ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9/5/11

ΝΕ.Δ.Α. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΝΕ.Δ.Α.» - ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΟΙ  ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ
Η ανεύθυνη και παραβατική τακτική για τις καντίνες του τέως δήμαρχου Ζαχάρως κ. Χρονόπουλου έχει χρεώσει το Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας, με το τεράστιο πρόστιμο των 2.061.420 ευρώ, που έχει ήδη πάει στο Δημόσιο Ταμείο για είσπραξη.
Είμαστε χρεωμένοι με αυτό το αστρονομικό πρόστιμο, επειδή ο κ. Χρονόπουλος  και οι συνεργάτες του, οι αυτοαποκαλούμενοι και «εραστές» της Ζαχάρως, «έπαιζαν με τους νόμους», όπως δημόσια δήλωναν αυτάρεσκα.
Όμως θύματα της πολυδιαφημισμένης «παλικαριάς» του κ. Χρονόπουλου και της «προστασίας» που υπόσχονταν όλα αυτά τα χρόνια, είναι και οι καντινιέρηδες, που και αυτούς τους φόρτωσε με υπέρογκα πρόστιμα, που έχουν πάει στο Δημόσιο Ταμείο για είσπραξη.
παραλία Ζαχάρως:                         παραλία Κακοβάτου:
α.         105.114  ευρώ                                  α.         331.680  ευρώ
β.         263.840     »                                      β.         134.674     »
γ.         383.334     »                                      γ.           24.178     »
παραλία Θολού:                                         παραλία Γιαννιτσοχωρίου:
α.         265.654  ευρώ                                  α.           19.442  ευρώ
β.         292.000     »                                      β.         325.678     »
Σύνολο προστίμων σε Δήμο και καντινιέρηδες:  4.209.874 ευρώ.
ο κ. Χρονόπουλος ενώ έβλεπε που πήγαινε η κατάσταση με τις παράνομες  καντίνες, άφησε να περάσουν οχτώ χρόνια, χωρίς να προσπαθήσει να εγκαταστήσει έστω και μία νόμιμη!  Σήμερα, για ένατη χρονιά, χύνει κροκοδείλια δάκρυα γιατί, λέει, δεν θα έχει ο κόσμος που να πιει ένα ποτήρι νερό. Έτσι κατάντησε τον τόπο!!! Μετά από οχτώ χρόνια παντοδυναμίας δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε μία νόμιμη καντίνα.  Αλλά αν οι καντίνες ήταν νόμιμες, οι καντινιέρηδες δεν θα είχαν την ανάγκη του και δεν θα τους έλεγχε. Σήμερα, έχει το θράσος να λέει στους καντινιέρηδες (που τους πείρε στον λαιμό του) ότι τον εμποδίζει η αντιπολίτευση και  γι’ αυτό δεν θα ανοίξουν.  
1ον       Καταρχήν ο έκπτωτος κ. Χρονόπουλος, δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Δεν είναι σε θέση ούτε να επιτρέψει, ούτε να απαγορεύσει τη λειτουργία των καντινών.  
2ον       Οι καντινιέρηδες θα πρέπει μόνοι τους να εκτιμήσουν την κατάσταση, την παράνομη τακτική και την ανικανότητα του κ. Χρονόπουλου.
3ον       H Μείζονα Αντιπολίτευση, δεν θα επωμισθεί την ευθύνη τυχόν παράνομης λειτουργίας των καντινών. Με αίσθημα ευθύνης δηλώνουμε ότι  ούτε εμείς, ούτε άλλοι έχουν τη δυνατότητα να σβήσουν πρόστιμα. Ούτε φυσικά θα τα μεταφέρουμε στις πλάτες των ανυποψίαστων Δημοτών μας. Δεν συμμετέχουμε στα κοινά για να προσφέρουμε «προστασία» αλλά για να αγωνιστούμε για την εδραίωση της νομιμότητας, που είναι προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης για τον τόπο μας και στους δημότες μας, καθαρά, διάφανα και δικαιωματικά.
Έντρομος από τις προσωπικές του καταδίκες, ο κ. Χρονόπουλος  ρίχνει τις ευθύνες για το μπάχαλο που επικρατεί στις παραλίες του Δήμου σε τρίτους, αλλά και στους ίδιους τους καντινιέρηδες, τα θύματά του. Επαγγελματίες, τους οποίους αντί να τους νομιμοποιήσει, τους άφησε έκθετους και τους κατηγορεί και από πάνω.-
                                                                                                        «ΝΕ.Δ.Α.»

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9/5/11, 10:50 π.μ.

  ΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΕ Ο ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΣΟΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/5/11, 1:10 μ.μ.

  εσυ ρε μαγκα προτιμας να πληρωνεις τα κολπακια του πανταζη σου?τοσο χανουμι εισαι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος9/5/11, 1:14 μ.μ.

  είναι όντως νονός ο Μπούσμπουρας του Αλεξανδρόπουλου ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΚΟΒΑΤΟΣ12/5/11, 10:48 μ.μ.

  Τον έχει φτ.... στο στόμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails