ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

18/10/10

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ?

Δίχως σοβαρά απρόοπτα ολοκληρώθηκε στο Πρωτοδικειό Ηλείας η κατάθεση των συνδυασμών που διεκδικούν τους Δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας – Κρέστενας και Ζαχάρως – Φιγαλείας. Την Παρασκευή κατέθεσαν το συνδυασμό τους οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Πύργο, κ. Χρήστος Γιάνναρος και στη Ζαχάρω κ. Χρήστος Γιαννόπουλος. Ακολούθησαν από την ίδια παράταξη το Σάββατο, οι υποψήφιοι στην Αρχαία Ολυμπία κ. Σωτήρης Αναστασόπουλος και στην Ανδρίτσαινα – Κρέστενα ο κ. Δημήτρης Κάγκουρας.
Το απόγευμα της Κυριακής άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο οι επικεφαλής των συνδυασμών να εμφανίζονται στο Πρωτοδικείο, με πρώτο τον υποψήφιο για τον Πύργο κ. Γαβρίλη Λιατσή, που έφτασε με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο πλευρό του. Ο Δήμαρχος Σκιλλούντος κ. Σάκης Μπαλιούκος, ήταν ο επόμενος επίσης μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού του. Με στενούς του συνεργάτες έφτασε για την κατάθεση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Γιώργος Μπούσμπουρας, υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως – Φιγαλείας. Με το σύνολο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων έφτασε για την δική του υποψηφιότητα ο Δήμαρχος Πύργου κ. Μάκης Παρασκευόπουλος και αμέσως μετά, επίσης με πολύ κόσμο δίπλα του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος. Με συνεργάτες του ήρθε στο Πρωτοδικείο και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Σεφερλής και ακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως – Φιγαλείας Κώστας Αλεξανδρόπουλος. Ήταν πλέον έντεκα το βράδυ και δεν είχαν εμφανιστεί οι τρεις παρατάξεις της Αρχαίας Ολυμπίας και δύο ακόμα από τις γνωστές στους Δήμους Ανδρίτσαινας – Κρέστενας και Ζαχάρως – Φιγαλείας. Σχεδόν μαζί έφτασαν οι υποψήφιοι της Αρχαίας Ολυμπίας κ.κ. Πανάγος Παντελάκος, Θύμιος Κοτζιάς και Χρήστος Δρακόπουλος, αλλά και οι υποψήφιοι κ. Γιώργος Νικολακόπουλος για τον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρέστενας και κ. Κώστας Αγραπιδάς για το δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας, όλοι με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες στο πλευρό τους.
Σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν ομαλά και κάποιες μικρές παραλείψεις της τελευταίας στιγμής δεν στάθηκαν ικανές να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η ανακήρυξη των συνδυασμών θα γίνουν το επόμενο Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails