ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/3/11

Παρέμβαση της δικαιοσύνης για το δήμο Ζαχάρως

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 22:17
«Εφαρμογή του νόμου και όχι ανοχή στα κακοποιά στοιχεία από αδιάφορους και παρανομούντες κρατικούς λειτουργούς», ζητά για τον δήμο Ζαχάρως Ηλείας, ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, Κώστας Ι. Αλεξανδρόπουλος, με εξαιρετικά επείγουσα επιστολή του προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών του νομού.

Με την επιστολή, η οποία κοινοποιείται, μεταξύ άλλων, στον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, τον υπουργό Εσωτερικών, Ι. Ραγκούση, και τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζή, καταγγέλλεται ότι «αν και πέρασαν τρεις ολόκληροι μήνες, δεν λειτουργεί ο Ν. 3852/2010 που είναι υποχρέωση του κράτους και δεν έχει εγκατασταθεί το Δημ. Συμβούλιο επειδή "έτσι απεφάσισε" ο σε αργία ευρισκόμενος και επανειλημμένα καταδικασμένος, νεοεκλεγμένος δήμαρχος (σ.σ.: Πανταζής Χρονόπουλος)». Ως αποτέλεσμα της άρνησης του κ. Χρονόπουλου να αποσυρθεί από τα δημαρχιακά καθήκοντα, παρά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, επισημαίνεται ότι «δεν έχουν γίνει ακόμη η εγκατάσταση του Δημοτικού Συμβουλίου, η εκλογή προεδρείου, η ψήφιση του προϋπολογισμού και η εκλογή των Επιτροπών, που σύμφωνα με τον Καλλικράτη θα έπρεπε να είχαν ήδη ολοκληρωθεί».

Διευκρινίζεται ακόμη πως «ο δήμος δεν λειτουργεί, οι δημότες ταλαιπωρούνται και ζημιώνονται και οι αρμόδιες κρατικές αρχές, παρά τις εκκλήσεις των δημοτών και την απώλεια του σημαντικότερου 3μήνου του έτους, αδιαφορούν για τους συγκεκριμένους 15.000 Έλληνες πολίτες, λες και είναι δικαίωμά τους». Στην επιστολή του δημοτικού συμβούλου επισυνάπτονται έγγραφα με τα οποία ζητήθηκε επανειλημμένως από τον Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης να ενημερώσει «ποιος, επιτέλους, εκτελεί τα καθήκοντα του δημάρχου Ζαχάρως», αλλά έκτοτε, όπως καταγγέλλεται, παρήλθε χρόνος δύο και πλέον μηνών και δεν υπήρξε απάντηση.


πηγή:www.zougla.gr
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 22:21

26 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/3/11, 11:33 μ.μ.

    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο Κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ???? ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ,ΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ21/3/11, 11:56 μ.μ.

    Επρεπε να περάσει τόσο καιρός για να καταλάβει ο Αλεξάνδρόπουλος ότι έπρεπε να είχε απευθυνθεί στον Εισαγγελέα?Από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσε ότι ο Πανταζής παριστάνει τον Δήμαρχο παρά την διαπιστωτική πράξη του Αποστολόπουλου που όριζε δημαρχεύοντα τον Μπάμη έπρεπε να είχε απευθυνθεί στον εισαγγελέα και να είχε υποβάλει μήνυση στον Πανταζή για αντιποίηση αρχής,ώστε να μπορούσε να κινηθεί και ο εισαγγελέας.
    Αλεξανδρόπουλε,ο Πανταζής παριστάνει προκλητικά τον Δήμαρχο από τις 1 Γενάρη.Τις 21 Μαρτίου εσύ το διαπίστωσες?
    Μπαίνε και σε κανένα blog να βλέπεις και καμμία άλλη άποψη.Οχι μόνο στις καφετέριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/11, 12:12 π.μ.

    Ανώνυμε μετράμε ήδη 3 μήνες και επειδή ο έκπτωτος ακόμα αλωνίζει, έχει ήδη κριθεί λίγος εκ του αποτελέσματος. Ας ελπίσουμε για το καλό του τόπου πως αυτούς τους 3 μήνες προπονήθηκε αρκετά και δε θα κάνει πλέον τα ίδια λάθη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ22/3/11, 4:35 π.μ.

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!!!!!!!!!!!!

    Ο κύριος Αλεξανδρόπουλος έσπασε το ...αυγό και μίλησε!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Καταγγέλλει τον Γενικό Γραμματέα (που δήθεν τον συμβούλεψε να μην πάει στην πρώτη ορκωμοσία), ή κλαίει τη μοίρα του;;;;;;;;;;;;;

    Δεν είναι και χαζός ο Γενικός Γραμματέας να απαντήσει για δεύτερη φορά στις χαζές ερωτήσεις του κυρίου Αλεξανδρόπουλου!!!!!!!!!!

    Και καλά κάνει ο άνθρωπος γιατί αν πει πως ο Πανταζής δεν είναι Δήμαρχος και κάνει λάθος;;;;; ...δεν θα τον ξεπλένει ούτε του Μπούζι το ποτάμι!!!

    Τελικά ο κύριος Αλεξανδρόπουλος μόνο ερωτήσεις κάνει!!!!!!! καλά ο ίδιος δεν ξέρει τίποτα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/11, 4:43 π.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΣΤΝΤΑΚΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ:
    "Παρέμβαση της δικαιοσύνης στο Δήμο Ζαχάρως"

    ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘ ΕΑΥΤΗ.

    ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/3/11, 4:48 π.μ.

    Κακώς ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος ερωτά τον Εισαγγελέα. Έπρεπε να ρωτήσει τον Γιωργίκο και τον Βάγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ22/3/11, 8:25 π.μ.

    Προς ΚΟΛΟΣΚΟΠΗ και επειδή έχουν ξεσαλώσει μερικά τούβλα του Πανταζή:
    Καλά ρε,εσύ πιστεύεις ακόμη ότι ο Πανταζής είναι δημαρχος?Πραγατικά το πιστεύεις αυτό?
    Αν το πιστεύεις,έχω την απορία να δώ τι είδους σκατά περιέχει μέσα το κεφάλι σου.
    Σωστά έκανε ο Αλεξανδρόπουλος και απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα.Η μάλλον λάθος.Δεν έπρεπε να κάνει αίτημα αλλά να υποβάλει μήνυση για να κινήσει ο εισαγγελέας την αυτόφωρο διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/3/11, 12:32 μ.μ.

    Ο Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/3/11, 9:31 μ.μ.

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ22/3/11, 9:52 μ.μ.

    Kαι επειδή η χώρα έχει οικονομικά προβλήματα,το κάθε καθίκι θα πρέπει να είναι ανεξέλγκτο,σύμφωνα με την γνώμη σου.Αντε να ανοίξουμε και τις φυλακές,να ελευθερώσουμε τους δολοφόνους και τους ληστές για να μη τους τρέφουμε και από πάνω.
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΕΕΕΕΕΣ?
    Η κατάθεση στεφανιού είναι μείζονος σημασίας για την λειτουργία του Δήμου.Ισως να ακούγεται ασήμαντο,στην πραγματικότητα όμως είναι τρομερά σημαντικό.Αν έχεις,βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/3/11, 10:09 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ. ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ. ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ, ΟΝΕΙΡΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ22/3/11, 10:16 μ.μ.

    Αφού οι άλλοι είναι εμπαθείς και ο Πανταζής αγαπάει τον τόπο του,γιατί δεν αφήνει να καταθέσει το στεφάνι ο Μπάμης όπως όρισε ο ελεγκτής νομιμότητας και να είναι όλα ομαλά?Βρε δεν πάτε να τα πουλήσετε αυτά στα πρόβατα σας που έχετε το ίδιο μυαλό και σας καταλαβαίνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/3/11, 10:32 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ22/3/11, 10:46 μ.μ.

    Το 27% του λαού της Ζαχάρως του έδωσε την εντολή να καταθέσει στεφάνι.Συμφωνώ.
    Το 100% του Ελληνικού λαού του είπε όμως να μην αγγίξει το στεφάνι ούτε κατά διάνοιαν.Τον έκρινε ανάξιο να το κρατήσει.
    Και εφόσον,όπως λές,το μυαλό σου λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο,τότε σου είναι εύκολο να καταλάβεις ότι το στεφάνι ανήκει στον Ελληνικό λαό.Και ο Ελληνικός λαός νομοθετεί και επειδή παρέβη τους νόμους του,έκρινε τον Πανταζή ανάξιο να ασχοληθεί με ότιδήποτε το κοινό.Επομένως να καταθέσει και το στεφάνι του.
    Και πρέπει να καταλαβαίνεις ότι το σύνολο του Ελληνικού λαού θεωρεί τον λαό της Ζαχάρως που ψήφισε τον Πανταζή μια τρίχα από τα...φρύδια του.
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/3/11, 11:36 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗΛΑΣΕ ΑΛΒΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/3/11, 11:46 μ.μ.

    Προτείνω στις επόμενες εκλογές υποψηφιότητα Παλαιοκώστα, αν θέλει φυσικά και μας κάνει την τιμή το παιδί, με βάση τις περγαμηνές του και τα κριτήρια των ψηφοφόρων θα πιάσει το 100 % και θα είναι Δήμαρχος καθολικής αποδοχής. Επίσης θα δώσει λύση και στο προσωπικό του πρόβλημα μιας και αφού θα τον έχει εκλέξει ο κυρίαρχος λαός θα πρέπει να πάψει να είναι καταζητούμενος και θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/3/11, 12:08 π.μ.

    H σημαία και το στεφάνι δεν ανήκουν στους νικητές και στους αρίστους.Η σημαία και το στεφάνι ανήκουν σε αυτούς που τα σέβονται.Αποτελούν τα σύμβολα του κράτους.Σεβομένος το κράτος και τους νόμους του,σέβεσαι και τα σύμβολα του.Ο Πανταζής έχει αποδείξει ότι δεν σέβεται ούτε το κράτος ούτε τους νόμους του.Ετσι τουλάχιστον απεφάνθη το ανώτατο δικαστήριο του κράτους ο Αρειος Πάγος.Επομένως είναι ανάξιος να κρατήσει τα σύμβολα κάποιου που δεν σέβεται.
    Αντίθετα ο Αλβανός,παρότι ξένος,είναι άξιος να τα κρατήσει γιατί τα σέβεται παρόλο που δεν είναι δικά του,σε αντίθεση με τον Πανταζή που τα έχει γραμμένα στα...φρύδια του.Αμφιβάλει κανένας για αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/3/11, 12:25 π.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ?
    ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ23/3/11, 12:57 π.μ.

    ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ προς ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

    Μεγάλε την πάτησες. Ο Πανταζής είναι και θα παραμείνει για καιρό ακόμη Δήμαρχος αλλά αυτό είναι δικό του θέμα και όχι δικό σου ή δικό μου.
    Μπορεί να είναι και δικό σου πρόβλημα μόνο αν είσαι ο Αλεξανδρόπουλος.
    Αν δεν είσαι όμως ο Αλεξανδρόπουλος, να θυμάσαι τούτο:
    Δεν σε προβλημάτισε ποτέ το γεγονός πως ο Αλεξανδρόπουλος πάντα ρωτάει για τα πιο απλά πράγματα και πάντα την πατάει:
    Μια τον γενικό γραμματέα (και τώρα τον βρίζει) μια τον Εισαγγελέα (και αύριο θα βρίζει πάλι. Φαίνεται πως ο άνθρωπος δεν ξέρει που πάνε τα ...τέσσερα. Για φαντάσου να ήταν Δήμαρχος χαχαχαχαχαχα θα έχανε τα αυγά και τα καλάθια.

    Φτου-φτου, εφτυχώς που δεν το είδαμε και τούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/3/11, 9:14 π.μ.

    ΚΟΛΟΣΚΟΠΗ,είναι σίγουρο ότι για εσένα και κάποιους άλλους ο Πανταζής είναι και θα είναι για πάντα Δήμαρχος.Αυτό δεν το κουβεντιάζω.Με το ελάχιστο μυαλό που κουβαλάτε είναι δύσκολο για κάποιον να σας φέρει στην πραγματικότητα από την υπνωση που σας έχει υποβάλει ο Πανταζής.Η ψυχιατρική επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.Οπότε ζήστε στο κόσμο σας ευτυχισμένοι.Γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποτρελλαθείτε εντελώς,(έτσι λένε οι ψυχίατροι)δεν θα σου πάω κόντρα και θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου.Ναι ο Πανταζής είναι και θα παραμείνει για καιρό ακόμη Δήμαρχος.
    Επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου ότι έκανε λάθος ο Αλεξανδρόπουλος και δεν έπρεπε να ρωτήσει τον Γενικό Γραμματέα κα τον Εισαγγελέα.Για να ήταν καλό παιδί έπρεπε να ρωτήσει τον Πανταζή που τα ξέρει όλα.
    Ευχαριστήθηκε τώρα?
    Συμφώνησα μαζί σου.
    Μην μου πετάξεις καμμία πέτρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/3/11, 10:03 π.μ.

    ΘΛΙΒΟΜΑΙ...
    ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ..
    ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ..
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ,
    ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/3/11, 10:12 π.μ.

    χαχαχαχαχαχα
    Δίπλα τους είναι.Κάτι ήξερε ο καλός Θεούλης και τους τον έστέιλε.Αυτοί γιατί τον απορρίπτουν αφού γνωρίζουν πόσο ανάγκη τον έχουν?Εννοώ τον ψυχίατρο.
    Και ο Θεός έστειλε τον Χριστό στους Εβραίους για να τους σώσει και αυτοί τον σταύρωσαν.Αλλά από βόδια τι περιμένεις?

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ24/3/11, 9:27 π.μ.

    Ο Αλεξανδρόπουλος
    Δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα!
    Ξέρει μόνο να ερωτά!
    -Να πάω να ορκιστώ;
    -Όχι παιδί μου!
    Και τσακ την πάτησε!
    -Να καταθέσει ο Πανταζής στεφάνι;
    Ναι παιδί μου!
    Και τσακ θα την πατήσει.
    -Να καταθέσω κι εγώ (ο Αλεξανδρόπουλος) στεφάνι;
    -Όχι παιδί μου ...ποιος είσαι εσύ;
    -Θα γίνω Δήμαρχος;
    - Ξου ξου παιδί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ24/3/11, 2:48 μ.μ.

    θαυμάστε τους ψηφοφόρους του Πανταζή!!!
    Θαυμάστε το νοητικό τους επίπεδο!!!
    Να τους προσέχετε μη χτυπήσουν στο κεφάλι.Γιατί έτσι και ανοίξει το κεφάλι τους θα πλημμυρύσει η Ζαχάρω από σκατά!!!

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ26/3/11, 12:48 π.μ.

    Ούτε πούθε παν τα τέσσερα δεν ξέρει το παιδί.

    Σας το έλεγα και δεν ακούγατε.

    Φάτε τα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails