ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/5/11

ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ. ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ......ΦΙΛΕΤΟ


Στην θέση που κάποτε υπήρχαν παραθεριστικές κατοικίες (κυρίως αυθαίρετες) τώρα υπάρχουν κάποια σκουπίδια και οικοδομικά υλικά που ξέμειναν μετά τις κατεδαφίσεις. Το θέμα είναι τι θα γίνει με το παραθαλάσσιο μέτωπο που έχει μήκος περίπου ένα χιλιόμετρο και αποτελεί το φρέσκο φιλέτο για τουριστική επένδυση υψηλής απόδοσης αν σχεδιασθεί σωστά και δεν γίνει κατάχρηση από οποιοδήποτε σκεφτεί να επέμβει. Στο στόχαστρο πολλών έχει μπει αλλά όλοι τους λογαριάζουν χωρίς το..."Μεγάλο Αφεντικό"..!!!!!!!
Ο Μεγάλος το είχε βάλει στο "μάτι" από το 2004 και παρ' ολίγο να τα καταφέρει αλλά δεν ...πρόκανε......

4 σχόλια:

  1. ΛΑΜΠΡΟΥΙ21/5/11, 3:03 μ.μ.

    Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΝΙΚΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΚΕΛΙΕΣ ΤΟΥ .ΚΥΡΙΩΣ ΒΡΑΔΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΣΕΞΕΙ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ,ΚΙ ΕΔΩ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΙΑ ΕΚΑΝΕΣ .ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΙΛΙΔΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΜΠΗΛΙΩΝΗ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/11, 10:12 π.μ.

    ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΗΛΙΩΝΗ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΦΤΩΧΟΣ. ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΟΦΣΟΡ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΝΑΙ!ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΠΟΥΡΑΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ; ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΜΠΡΟΥΙ27/5/11, 4:32 μ.μ.

    ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΘΕΣΗ .ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails