ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

30/11/10

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Μια φορά και ένα καιρό σε μια χώρα που την έλεγαν Ραγκουσιστάν σκέφτηκαν να κάνουν μια μεταρρύθμιση, για το καλό του τόπου ισχυρίστηκαν γιατί στη χώρα εκείνη είχαν ξεχάσει να δουλεύουν. Ανοιξαν κάτι σκονισμένα ντουλάπια που μέσα υπήρχαν κάτι ξεθωριασμένοι μπλέ φάκελοι με κορδονάκια και ανακάλυψαν τη λύση. Ναί αυτό είναι, φώναξαν οι Αρχόντοι με ενθουσιασμό. Αυτό θα το ξεσκονίσουμε θα το βάλουμε σε ένα καινούργιο φάκελο θα το βαφτίσουμε «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και η μεταρρύθμιση μας είναι έτοιμη. Μην το πείτε όμως πουθενά γιατί αν καταλάβουν τι πρόκειται να κάνουμε, θα αρχίσουν να φωνάζουν, και εμείς δεν θέλουμε φωνές. Η μεταρρύθμιση μας θα έχει και θύματα, αλλά δε βαριέσαι ποιος θα νοιαστεί για τα κοπρόσκυλα που θα χάσουν τη δουλειά τους , που θα ανατραπεί η οικογενειακή τους ισορροπία, και τελικά καλά να πάθουν γιατί ήρθαν και μας φορτώθηκαν για να τους διορίσουμε. Είπαμε όμως , μην το πείτε πουθενά. Κάποιοι από δαύτους θα μας ξεφορτωθούν , θα ψάξουν αλλού τη τύχη τους , εμείς όμως πάση θυσία πρέπει να παραμείνουμε στην εξουσία Σε ολους του συνάδελφους που εξαπατήθηκαν και έκαναν αίτηση μετάταξης από τις Νομαρχίες στους Δήμους .

ΣΧΟΛΙΟ: Έχεις πολύ δίκιο φίλε....

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/12/10, 10:24 μ.μ.

    «Με τη διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών την υποβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και την απαξίωση του έργου του, η χώρα δεν βγαίνει από την κρίση», τόνισε ο κ. Παπασπύρος μιλώντας κατά την πρώτη μέρα των εργασιών του 34ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ.
    Είναι ότι πιο εξοργιστικό διάβασα το τελευταίο καιρό. ΠΑΡΤΕ ΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
    Μαζεύτηκαν που λέτε οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων, κάτω από ένα δέντρο, εκεί στην εκδρομούλα που έχουν πάει, συνέδριο το βάφτισαν, και εβγαλαν την ανακοίνωση.
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
    Τώρα που τα κουφάρια των εργαζόμενων, βρίσκονται γδαρμένα στο τσιγγέλι και ξεματώνουν , εσεις με την απίστευτη πολιτική αλητεία που σας διακρίνει κάνετε ανακοινώσεις, που δεν εχουν να προσθέσουν τίποτα. Αφού παρακολουθήσατε τη σφαγή των εργαζόμενων, που εσείς με τη παθητική στάση σας, εκτελώντας πιστά τις εντολές των κομματικών σας προϊσταμένων, οδηγήσατε στο σφαγείο, τώρα βγαίνετε να κάνετε και δηλώσεις.
    Καλά , ρε πούστη, σε αυτή τη ρημαδοχώρα έχει χαθεί κάθε ίχνος φιλότιμου.
    Πως τιμωρείται η περιύβριση νεκρού, βρε αφιλότιμα τομάρια, που αντί να εξαφανιστείτε από το πρόσωπο της γής , έχετε το απύθμενο θράσος να συνεχίσετε να ασελγείτε στο πτώμα της εργατικής τάξης . ΠΡΟΟΟΟΟΟΔΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.
    Σταματήστε τον εμπαιγμό. Επειδή η οργή που κρύβεται μέσα στην οθόνη του υπολογιστή του καθενός μας , κάποια στιγμή θα βγεί στο πεζοδρόμιο, φροντιστείστε να μην είστε εκεί. Θα προσφέρατε τεράστια υπηρεσία στην χώρα αν τα μαζεύατε και φεύγατε. Ετσι κι αλλιώς η παρουσία η δικιά σας και των πολιτικών σας προϊστάμενων είναι για το «ΘΕ ΑΘΗΝΑΙ» αφου δεν έχετε καμμια αρμοδιότητα (τις έχετε παραδώσει όλες στους τοκιστές και σουλατσαδόρους που φέρατε) , θα γλύτωνε και το δημόσιο από τους παχυλούς μισθούς που παίρνετε για να παριστάνετε τα σκιάχτρα.
    Εκτός από το φιλότιμο έχει χαθεί και η αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/10, 12:41 π.μ.

    για τον ΒΛΑΚΑ που ανεβασε το σχολιο δεν θα πω τιποτα, διοτι οταν θα εμπαινε στην νομαρχια επειδη κολλουσε αφισες για το ΠΑΣΟΚ ή την Ν.Δ ηταν καλα, τωρα ας δει πως ειναι να δουλευεις απο επιλογη στον ιδιωτικο τομεα και να γελανε μαζι σου οι κοπριτες του δημοσιου...

    οσο για τον μεγαλυτερο ΒΛΑΚΑ που εχει το αμαρτωλο κουβεντα δεν ακουω για την αποφαση του ΣΤΕ για τον φιλο του τον πανταζη, τα συγχαρητηρια μου και στους ΖΑΧΑΡΩΦΙΓΑΛΑΙΟΥΣ τσοπανηδες που ψηφισαν εναν παρανομο, ετσι να κανουν και τα παιδια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/10, 12:29 μ.μ.

    Βρε εμπαθές χαϊβάνι σου επιστρέφω κατ΄αρχή το χαρακτηρισμό. Στην εποχή του φασισμού τη βλακείας, εχεις και εσύ την ευκαιρία να πείς τη γνώμη σου. Επειδή αυτό που πιστεύεις, βολεύει όλους αυτούς που έχουνε ποτίσει το ανώριμο μυαλό σου, ότι για όλα φταίνε οι ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, σε συμβουλεύω να κόψεις τη τηλεόραση γιατί παραπληροφορεί συστηματικά και εσύ είσαι θύμα παραπληροφόρησης. Α! και κάτι άλλο. Αν, σήμερα έκλεισε ένα νοικοκυριό, μη νομίζεις ότι θα γλυτώσεις εσύ. Ερχεται και η δική σου σειρά, αν εχεις βέβαια νοικοκυριό. Σταμάτα να σκέφτεσαι με εμπάθεια, ψάξε γυρω σου, γιατί όταν θα χρειαστείς συμμάχους δεν θα βρίσκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/10, 4:26 μ.μ.

    Φίλοι μου ηρεμήστε.... Μην φτάνετε σε ακραίους χαρακτηρισμούς. Πιστεύω ότι όλοι μας ξέραμε ότι ΟΛΑ τα χρόνια είχαμε βολευτεί με την κομματική ταυτότητα και περιμέναμε πως και πως να τρέξουμε στις κομματικές συγκεντρωσεις για να μας βολέψουν και εμάς σε κάποια δημόσια υπηρεσία. Ταυτόχρονα και αυτοί βολεύονταν με το να είναι βουλευτές......αφού τους ψηφίζαμε.
    ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ .....ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/12/10, 1:03 π.μ.

    Γιατί πέφτετε στη παγίδα τους ???????????? ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙ κύριοι δεν τα φάγαμε μαζί, μόνοι σας τα φάγατε και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει κάποιοι να είναι υποχρεωμένοι να απολογούνται για το ξεροκόματο που τρώνε. Μία χώρα στη οποία πρέπει να επικρατεί η ισονομία και η ισοπολιτεία (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι κυβερνήτες της) παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Τι είναι το δημόσιο ρε λεβεντόπαιδα? Ενα μαγαζί στον τομέα των υπηρεσιών.Οταν ψηφίζεις κάποιον του δίνεις και τη διαχείριση αυτού του μαγαζιού, ωστε να θέσει στόχους προκειμένου να το δουλέψει με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχει τούς στόχους του. Οταν αυτό το μαγαζί το παραφορτώσει ο αιρετός με το κομματικό του στρατό, το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο απο το επιδιωκόμενο. Ο πολιτικός πρέπει να έχει το θάρρος να λέει την αλήθεια και να μην υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Και η αλήθεια είναι μία "Κύριοι το δημόσιο μαγαζί είναι πλήρες" αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, θα δημιουργηθούν παράλληλα όλες εκείνες οι προοπτικές ωστε όλοι να έχετε τις ευκαιρίες που απαιτούνται.
    Αν αυτή η σκέψη περνούσε έστω και μία στιγμή απο το μυαλό των πολιτικών μας και την εφάρμοζαν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και ασφαλώς καλύτερα. Οταν ενας πολιτικός μετατρέπεται σε θλιβερό υπαλληλίσκο των μεγαλοσυμφερόντων που εξυπηρετεί, εξαπατά κατά κόρον τούς ψηφοφόρους του και εφαρμόζει το "διαίρει και βασίλευε" προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία τότε τα αποτέλεσματα είναι τραγικά.
    Θεωρώ ότι πολιτική σημαίνει προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και οχι πετυχημένη διαχείριση της κοινής γνώμης.
    Κύριοι, σας εμπιστετήκαμε το δημόσιο μαγαζί το οποίο αποδειχτήκατε παντελώς ανίκανοι να το διαχειριστείτε. Αυτό που μένει τώρα, με ελαφρά πηδηματάκια, να την κοπανήσετε και μην ψάχνετε για συνενοχους στο εγκλημα που διαπράξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/12/10, 1:22 π.μ.

    φιλε κοπριτη δημοσιε υπαλληλε, φυσικα και δεν φταινε για ολα οι δημοσιοι υπαλληλοι, αλιμονο, αυτοι οι σκληρα εργαζομενοι κοπριτες, που μπηκαν με αξιοκρατικα κριτιρια στην πλατη μας, δεν φταινε, που πρεπει ακομα να δανειζομαστε για να τους πληρωνουμε να κανουν τιποτα, που την εννοια productivity ή να εισαι αποδοτικος την ήξεραν μονο απο το λεξικο, μιλανε και απο πανω, μακαρι να κλεισουν ολα τα νοικοκυρια ολοων αυτων των κοπριτων και να πανε στην Κινα να σπανε πετρες γιατι αν δεν ηταν το δημοσιο ασυλο, δεν θα ηταν ικανοι να βγαζουν αλλιως το μεροκαματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/12/10, 2:24 π.μ.

    Aκου παραγωγικούλη. Επειδή το μόνο που μπορείς να εκφράσεις είναι εμπάθεια και κακεντρέχεια, απλώσου στο καναπεδάκι σου και απόλαυσε τα φιλοτόμαρα αισθήματα σου. Μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν γνωρίζεις γιατί στο τέλος γίνεσαι και φαιδρός. Πρίν ξαπλώσεις άλλαξε και το ιδρωμένο σου φανελάκι για να μην κρυώσεις. Για τη Κίνα μάλλον εσένα βλέπω, γιατί εκεί επιβιώνουν κάτι παραγωγικοί ελεύθεροι επαγγελματίες σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails