ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

18/1/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Εχω έγκυρες πληροφορίες ότι το Υπουργείο εσωτερικών δεν αναγνωρίζει την απόφαση του πρωτοδικείου Πατρών με την οποία αναστέλεται προσωρινά η αργία του Χρονόπουλου.Δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.Αρμόδιο είναι μόνο το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο και αποφάνθηκε πρόσφατα. Επομένως η αργία παραμένει. Για αυτό το θέμα αναμένεται αυτές τις ημέρες επίσημηη ανακοίνωση από το Υπουργείο Εσωτερικών.
 
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΖΑΧΑΡΩ... στις 11:05 μμ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/1/11, 2:10 μ.μ.

    Μετά από την δικαστική αυτή απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου πατρας που αναστέλει την ποινή της αργίας στον κ.Χρονόπουλο τηλεφώνησα σήμερα 20-01-2010 στην αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου και έγινε ο παρακάτως διάλογος με τον υπεύθυνο διευθυντή:

    ΕΡΩΤΗΣΗ: Καλημέρα σας,είμαι πολίτης Ζαχάρως και θα ήθελα να μάθω ποιος είναι σήμερα ο επίσημος Δήμαρχος Ζαχάρως.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχει διαπιστωτική πράξη ότι χρέη δημάρχου εκτελεί ο κ.Μπάμης.

    ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα ο κ.Χρονόπουλος ισχυρίζεται ότι είναι αυτός επίσημος Δήμαρχος επικαλούμενος μια πρόσφατη δικαστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα δικαστήρια αποδίδουν δικαιοσύνη και η διοίκηση εκδίδει αποφάσεις οι οποίες πρέπει να εκτελούνται.Εφόσον δεν υπάρχει νεώτερη
    διαπιστωτική πραξη ισχύει αυτή με την οποία ορίζεται δημαρχεύων ο κ.Μπάμης.Ο κ.Χρονόπουλος συνεχίζει να ευρίσκεται σε αργία.Ο κ.Μπάμης είναι ο επίσημα δημαρχεύων στον Δήμο Ζαχάρως.

    Για του λόγου το αληθές,όποιος θέλει μπορεί να τηλεφωνήσει και θα του πούν τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails