ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/12/10

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

H δική μας βουλευτίνα κα. Δώρα Αυγερινοπούλου ζητά με ερώτησή της που κατέθεσε στην Βουλή την άρση όλων των γραφειοκρατικών εμποδίων για την προώθηση του Ελληνικού ελαιόλαδου και της ελιάς στην αγορά της Κίνας.

Το ελαιόλαδο συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα εξαγώγιμα πλεονεκτήματα της Ελλάδας και είναι κρίσιμης σημασίας η εμπορική διέξοδος των Ελλήνων παραγωγών στην αγορά του ασιατικού γίγαντα. Ιδίως, φέτος που η τιμή του ελαιόλαδου είναι χαμηλή και οι παραγωγοί χρειάζονται άμεση στήριξη.
Η κ. Αυγερινοπούλου ερωτά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη και τον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Δημήτρη Δρούτσα ποια μέτρα σκοπεύει να λάβει η κυβέρνηση για να ενισχύσει την εξαγωγή της ελληνικής τυποποιημένης ελιάς και του ελληνικού τυποποιημένου ελαιόλαδου στην εξαιρετικά απορροφητική αγορά της Κίνας, διευκολύνοντας μεταξύ άλλων, την ίδρυση και τη δράση των ελληνικών εξαγωγικών εταιριών.


Ελπίζουμε ότι αν θα ανοίξει επιτέλους η εξαγωγή ελαιόλαδου προς την Κίνα να αυξηθεί και η τιμή πώλησης από τους παραγωγούς και όχι μόνο η τιμή πώλησης από τους μεσάζοντες. Αυτούς δεν τους ακουμπάει κανένας.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/12/10, 1:27 π.μ.

    μα καλα κανουν και σε λενε βλακα εσενα του αμαρτωλου, διοτι δεν φτανει που κανεις τις πλατες του πανταζη τωρα κανεις και πλατες στην ξαδερφη του την Δωρα, για την οποια ολη η Ζαχαρω ξερει και καποιοι πιο ψαγμενοι ξερουμε και τις αμαρτιες με πρωην υπουργο,οσο για το δικη μας, αμα θελεις να σε χαρακτηριζει η δωρα, δικαιωμα σου, αλλα speak for your self τσατσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/10, 2:19 π.μ.

    ΛΕΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ....ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ??

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ BLOG ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ "Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/11, 11:43 μ.μ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΔΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΡΕΥΣΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΗ ΦΟΡΑΣ ΤΑΓΙΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΦΤΑΔΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ, ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΡΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/11, 3:53 μ.μ.

    αν κ ετεροχρονισμένα εσυ απο πάνω λές μαλακίες,πρωτον δεν έχει σημασία αν είναι συγγενής του Πανταζή,μόνο κ μόνο που η πόλη μας έχει εναν βουλευτή σημαινει πολλά,δευτερον δεν την γνωρίζεις κ την κατηγορείς,γιατί αν την γνωριζες θα την έβλεπες στην Ζαχαρω που κυκλοφορεί μόνιμα με φορμες κ βγαινει να πει μια καλημέρα στους πατριωτες της,τρίτον δεν της πληρώνεις κανένα πολιτικό γραφείο γιατι τον περισσότερο καιρό είναι στις βρυξέλες οπου βρίσκεται κ το δικηγορικό της γραφείο κ αλλα πολλά μπορω να σου γράψω αλλά...εσύ πάντως σιγουρα δεν διαφέρεις απο πολλούς μαλάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ19/11/11, 8:27 μ.μ.

    ΦΙΛΕ , ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ . ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ,ΠΑΙΔΙ ΦΤΩΧΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΩΣ . ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ . ΜΗ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕΤΗ ΗΣΥΧΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΕΙΟΥ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails