ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/5/11

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ???

Έχει καταλάβει περίπου από τότε που βγήκε το ΠΑΣΟΚ ότι έχει γίνει στόχος του ΥΠ.Εσωτερικών και κάθε μέρα που περνάει όλο και δυσκολεύει η θέση του. Ίσως είναι και μέρες, πλέον, που ο Πανταζής (το θέλει δεν το θέλει) θα λάβει την οριστική και αμετάκλητη απόφαση στα χέρια του.
Το θέμα είναι ότι ΤΩΡΑ που είναι σε τροχιά ΚΑΘΟΔΟΥ και μάλιστα με γρήγορα βήματα πρέπει να αξιολογήσει ποιοί είναι ο πραγματικοί φίλοι του και ποιοι ήταν δίπλα του μόνο για να απολαύσουν τους καρπούς της δημοτικότητας και της εξουσίας.
Ο Πανταζής θα πρέπει να έχει σχέδιο ΕΞΟΔΟΥ για μία αξιοπρεπή και με το κεφάλι ψηλά αποχώρηση γιατί διαφορετικά θα βρεθεί προ εκπλήξεως.
"Είναι δύσκολο να αποφύγει κάποιες καταδίκες" λένε πολλοί που γνωρίζουν πράγματα αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει πιά θα είναι η απόφαση εκτός από το ίδιο το δικαστήριο.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/5/11, 4:10 μ.μ.

    Το να λεμε οτι ο Πανταζης ειναι στοχος του ΠΑΣΟΚ απο που ακριβως προκυπτει? Απο το οτι στις δημοτικες εκλογες τουλαχιστον 3 απο τους 4 βουλευτες του τον στηριξαν? Ή απο το οτι ο κομματικος υποψηφιος -τοτε- αντιπεριφερειαρχης Ηλειας καθως και ο πρωτος περ. συμβουλος δηλωσαν την αμεριστη στηριξη τους σε αυτον? Μηπως τελικα ομως η πολιτικη Πανταζη ερχεται να εξυπηρετησει την ανοιχτα εκφρασμενη κυβερνητικη προθεση για εκποιηση του φιλετου του Κυπαρισσιακου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/5/11, 9:00 μ.μ.

    O Πανταζής είχε "στο πιάτο",έτοιμο σχέδιο για μια αξιοπρεπή έξοδο,αλλά η άστοχη φιλοδοξία του και η κούφια ελπίδα του ότι θα τον βοηθούσαν οι "ισχυροί" του φίλοι,δεν τον άφησαν να το εκμεταλλευθεί.
    Ποιο ήταν αυτό το σχέδιο?
    Το έχω ξαναγράψει:
    Αφού κέρδισε τις εκλογές και απέδειξε ότι έχει το λαό με το μέρος του,να παραιτηθεί,ώστε να μην φτάσει στο σημείο να εκδοθεί διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.
    Ας πρόσεχε.
    Τώρα θα υποστεί την ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης.Εκτός αν ζεί σε άλλο πλανήτη η μάλλον δεν έχει καθόλου μυαλό ώστε να καταλάβει τι σημαίνει η λέξη ΕΚΠΤΩΣΗ.Εγώ πάντως αν είχα εκπέσει από ένα αξίωμα θα είχα δέσει μια πέτρα στο λαιμό και θα φουντάριζα στον Καιάφα στο ποιο βαθύ σημείο.Είναι και θέμα ευασθησιών,όπως και να το κάνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΚΟΒΑΤΟΣ6/5/11, 1:36 π.μ.

    ΠΟΛΥ ΚΑΟΥΡΑ ΒΛΈΠΩ -ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ. ΑΛΛΑ Η ΙΘΑΚΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ.
    ΩΡΑΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ//// Η ΑΛΕΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ? ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΡΙΑΔΟΥ ΤΑ ΚΟΥΝΑΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails