ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/4/11

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ......
                                                 ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ

Σε τόνωση της αγοράς προσβλέπουν οι τοπικοί επαγγελματικοί παράγοντες που βλέπουν να έρχεται κύμα εκδρομέων για τις εορτές του Πάσχα από την Αθήνα στην περιοχή μας. Τα χωριά μας θα ξαναγεμίσουν από αύριο με τους φίλους μας που έρχονται στα πάτρια εδάφη και τους ΣΥΝΤΗΝΟΥΜΕ να ψωνίζουν στα τοπικά καταστήματα και κυρίως σε αυτά που δεν ανήκουν σε αλυσίδες μεγάλων Α.Ε. .
Επίσης τα κρεοπωλεία μας θα πρέπει να προσφέρουν προσιτές τιμές και να κρατήσουν χαμηλά ποσοστά κέρδους για να μπορέσει ο οικογενειακός προϋπολογισμός να "σηκώσει" το οικονομικό βάρος των γιορτών.
Πρέπει να τονίσουμε ότι το ήδη αυξημένο κόστος των μεταφορικών περιορίζει την ψυχολογία των καταναλωτών μας και πιστεύουμε να δοθεί ένα κίνητρο από τους καταστηματάρχες μας να ενθαρρύνουν με τις τιμές τους το καταναλωτικό κοινό.
Η "κυκλοφορία" του χρήματος στην περιοχή μας θα είναι ένα "φιλί ζωής" ενόψει δύσκολης περιοδου που ακολουθεί μέχρι την επόμενη αργία του Αγίου Πνεύματος όπου έπίσης τότε θα έχουμε αύξηση επισκεπτών στα χωριά μας.

Το blog  ευχαρίστως θα αναρτήσει προσφορές τιμών αν κάποιοι επαγγελματίες της περιοχής ΖΑΧΑΡΩΣ - ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ μας ΤΙΣ στείλουν μέσω email (blog.amartolo@gmail.com).

ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ στους αναγνώστες μας και θα ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ να προτιμήσουν τις ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ TOYΣ.


ΤΟ amartolo ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ να βοηθήσουν ...............

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/4/11, 9:44 μ.μ.

    Αν είναι να ψωνίζουν όπως ψηφίζουν, να λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ21/4/11, 10:55 μ.μ.

    Πάντως οι κάτοικοι της Ζαχάρως δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.Είναι πλούσιοι της ίδιας οικονομικής εμβέλειας με τον Βαρδινογιάννη.Τουλάχιστον οι τιμές στα μανάβικα αυτό αποδεικνύουν.Οι τιμές απευθύνονται στην ελιτ του πλούτου.
    Περισσότερο θα στοιχίσουν στο πασχαλινό τραπέζι οι σαλάτες και τα φρούτα από τα κρεατικά.
    Και μην μου πει κανένας για τα "μεταφορικά".
    Την λέξη "κερδοσκοπία" την έχετε ακούσει?
    Αν όχι,ανοίξτε τα αυτιά σας να την ακούσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/11, 1:01 π.μ.

    καλά κάνουν τα μανάβικα κ τα κρεωπολεία κατα την τεμπελια που υπάρχει, που φτασαμε σε επαρχιακή πόλη να αγοράζουμε τα βλήτα κ τα τζοχιά απο τα μαναβικα,κάποτε η Ζαχάρω έβγαζε την περίφημη Ζαχαρέικη ντομάτα,τώρα δεν παράγει ούτε σανό τον αγοράζουν κ αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails