!
    Ήθελα να 'ξερα τα "ζώα" που σε ψηφίσανε τί καλό περίμεναν από εσένα να κάνεις για τον τόπο!!
    Αλλά και οι σύμβουλοί σου δεν έχουν ευθύνη που δεν σε πετάνε με τις κλοτσιές έξω απο το Δημαρχείο??. Αλλά ξέχασα τους έχεις προειδοποιήσει:"Όποιος σταθεί εμπόδιο στην "ανάπτυξη" της Ζαχάρως, θα του λιώσω το κεφάλι στην μέση στην πλατεία.!!!

    Τι να πω. Για άλλη μία φορά είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ12/4/11, 12:53 π.μ.

    Ρε φίλε Ανώνυμε μπορεί να έχεις δίκιο πως είναι καλή η προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αλλά τη δική μας κληρονομιά την έκαναν πούπουλο φτερό κάτι τύποι σαν κι εκείνους που υποστηρίζεις.
    Και ας πούμε πως έρχονται μερικοί ξένοι να δουν τον πολιτισμό μας. Πού στο διάολο θα τους πάμε για μπάνιο;
    Ο Μπισχινόκαμπος καταπατημένος.
    Η παραλία της Ζαχάρως καταπατημένη.
    Το αυθαίρετο δίνει και παίρνει.

    Επειδή σε βρίσκω φανατικό του Αλεξανδρόπουλου, για πες μου σε παρακαλώ. Έχεις τη διάθεση να τον ρωτήσεις;
    - Τι λέει για όλα αυτά; Έχει πρόταση;
    Γιατί δεν τον έχω ακούσει μέχρι σήμερα να λέει κάτι.

    Σε παρακαλώ δηλαδή, σε παρακαλώ πολύ.
    εμείς τι έχουμε να επιδείξουμε εκτός από την παραλία του Μπισχινόικαμπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/4/11, 8:35 π.μ.

    Όλοι αυτοί από Παπούλια, Παπανδρέου, Καραμανλή μέχρι Αυτιά που τόσο καιρό συναγελάζονταν με τον Ψωμιάδη, γιατί δεν ρωτούσαν τον Μπούσμπουρα, τον ασυμβίβαστο, να τους πει ότι πρόσβαλαν το δημοκρατικό αίσθημα του λαού;

    Δεν υπήρχε πρωτοβάθμια απόφαση για τον Ψωμιάδη; Γιατί η ξεφτιλισμένη αντιπολίτευση της Περιφέρειας Μακεδονίας δεν ακολούθησε το ηρωϊκό παράδειγμα της Ζαχάρως και πήγε να ορκιστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/4/11, 8:36 π.μ.

    Πρωτ' απ' όλα και που σου απαντάω σου δίνω μεγάλη αξία. Πού ξέρεις εσύ ρε μεγάλε ποιόν υποστηρίζω εγώ. Αν θες να ξέρεις αν ήσαν άξιοι όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι ασχολούνται με τα κοινά στη Ζαχάρω δεν θα είχε φτάσει η Ζαχάρω στην κατάσταση που είναι τώρα. "Μικρό Παρίσι" Ασ γελάσω Χα Χα Χα.
    Προφανώς όμως σε πείραξε που χαρακτήριζα "ζώα" όσους ψήφισαν τον Πανταζή. Μάλλον θα έπρεπε να θιχτούν τα ζώα και όχι εσύ.
    Όσον αφορά για το δημοσίευμα δεν αφορούσε απαραίτητα το συγκεκριμένο αντικείμενο, αν και δεν νομίζω ο Δήμος Ζηρού (Φιλιππιάδα) να έχει να επιδείξει περισσότερα από τη Ζαχάρω, αλλά να δείξει πώς οργανώνεται σιγά σιγά ένας Δήμος και τι μπορεί να κάνει μόνος του.
    Αλλά με άτομα αστοιχείωτα σαν και σένα που το μόνο που αντιλαμβάνονται για τον τόπο τους είναι ένα μπάνιο στο παλιό περίπτερο, ένα room to let και μια μπύρα στην πλατεία, τι να περιμένει κανείς. Εξάλλου όσους ξέρω που ψήφισαν τον Πανταζή ήταν είτε γιατί τους είχε διορίσει το παιδί, είτε γιατί τους είχε ρίξει άσφαλτο μέχρι την πόρτα του σπιτιού τους, είτε γιατί τους είχε κάνει ότι ρουσφέτι μπορούσε.
    Άντε λοιπόν κάνε καμιά δουλειά στο Μπισχινόκαμπο σου, χώσου σε καμιά τρύπα στα ποτόκια και αν σε πειράζουν όλες αυτές οι παρανομίες που αναφέρεις αναλογίσου τι έχεις κάνει εσύ όλα αυτά τα χρόνια (από τη δεκαετία του 60) μέχρι σήμερα, προκειμένου να μη φτάναμε σ' αυτή την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/4/11, 8:54 π.μ.

    Φίλε Ανώνυμε 12/4/11 8:35, συγκεντρώσου με την πρωτοβάθμια απόφαση δεν τίθεσαι σε αργία. όπως και ο Πανταζής μετά την απόφαση του εφετείου τέθηκε σε αργία. Και ο Πανταζής και ο Ψωμιάδης αν οι αποφάσεις είχαν βγεί πρίν τις εκλογές δεν θα είχαν δικαίωμα εκλογής και τώρα δεν θα μιλάγαμε. Μήπως όμως και αυτή η καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης πρέπει να απασχολήσει για άλλη μια φορά τις αρμόδιες αρχές? Λέω εγώ τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/4/11, 9:22 π.μ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΕΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗ
    ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/4/11, 9:30 π.μ.

    Ο πανταζής τέθηκε σε αργία το καλοκαίρι λόγω της απόφασης του εφετείου. Σκέψου πότε θα προλάβαινε να γίνει το εφετείο και ο άρειος πάγος από το καλοκαίρι μέχρι το γενάρη. Αλλά ναι μωρέ τον Πανταζή τον κυνηγάνε γιατί αμάρτησε για το καλό της Ζαχάρως. Χα Χα Χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/4/11, 9:37 π.μ.

    Aνώνυμε 8:54 π.μ.

    Η απόφαση της αντιπολίτευσης να μην ορκιστεί ενώπιον του Πανταζή, μόλις 1 μήνα μετά την ανανέωση της εντολής, έχει πολύ μεγάλη πολιτική σημασία και δεν θα έπρεπε να παρθεί, παρά μόνο μετά από μεγάλη σκέψη.

    Πράγματι ο Πανταζής μετά την απόφαση του εφετείου είναι σήμερα σε αργία, αλλά τότε δεν υπήρχε λόγος όξυνσης του κλίματος, επαναλαμβάνω 1 μήνα μετά τις εκλογές. Η δικαιοσύνη αργά ή γρήγορα θα μιλούσε! Ο Πανταζής είχε κάθε δικαίωμα να το παλέψει ή να πιστεύει ότι ήθελε, δεν υπήρχε λόγος η αντιπολίτευση να μπλέξει σε δικηγορίστικες ερμηνείες...

    Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ μέσα, άλλο οι πολιτικές αποφάσεις και άλλο οι νομικές. Η έκπτωση θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς με τις νόμιμες διαδικασίες. Η αντιπολίτευση γιατί να μπλέξει σε ερμηνείες του Νόμου;

    Έκαστος εφ' ω ετάχθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/4/11, 1:41 μ.μ.

    Η αποφαση της αντιπολιτευσης να μην προσελθει στην ορκωμοσια, στην οποια προσκληθηκε απο τον ευρισκομενο σε αργια δημαρχο, ειναι εξοχως πολιτικη. Ο Πανταζης ειχε ασφαλως το δικαιωμα να το παλεψει αλλα επρεπε να αφησει το δημ. συμβουλιο να λειτουργησει νομιμα. Και ειναι πολιτικη η αποφαση της αντιπολιτευσης γιατι οπως λες κ εσυ: εκαστος εφ'ω εταχθη,αλλος με την υπερασπιση της νομιμοτητας και αλλος της παρανομιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/4/11, 1:55 μ.μ.

    Φίλε 12/4/11 9:37 συμφωνώ εν μέρει ότι ίσως "δεν υπήρχε λόγος η αντιπολίτευση να μπλέξει σε δικηγορίστικες ερμηνείες..." αλλά πες μου δεν θα ήταν συνυπεύθυνη όταν οι αποφάσεις του Δ.Σ. θα ήταν άκυρες και θα νομιμοποιούταν ο Πανταζής να υπογράφει και να λαμβάνει αποφάσεις. τότε δεν θα λέγαμε της αντιπολίτευσης που ήταν και γιατί δεν έκανε κάτι. Κοίτα σε μερικές περιπτώσεις προκειμένου να διαφυλάξεις την αξιοπρέπειά σου και προκειμένου να μη μπεις στη διαδικασία να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις υποθέσεις με τη δέουσα σοβαρότητα, ακόμα και αν αυτό οδηγεί σε αυτονόητη απόδειξη της αθωότητάς σου.
    Αλλά να σε ρωτήσω γιατί ο Πανταζής δεν άφηνε τους θεσμούς να λειτουργήσουν όπως έπρεπε και άμα αποδεικνυόταν ότι είχε δίκιο αυτός θα ερχόταν μετά βαϊων και κλάδων να το παίξει μάγκας. τώρα που πάνω απ' όλα έχει χάσει η Ζαχάρω μας και όχι του Πανταζή και του Αλεξανδρόπουλου, τι έχει κάνει αυτός για το καλό της Ζαχάρως πέρα από το να παριστάνει το Δήμαρχο ακόμα και τώρα που έχει εκπέσει του αξιώματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails