ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9/5/11

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

Πρέπει να ξεκινησει τελικά μια προσπάθεια το κτήριο που σταμάτησε στην μέση να συνεχιστεί γιατι δεν πάει άλλο. Σε λίγο καιρό ο Δήμος μας δεν θα έχει που να στεγάσει τις υπηρεσίες που κληρονόμησε απο την Νομαρχία. Δεν μπορεί τώρα ο πολίτης εν έτη 2011 να μην βρίσκει συγκεντρωμένες όλες  τις υπηρεσίες του Δήμου σε ένα κτήριο.
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ???
Όλοι μας περνάμε απο πόλεις του ιδίου μεγέθους με την Ζαχάρω και το μόνο που βλέπουμε είναι το Δημαρχείο σε κεντρικό σημείο κάθε πόλης με όλες του τις υπηρεσίες και τα γραφείο μέσα σε ένα καλά οργανομένο κτήριο.
ΕΔΩ, αλλού το ένα γραφείο αλλου το άλλο γραφείο, μεγάλη υπομονή θα πρέπει να έχει κάποιος και να τρέχει απο την μία άκρη στην άλλη για να εξυπηρετηθεί και να βρεί μια λύση.
Μήπως αυτοί που ξεκίνησαν το αγώνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Δημαρχείου θα πρέπει ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ να ξεκινήσουν και ΑΓΩΝΑ για την συνέχιση της κατασκευής του?????
Λέω ΜΗΠΩΣ??????

56 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/5/11, 8:22 π.μ.

    Εγώ λέω να ξεκινήσουμε αγώνα και για τα σπίτια που έχουμε (και εγώ) στη Παραλία Ζαχάρως, γιατί είναι ανεπίτρεπτο μετά από 40 χρόνια να μένουμε ακόμα σε καλύβες!!! Ρε δε μπας να κάνεις καμιά δουλειά. Δηλαδή με δικαιολογία την ανυπαρξία σχεδιασμού στο Δήμο και έστω την στοιχειώδη οργάνωση, θα πρέπει να τα κάνουμε όλα ίσιωμα προκειμένου να λέμε ότι έχουμε και Δημαρχείο. Γιατί δεν ρωτάς τον Πανταζή γιατί πήγε να χτίσει σε χαρακτηρισμένο χώρο πρασίνου. Γιατί έστω δεν έκανε τη διαδικασία για αποχαρακτηρισμό της έκτασης και παραχώρησης σε κάποιο άλλο σημείο?? Δηλαδή επειδή ο Πανταζής είχε τη λογική "Γα..ώ και Δέρνω" του φταίνε οι μπουσμπουροβασιλόπουλοι!! Αντί να να γκρεμιστεί σαν αυθαίρετο και ο Πανταζής να επιστρέψει τα λεφτά στους αυστραλούς ζητάμε και τα ρέστα???. Δεν έχω ψηφίσει μπουσμπουρο-βασιλόπουλους αλλά δεν μπορώ να βλέπω να γράφει πάνω στο γιαπί του "Δημαρχείου": το ανάθεμα του Μπούσμπουρα" ενώ ο Πανταζής το έχει φτάσει σε αυτό το σημείο!!
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/11, 8:37 π.μ.

    Εντωμεταξύ μιλάς και για υπηρεσίες του Δήμου, τη στιγμή που ο αυτοαποκαλούμενο Δήμαρχος, έχει ξεφτιλίσει το θεσμό του Δήμου, του Δημαρχείου και των υπηρεσιών μαζί.
    Όλοι μας περνάμε από πόλεις μικρότερες από τη Ζαχάρω και βλέπουμε την ανάπτυξη και τον αγώνα των ανθρώπων που αγαπάνε τον τόπο τους. Και 'μεις ψηφίσαμε τον γκάγκστερ, και τώρα μας φταίνε οι νόμοι που δεν τον αφήνουν να κάνει ανάπτυξη.
    Ζούμε σε μια περιοχή που έχει όλες τις προοπτικές για να γίνει οδηγός στις εξελίξεις και δεν έχει γίνει ούτε ουραγός.
    Και από μένα καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/5/11, 9:03 π.μ.

    Το χειρότερο αγαπητέ συντοπίτη 8:37 είναι ότι ακόμα υπάρχουν Ζαχαραίοι που εμφορούνται από τις ίδιες απόψεις που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. Και δεν νομίζω ότι είναι οι παππούδες που είναι κολλημένοι με αυτό που ψήφιζαν τόσα χρόνια, αλλά και νέα παιδιά. Δυστυχώς δεν βλέπω προκοπή. Εδώ από τις 20/04 υποτίθεται ότι ο Αποστολόπουλος ο γ.γ. ψάχνει να βρει την απόφαση του Αρείου Πάγου για το Πανταζή και ακόμα κανείς δεν ξέρει τίποτα. Κρίμα Πολύ κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΜΠΡΟΥΙ9/5/11, 10:30 π.μ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΟΤΡΗΩΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ .Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ .ΕΠΡΠΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΕΣΘΗΣΙΑΣ΄...ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΣΟΦΡΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ9/5/11, 10:37 π.μ.

    ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, Ο ΑΒΡΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΛΑ ΖΩΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΓΟΙ; ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΗΣΑΝ...
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΨΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/5/11, 11:37 π.μ.

    Εσύ που μας λες καλημέρα κοκινίζεις άραγε καθόλου, ή αντί για ενεργός είσαι παθητικός όλα αυτά τα χρόνια και επέτρεπες να αλωνίζουν όλοι αυτοί που σωστά αναφέρεις. Όταν χτίζονταν τα σπίτια στην παραλία πού ήσουνα. Μήπως είχες πάει για να ενεργηθείς. Άντε τζάμπα μάγκες όλοι στη Ζαχάρω. Τι κάναμε όλοι μας τα 16 χρόνια του Μένη και τα 12 του Πανταζή. Μήπως αντί για ενεργοί, ενεργούμασταν πατόκορφα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/5/11, 3:00 μ.μ.

    Mακάρι να σταματήσει η φαγωμάτα μετξύ όλων.
    Μακάρι οι αποφάσεις να ήταν όλες νόμιμες.
    Μακάρι οι συμπολίτες μας να είναι όλοι ενωμένοι μακριά από αντιπαραθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ, ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 45 ΛΕΠΤΆ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ!ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/5/11, 7:56 μ.μ.

    πιες κανένα καφέ με τον Αλεξανδρόπουλο, τον Μπούσμπουρα, τον Βασιλόπουλο τον Αριστείδη και τους νέους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/5/11, 8:13 μ.μ.

    ΣΧΙΖΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ . ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/5/11, 9:08 μ.μ.

    ΣΧΙΖΑ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΤΊ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ;;; :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ9/5/11, 9:46 μ.μ.

    Γιατί να του κάνει μήνυση?Τι του είπε?
    Πάντως,το σίγουρο είναι ότι ο Σχίζας δεν λέει ποτέ ψέμματα.Οτι λέει είναι πέρα για πέρα αληθινό, είτε αρέσει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/5/11, 9:56 μ.μ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ !! ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑ

    Αγραπιδάς είναι ένα φασιστικοειδές ηλίθιο, τελείως ηλίθιος. Βλαξ….χα..χα δεν καταλαβαίνει τι γράφει..

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ. ΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ9/5/11, 10:09 μ.μ.

    Ti????????
    Κόλλησε αφίσες στο Γιαννιτσοχώρι που λένε τέτοια πράγματα?Η κρέμασε κανένα πανό στην είσοδο του χωριού?
    Βρε Σχίζα είπαμε να τα σούρνεις.Αλλά όχι να προσφεύγεις και σε τοέτοια μέσα!!!Βρε αθεόφοβε δεν έχεις τον θεό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/5/11, 10:35 μ.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΡΧΗΓΕ
    ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ BLOG ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/5/11, 12:30 π.μ.

    παρενέβη ο Σχίζας στο blog Γιαννιτσοχώρι και άλλαξε τις δηλώσεις για τον Αγραπιδά και τους βουλευτές :))) ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. πρέπει όμως και να καταλάβουν μερικοί ότι με το να δημοσιεύουν τις δηλώσεις του στα blog όταν βρίζει δεν του κάνουν καλό. αν ενδιαφερονται γι ' αυτόν πρέπει να τον βοηθήσουν, να τον συμβουλέψουν, να είναι ήρεμος .εκτός αν θέλουν να τον εκθέτουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μ'ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΠΡΟΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙΝΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΠΟΛΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΔΕΝ ΗΛΘΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΑΦΙΑ Η ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΕΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ' ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΕΓΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ10/5/11, 7:44 π.μ.

    χαχαχαχαχα
    Ευτυχώς που τις άλλαξε,διαφορετικά ο Κόλλιας την είχε πατήσει άσχημα και όχι ο Σχίζας.Μάλλον δεν γνωρίζετε τι ισχύει στα blogs από νομική άποψη.
    Οπως και εδώ στο αμαρτωλό.Πιστεύετε ότι όταν βρίσει κάποιος επώνυμα και του κάνει κάποιος μήνυση θα τιμωρηθεί.Είστε βαθειά νυχτωμένοι αν πιστεύετε κάτι τέτοιο.Το πολύ-πολύ αυτός που θα κάνει την μήνυση να τιμωρηθεί ο ίδιος για συκοφαντία.Αυτός που θα τιμωρηθεί είναι ο ιδιοκτήτης του blog που θα τον βρούν έστω και αν είναι ανώνυμος.Για αυτό φίλε αμαρτωλέ,μην αναρτάς τα υβριστικά σχόλια έστω και αν είναι επώνυμα.Οποιος θέλει περισσότερες εξηγήσεις είμαι πρόθυμος να τις δώσω.Γνωρίζω πολύ καλά τι ισχυει στα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/5/11, 9:48 π.μ.

    χεχε σκεφτείτε τον Καλλικράτη μπροστά στον εισαγγελέα μετά από μήνυση του Αγραπιδά ή άλλου να του εξηγεί "τί ισχύει για τα blogs" :))) χεχε θα έχει πολύ γέλιο :))) τον δε Σχίζα να λέει ότι τους είπα να αλλάξουν τις βρισιές :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/5/11, 9:51 π.μ.

    είτε ως κατηγορούμενος ο Καλλικράτης για τυχόν προσβλητικά που είπε είτε ως υπερσπιστής:))) και να λέει του εισαγγελέα ξέρω ξένες γλώσσες, έχω πτυχία και ξέρω τί ισχύει για τα blogs :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ10/5/11, 10:03 π.μ.

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Εδώ μόνο γελάμε.
    Την ευθύνη δεν την έχει αυτός που λέει αλλά αυτός που δημοσιεύει.Και για την δημοσίευση υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης του blog,η της εφημερίδας η του καναλιού κατά περίπτωση.
    Εγώ μπορώ να έχω όποια γνώμη μου γουστάρει για τον καθένα.Δεν είμαι όμως υπεύθυνος για την δημοσιοποίηση της.Υπεύθυνος είναι αυτός που έχει το μέσο της δημοσιέυσης.Κατάλαβες????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/5/11, 10:10 π.μ.

    οπότε κατά την έγκυρη άποψή σου βλέπω τον αμαρτωλό και τον Κόλλια να απολογούνται για τον Σχίζα και ο Σχίζας να παρακολουθεί :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/5/11, 10:13 π.μ.

    και είναι λογικό να δικαστούν ο αμαρτωλός και ο Κόλλιας και ο Σχίζας να μην έχει καμία συνέπεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ10/5/11, 11:13 π.μ.

    Κατά την άποψη μου είναι λογικό.Και κοίτα τα επιχειρήματα μου:
    Τα blogs είναι ιδιωτικά ιστολόγια τα οποία εκφράζουν απόψεις αυτών που τα διαχειρίζονται.Δεν είναι ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης τα οποία διέπονται από θεσμοθετημένους κανόνες.Ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει την άποψη του για κάποιον την οποία την εκφράζει προσωπικά προς τον διαχειριστή του ιστολογίου μέσω των σχολίων.Από την στιγμή που το σχόλιο αυτό δημοσιεύεται τότε την ευθύνη την έχει αυτός που δημοσιοποιεί το σχόλιο και όχι αυτός που το εκφράζει.Για αυτό και τα περισσότερα nlogs επιτρέπουν σχόλια τα οποία όμως πριν δημοσιευθούν περνούν από την έγκριση του διαχειριστή και μετά δημοσιεύονται.
    Πάρε παράδειγμα τα site των εφημερίδων π.χ το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και γράψε ένα σχόλιο.Δεν θα δημοσιευθέι αμέσως.Θα περάσει πρώτα από φιλτράρισμα και αν είναι σύμφωνο με τους κανόνες ηθικής τότε θα δημοσιευθεί.Γιατί το κάνουν αυτό?
    Για να προφυλαχθούν οι ίδιοι από τυχόν νομικές συνέπειες.Παρατήρησε και τα πρόστιμα που ρίχνει το ΕΣΡ.Σε ποιον τα ρίχνει?Σε αυτόν που τα λέει η στο κανάλι?
    Ο Σχίζας είπε την προσωπική του άποψη σε ερώτηση του Κόλλια για τον Αγραπιδά,συζήτησαν προσωπικά οι ίδιοι.Δεν είπε κανένας του Κόλλια να το αναρτήσει στο blog του,άσχετα και αν ζήτησε την άδεια του Σχίζα να το δημοσιεύσει.Δηλαδή αν του έλεγε ο Σχίζας να δέσει μια πέτρα στο λαιμό και να πέσει στη λίμνη θα το έκανε?Και ας είναι μαγνητοφωνημένη αυτή η συζήτηση.Τα μαγνητόφωνα δεν αναγνωρίζονται ως αποδεικτικό μέσο στα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10/5/11, 11:22 π.μ.

    Ξεφυγαμε απο το θέμα κυριοι.
    Αν σας αρεσει το αναθεμα των Μπουσμπουροβασιλοπουλαιων και των λοιπων τυπων που επικαλουνταιτη Δημοκρατια, με γεια σας και χαρα σας. Πληροφοριακα λοιπον, απεναντι στεγαζεται το Δημοτικο σχολειο Ζαχαρως οπου φοιτουν μικρα παιδια για τα οποία κανεις σας δεν εχει κανει ΠΟΤΕ καμμια αναφορα. Προφανως δεν εχετε δει οτι απο τα υπογεια της ημιτελους οικοδομης πεταγονται κατα καιρους αλλοδαποι, με τη τσιμπλα στο ματι, η δεν εχετε οσφρηστει "μυρωδιες κουζινας" να αναδυονται απο τα φινιστρινια του υπογειου.
    Αυτο σημαινει οτι στο υπογειο υπαρχει εντονη ανθρωπινη δραστηριοτητα , κατω απο αθλιες συνθηκες διαβιωσης και υγιεινης.
    Το μονο που μας απασχολει ειναι αν αυτος ο χωρος ειναι χωρος πρασινου η χωρος Δημαρχειου. Οι αθλιοι που βρισκουν χωρο να στεγαστουν τοσο στον εσωτερικο οσο και στον εξωτερικο χωρο δεν μας ενδιαφερουν. Ευτυχως που δεν εχει αρρωστησει καποιος πιτσιρικος, γιατι ετσι θα εβλεπα και την αντιδραση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/5/11, 11:51 π.μ.

    ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΚΑΙ Κ. ΚΟΛΛΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΧΙΖΑΣ!!!
    Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ - ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΗΣ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ10/5/11, 12:35 μ.μ.

    Καταρχήν ούτε τον Σχίζα γνωρίζεις ούτε τον Καλλικράτη.
    Ποιος σου είπε ότι γράφει ο Σχίζας?
    Εχεις καμμία απόδειξη για αυτό?
    Γιατί να μην γράφεις εσύ χρησιμοποιώντας το όνομα του Σχίζα η του Καλλικράτη?Μπορεί να το αποδείξει κανένας ότι αυτός που γράφει είναι ο Σχίζας???
    χαχαχαχαχαχα
    Θα σε μουρλάνω
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος10/5/11, 12:42 μ.μ.

    Και γιατί ρε μεγάλε το ανάθεμα των Μπουσμπουροβασιλέων, ο καλός, ηθικός και τίμιος κύριος Δήμαρχος που νοιάζεται για την πόλη του και τους πολίτες, δεν φρόντισε να το διαφυλάξει από τέτοιες ενέργειες;
    Για να αποδείξει ότι τελικά είχε δίκιο και οι άλλοι ήταν οι κακοί;
    Ποιος ευθύνεται που το "ανάθεμα" έφτασε σ' αυτή την κατάσταση;
    Δεν ευθύνεται αυτός που το ξεκίνησε και το συνέχισε παράνομα; ενώ το αφήνει να γίνεται άσυλο παρανόμων...
    Δηλαδή κάποια στιγμή δεν θα έβγαινε στο φως η πάρανομη οικοδόμηση;

    Όταν χτίζουμε παλάτια στην άμμο, το κύμα φταίει που τα παίρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/5/11, 1:00 μ.μ.

    εννοείται ότι περίμενα να το πεις αυτό Καλλικράτη :)))
    Δηλαδή λες ότι ο Σχίζας θα λέει δεν ξέρω τίποτα, δικάστε Κόλλια και Αμαρτωλο :)) "εγώ δεν έχω σχέση" :)) πιστεύω πάντως ότι ο Σχίζας είναι άντρας και δεν θα το έλεγε αυτό και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. εκτός αν ξέρεις κάτι διαφορετικό
    υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. με τις ip διασταυρώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος10/5/11, 1:02 μ.μ.

    πρέπει όμως καποιος να κάνει την μήνυση. λέτε να την κάνει ο Αγραπιδάς ; ή ο Φώτης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ10/5/11, 1:53 μ.μ.

    βρε τι λέτε,είστε σοβαροί?
    χαχαχαχαχαχα
    Τι δουλειά έχει η Ip?
    Θα σας πω ένα παράδειγμα μήπως και καταλάβετε.
    Στην πλατεία ο καθένας μπορεί να μπεί στο ιντερνετ γιατί κάποιοι έχουν ασύρματα μόντεμ χωρίς κωδικό ασφαλείας.Ελεύθερα δηλαδή.
    Κάποιος παίρνει το λάπτοπ του πάει στην πλατεία και μπαίνει στο ιντερνετ και αρχίζει να βρίζει ανώνυμα τον Φώτη η τον Αγραπιδά.Θα πάει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα συλλάβει την Μπεμπέκα γιατί από το ΡΕΧ μπορεί να μπαίνουν στο ιντερνετ και αυτου φάινεται η IP?
    Δεν δουλεύει έτσι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θέλει ακράδαντα στοιχεία για να μπορεί να σε παραπέμψει στον εισαγγελέα.Και εξάλλου ασχολείται με σοβαρά πράγματα και όχι με τρίχες.
    Ουτε τον Κόλια η τον αμαρτωλό μπορούν να πιάσουν γιατί ανήκουν στην Αμερικάνικη νομοθεσία,είναι σε com.Θα πρέπει να ζητήσουν τα στοιχεία τους από την google γιατί εκεί φιλοξενούνται και θα πρέπει να απευθυνθούν πρώτα στην αμερικάνικη δικαιοσύνη για να διατάξει την google να δώσει τα στοιχεία.Σιγά μην ασχοληθούν με τέτοιες διαδικασίες γιατί κάποιος έβρισε τον Φώτη.
    χαχαχαχαχα
    Δηλαδή τους διαχειριστές του preza tv έπρεπε να τους είχαν κλείσει δις σε ισόβια.
    χαχαχαχαχαχ
    σοβαρευτείτε βρεεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος10/5/11, 1:58 μ.μ.

    τότε βρίζουμε άφοβα ;; :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ10/5/11, 2:06 μ.μ.

    Βρίζε άφοβα.Αλλά αν ήμουν εγώ ο διαχειριστής του blog εσύ θα έβριζες και εσύ θα τα άκουγες,για τον απλούστατο λόγο ότι θα σου κατέβαζα το σχόλιο μεχρι να πεις κίμινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ10/5/11, 7:05 μ.μ.

    Αλλο ένα χαστούκι της Δικαιοσύνης στον Πανταζή.
    Αυτό το χαστούκι σημαίνει ότι όσα έχουν γράψει Νοδάρος και Βαξεβάνης για τον Πανταζή είναι πέρα για πέρα αληθινά.Οσες φορές έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον των δημοσιογράφων έχουν αθωωθεί,που ερμηνεύεται ότι λένε την καθαρή αλήθεια.Για να το βουλώνουν μερικοί που έχουν το θράσσος να τον υποστηρίζουν και από πάνω.

    http://mnodaros.blogspot.com/2011/05/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος10/5/11, 8:50 μ.μ.

    Για άλλη μια φορά απορώ για τους νομικούς συμβούλους του Πανταζή και τις ενέργειές τους. Θα μου πεις άμα είχε σοβαρούς επαγγελματίες νομικούς θα έκανε όλα αυτά τα εξόφθαλμα που κάνει μέχρι σήμερα? Γιατί όμως τον απαλλάσσει των δικαστικών εξόδων και τα χρεώνει στο δημόσιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ10/5/11, 8:55 μ.μ.

    Θέλει και ερώτημα??Είναι απλό.
    Γιατί έχει τόσες πολλές καταδίκες και έχει πληρώσει τόσα πολλά δικαστικά έξοδα που το δικαστήριο απεφάσισε να του χαρίσει και ένα.
    Οπως στις διαφημίσεις:
    Στα τρία το ένα δώρο.
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος10/5/11, 9:16 μ.μ.

    Κάτι σαν τις πίτσες! Βιλγαρίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος11/5/11, 12:22 π.μ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΗ
    http://saperduper.org/post/47811778/dimarxeio-zacharos-pyropliktoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος11/5/11, 11:14 π.μ.

    Μεγαλε (10-5-2001/12:42) για τη ταμπακιερα κουβεντα. Γιατι η ταμπακιερα περιεχει μια αληθεια που ο φαριασαισμος και η υποκρισια δεν μας αφηνει να τη δουμε.Με προσβαλλει αφανταστα η εικονα του γιαπιου απ΄ οπου ξεπηδουν οι διαφοροι εξαθλιωμενοι που εχουν βρει εκει το καταφυγιο τους, και με φοβιζει ακομη περισσοτερο η ιδεα οτι ολα αυτα γινονται απεναντι απο το δημοτικο σχολειο, ζητημα το οποιο εσυ δεν τολμησες να αγγιξεις. Δεν με νοιαζει αν υπαρχει παρανομια στη κατασκευη, και ποιος ειναι ο παρανομος. Απο τη στιγμη ομως που στηθηκε εκει πρεπει να τελειωσει. Και ξερεις πως θα τελειωσει? Οταν εσυ , εγω και ολοι οι αλλοι το απαιτησουμε απο τους "νομιμους" και τους "παρανομους" στους οποιους το μονο που δεν δωσαμε ηταν λευκη επιταγη διαχειρισης της τυχης μας . Να εισαι σιγουρος οτι ο μονος κερδισμενος θα ειναι συμπολιτης που τραβιεται απο τη μια γωνια στην αλλη προκειμενου να κανει τη δουλεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ11/5/11, 11:46 π.μ.

    Γιατί βρε φίλε να τελειώσει κάτι που είναι παράνομο?Κάτι που είναι παράνομο κατεδαφίζεται και την ζημιά πληρώνουν αυτοί που έκαναν την παρανομία.
    Με την ίδια λογική που ο Πανταζής ζητάει να κατεδαφισθούν τα αυθαίρετα της παραλίας γιατί είναι παράνομα με την ίδια λογική θα πρέπει να κατεδαφισθεί και το αυθαίρετο Δημαρχείο που αναγέρθηκε παράνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος11/5/11, 12:10 μ.μ.

    παράνομο είναι και να βρίζει κανείς. τότε πρέπει να κατέβει κάθε blog το οποίο επιτρέπει να βρίζουν με τη λογική του καλλικράτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ11/5/11, 1:23 μ.μ.

    Ενώ εσύ έχεις την λογική της ....μου.Αλλά ποιος την έχασε για να την βρείς εσύ.
    Εφόσον το blog είναι παράνομο ποιος σου αφαίρεσε το δικαίωμα να το καταγγείλεις και να μην κατέβει.
    Εφόσον βέβαια μπορείς να το κάνεις με νόμιμο τρόπο.Και την παρανομία αυτή θα την διαπιστώσουν οι θεσμοθετημένες αρχές.
    Το Δημαρχείο έχει καταγγελθεί ότι είναι παράνομο,έχει διαπιστωθεί από τις θεσμοθετημένες αρχές ότι είναι παράνομο επομένως η λογική ορίζει ότι πρέπει να κατεδαφισθεί και να πληρώσει όποιος συνετέλεσε σε αυτή την παρανομία.
    Απλά τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος11/5/11, 8:57 μ.μ.

    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΛΑΘΡΟΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος11/5/11, 10:34 μ.μ.

    Τελικα εκει κατω στη Ζαχαρω οπως δειχνει το αποτελεσμα μονο ο Πανταζης ειναι αξιοπιστος και οτι λεει γινεται.
    Ειπε ειμαι και θα ειμαι δημαρχος και το αποτελεσμα ειναι οτι μετα απο 4,5 μηνες συνεχιζει να ειναι δημαρχος.
    Πεστε λοιπον οτι θελετε εσεις, απο την ΝΕΔΑ, εσυ Καλλικρατη, εσυ Σχιζα και ολα τα αλλα παιδια.
    Δεν σας μενει τιποτε αλλο, απο το να συστρατευτητε μαζι του, να του ζητησετε αν χρειαστει συγνωμη για το καλο της ζουμερης Κας Ζαχαρως.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ.
    Εμεις οι πολιτες το πολυ πολυ που μπορουμε να κανουμε, ειναι σας αναγνωρισουμε την αποτυχια σας και στις αλλες εκλογες να σας ξαναμαυρισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!!! ΕΝΑ ''ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ''ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΕΑΝ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕ!ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ12/5/11, 12:01 π.μ.

    χαχαχαχαχαχα
    Οσο εγώ είμαι ο Πάππας της Ρώμης άλλο τόσο είναι και ο Πανταζής Δήμαρχος Ζαχάρως.
    Οσο εγώ μπορώ να λειτουργήσω στο Βατικανό άλλο τόσο και ο Πανταζής μπορεί να σου δώσει έγκυρο πιστοποιητικό γέννησης.
    Για να συστρατευθούμε μαζί του θα πρέπει να έχουμε την διάθεση να γίνουμε καρνάβαλοι.Δυστυχώς είμαστε μεγάλοι πλέον και δεν έχουμε την διάθεση να ντυθούμε καρνάβαλοι όπως αρέσει στον Πανταζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος12/5/11, 12:20 π.μ.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΑΡΜΕΞΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΝΕΝΑ???? Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ??
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΗΣ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ12/5/11, 12:38 π.μ.

    χαχαχαχαχαχα
    Με τι να δούν μακριά?Για να δούν πρέπει να έχουν δική τους όραση.Ο Πανατζής βλέπει για αυτούς.Αν δει ο Πανταζής μακρυά θα δουν και αυτοί αν ο Πανταζής δει κοντά,κοντά θα δουν και αυτοί.

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΛΑΜΠΡΟΥΙ12/5/11, 10:46 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 12.20 ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΦΥΓΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΟΥ ,ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ .ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ,ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ12/5/11, 11:25 π.μ.

    Πάντως,πέρα από τα αστεία,ο Λαμπρόπουλος θεωρείται ένας αξιόλογος άνθρωπος και χρήσιμος για τον τόπο.
    Αν δεν πήγαινε και με τον Πανταζή θα ήταν ...αστέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΛΑΜΠΡΟΥΙ13/5/11, 8:46 μ.μ.

    ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΛΟΚΕΡΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ,ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΣ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑΣ...ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ13/5/11, 9:17 μ.μ.

    Δεν ευθύνεται ο Αμαρτωλός.
    Σήμερα όλοι οι bloggers της google αντιμετώπισαν προβληματα κυρίως στις αναρτήσεις και στα σχόλια.
    Μην πυροβολείτε λοιπόν τον πιανίστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΛΑΜΠΡΟΥΙ14/5/11, 8:58 π.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος14/5/11, 11:58 π.μ.

    Δεν αντέχω άλλο τη λογική πως το παράνομο είναι ωραίο και καλό. Επειδή κάποιοι δείχνουν να αδιαφορούν για τους νόμους ή να μη μπορούν να καταλάβουν θα φέρω ένα τυχαίο παράδειγμα μήπως και γίνει κατανοητό. Ας υποθέσουμε πως κάποιος ασελγεί σε κάποιον χωρίς τη συγκατάθεσή του, πρέπει δηλαδή να συνεχίσει να το κάνει επειδή έτσι ξεκίνησε, ή πρέπει μήπως να μείνει ατιμώρητος επειδή είναι άρχοντας ή πλούσιος ? Και καλά ας υποθέσουμε πως κάποιος δέχεται να παραμένει θύμα ασέλγειας επειδή ο δράστης είναι αφεντικό του, έχει όμως το δικαίωμα να αποφασίζει το ίδιο για τη γυναίκα του και τα παιδιά του ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ14/5/11, 1:47 μ.μ.

    Για τον Πανταζή ναί.
    Η παρανομία για αυτόν είναι ηρωισμός και πρέπει να του οφείλει ευγνωμοσύνη,σεβασμό και θαυμασμό ο λαουτζίκος.
    Και φυσικά πρέπει να παραμένει ατιμώρητος.Η δικαιοσύνη και η πολιτεία τον τιμωρούν γιατί τον ζηλεύουν και προσπαθούν να κάνουν παράνομο έναν ήρωα.Σαν δεν ντρέπονται!!!
    Εφόσον κάποιος αποδέχεται την παρανομία του Πανταζή,είναι άγραφος κανόνας ότι αυτομάτως την αποδέχονται όλοι οι συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού εξ'αίματος και εξ αγχιστείας.Αυτό δεν το κουβεντιάζουμε!!!

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ14/5/11, 2:37 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχαα
    Ο Πανταζής κάνει μηνύσεις πως τον συκοφαντούν και μετά κρυβεται και δεν παρουσιάζεται στο δικαστήριο.
    Διαβάστε να σκάσετε από τα γέλια.
    χαχαχαχαχαχαχα

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=13/05/2011&id=274947

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails