ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

13/4/11

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ.ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ...ΒΑΡΚΕΣ?

Έχουν ακουστεί πολλά σχόλια για τον Κώστα Αγραπιδά όσον αφορά την συμπεριφορά του κατά την μετεκλογική εποχή στο Δήμο μας. Πολλοί τον ταυτίζουν με το "σχέδιο δράσης" του Πανταζή και λένε ότι πολύ έξυπνα τον έριξε στον λάθος δρόμο και σιγά-σιγά αυτό αρχίζει να φαίνεται. Από την άλλη ο Κώστας δεν θέλει να τα "βάλει" ανοικτά εναντίον του Πανταζή (άλλωστε θα το είχε κάνει και στην προεκλογική περίοδο) για να δείξει ότι είναι "το καλό παιδί" που δεν το ενδιαφέρουν οι αντιπαλότητες και οι φασαρίες παρά μονάχα το "καλό" του τόπου μας.  Φάνηκε επίσης ότι είναι δύσκολο ο Κώστας να ελέγξει τα άτομα της παράταξής του και μπορεί ήδη να έχει απώλειες. Όμως η "ουδέτερη" στάση που στην ουσία είναι υπέρ του Πανταζή δίνει την εντύπωση ότι δεν υπάρχει "αντιπολίτευση" από την πλευρά της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Πάντως ούτε η άποψη για σκληρή αντιπολίτευση βγάζει πουθενά γιατί τραβώντας στα άκρα τα πράγματα ο ένας θα "πολεμάει" τον άλλο μέχρι να διαλύσουν τον Δήμο και τους πάρει με τις...πέτρες ο κόσμος.


17 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ13/4/11, 1:55 μ.μ.

    Αμαρτωλέ.
    Ο Αγραπιδάς έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος.Και το μεγάλο αυτό λάθος είναι ότι έχει ταυτίσει την έννοια της αντιπαλότητας με την έννοια της αντιπολίτευσης.Για να δείξει ότι είναι καλό παιδί και δεν έχει αντιπαλότητες με την παράταξη του Πανταζή γίνεται συνένοχος στην παρανομία.Συμμετέχει σε ένα δημοτικό συμβούλιο που είναι μη νόμιμο για τους γνωστούς λόγους.
    Αντιπολίτευση σημαίνει ότι είμαι επιτηρητής της νομιμότητας,επικροτώ και στηρίζω τους σωστούς χειρισμούς της συμπολίτευσης και καυτηριάζω τους κακούς ,προτείνοντας παράλληλα τις δικές μου απόψεις με επιχειρήματα με γνώμονα πάντα το καλό του λαού.
    Είδε κανένας τον Αγραπιδά να κάνει κάτι τέτοιο?
    Παράνομος ο Πανταζής,παράνομος και ο Αγραπιδάς,για να μην τον στενοχωρήσει και να δείξει ότι είναι καλό παιδί.
    Σε ποιους να δείξει ότι είναι καλό παιδί?Στους ψηφοφόρους του?Οχι βέβαια.Οι ψηφοφόροι του τον ψήφισαν για να κάνει αντιπολίτευση,με την έννοια που την εκφράζω παραπάνω.Ακόμη και η γάτα μου έχει καταλάβει,ότι γενόμενος συνένοχος στις παρανομίες του Πανταζή θέλει να δείξει ότι είναι καλό παιδί στον Πανταζή και στην παρέα του και τηρεί τους όρους της συναλλαγής,γιατί η γάτα μου έχει καταλάβει ότι όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια του Αγραπιδά δεν είναι τίποτε άλλο παρά συναλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/11, 2:47 μ.μ.

    ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΛΙΜΑ.ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ.

    ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ''ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ''ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ.

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ

    ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΑΓΑΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΟ

    ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ

    ΚΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ

    Ο ΚΡΙΤΗΣ
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ....
    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/11, 8:21 μ.μ.

    Καλλικράτη,

    Στο κράτος δικαίου, αν θεωρείς κάποιον παράνομο απευθύνεσαι στα αρμόδια όργανα, τα οποία σε εύθετο χρόνο και με τα μέσα που διαθέτουν, εφάρμόζουν τον νόμο. Δεν απευθύνεσαι στον αντίπαλό σου, αλλά σε αυτούς που υποχρεούνται να εφαρμόζουν τον νόμο. Κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις και σημειώνεις τις αντιρρήσεις σου με αστερίσκο...

    Ο δε κατηγορούμενος μπορεί να αμφισβητήσει τις πράξεις της διοίκησης, ακόμα και με παράλογα επιχειρήματα. Αν αυτός πιστεύει ότι ο γάιδαρος πετάει θα το κρίνουν στο τέλος τα δικαστήρια.

    Εκτός αν πιστεύεις ότι η χώρα δεν είναι κράτος δικαίου. Αλλά σε αυτή τη περίπτωση το μόνο τεκμήριο που μένει είναι η γνώμη της πλειοψηφίας, κατά το ανδρεϊκό "κανείς θεσμός, μόνο ο κυρίαρχος Λαός" του βρώμικου 89, πράγμα που λίγο πολύ επικαλούνται οι Πανταζής και Ψωμιάδης.

    Τα πράγματα δεν είναι απλά όταν πρόκειται για εκλεγμένους και δεν μπορεί να είναι άσπρο μαύρο. Δύσκολο οι διορισμένοι ή ακόμα και η δικαιοσύνη να κρίνουν εκλεγμένους! Και δυστυχώς αυτοί, έχοντας το τεκμήριο της λαϊκής εντολής, μπορούν να εκβιάζουν καταστάσεις. Τυχαία νομίζεις ο Ψωμιάδης μιλούσε από το γραφείο του μπροστά στην εικόνα του ΠτΔ Παπούλια ή η πρεμούρα του συνταγματολόγου Πάκη και του Αντωνάκη να συνταχθούν με τον Ζορό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/11, 9:30 μ.μ.

    Τι θες να πεις ρε μεγάλε; Δεν τους πιάνει νόμος τους εκλεγμένους; Έτσι ξεκινήσαμε και αυτοί έγιναν με την ασυλία τους τα μεγαλύτερα λαμόγια.
    Και δηλαδή ο κος Αγραπιδάς καλώς κάνει "μόκο" και σιγοντάρει τον Έκπτωτο;
    Αυτή είναι δουλειά μόνο των δικαστηρίων;
    Η αντιπολίτευση τι κάνει; Περιμένει την Ανάσταση;
    ΕΡΧΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/4/11, 9:40 μ.μ.

    Τον Παλαιοκώστα υποψήφιο Δήμαρχο στις επόμενες εκλογές, ο κυρίαρχος λαός αποφασίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ KRATIDIO.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/4/11, 10:59 μ.μ.

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/4/11, 11:12 μ.μ.

    Καλή δύναμη, με την ελπίδα πως θα αποκατασταθεί σύντομα η νομιμότητα στο Δήμο μας και θα τελειώσουν οι μέρες της εκτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/11, 11:56 μ.μ.

    Παιδιά να στείλετε πρόσκληση και στην υπόλοιπη ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    Γιατί μόνο ο Κωστάκης ξέρει, να μας πει και για την νομιμότητα που τόσο καλά πιπιλάει σαν καραμέλα τόσους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/4/11, 12:27 π.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΒΥΘΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/4/11, 11:02 π.μ.

    1. Το ΣτΕ δεν σταματά τέτοια έργα για προσωπικές περιουσίες, αλλά για το δημόσιο συμφέρων. Άρα το δημόσιο συμφέρον υπηρέτησε ο Κώστας και όσοι τον βοήθησαν.
    2. Λέτε να παίρνει γραμμή από τη ΝΔ και να ήταν απέναντι σε ένα έργο που τόσο ήθελε ο μέγας Σουφλίας;;
    3. Πολύ λίγοι θα στεκόντουσαν απέναντι σε έναν πανίσχυρο Σουφλία, τη μαφία τον μεγαλοεργολάβων και τον γκάνγκστερ Δήμαρχο...Θέλει πολλά καμπανέλια...
    4. Ο Κώστας είναι δημοτικός σύμβουλος και όχι ελεγκτής της νομιμότητας. Είτε παρεβρεθεί, είτε όχι, το μη νόμιμο συμβούλιο θα καταπέσει και θα ακυρωθεί, αλλά όχι από αυτόν. Καλύτερα να είσαι παρόν και να ακούς και να ελέγχεις παρά στα κεραμιδιά και να κάνεις φασαρία.

    Ουσία θέλουμε, όχι εντυπώσεις.

    Αν και προσωπικά νομίζω ότι ο Πανταζής είναι ο κατάλληλος για τον λαό αυτό. Σκατά στα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/4/11, 12:59 μ.μ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 14/4/11 11:02 π.μ

    ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/4/11, 3:44 μ.μ.

    Απλά είσαι στούρνος. Το 25% της Ελλάδας είναι Natura. Αν ήταν έτσι, το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν το ήξερε και σχεδιάσε και δημοπράτησε τους δρόμους;; Οι μεγαλοτεχνικές εταιρίες δεν το ήξεραν το μεγάλο μυστικό; Το ΣτΕ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος γιατί αποφάσισε;;;
    Η κουτοπονηριά είναι ιδίωμα του βλάχου...
    Δεν μπορεί να δεχτεί ότι μπορεί κάποιος να αγωνίζεται για το κοινό καλό.
    Ζώο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/4/11, 4:48 μ.μ.

    Για το κοινό καλό ή για το δικό του αγωνίζεται τους τελευταίους 4 μήνες ο κος Αγραπιδάς;
    Μας παραμύθιασε με τον αγώνα του για την Ιόνια Οδό, και πιστέψαμε ότι ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του τοπου μας.
    Δε γίνεται όμως ανάπτυξη φίλε μου με Λυκοφιλίες.
    Ο "ηγέτης" που είχαμε οραματιστεί θέλαμε να συγκρούεται και να προχωράει μπροστά.
    Λυπάμαι ειλκρινά...
    Μας πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΣΤΟ ΒΑΡΚΟ.

    Θα πάρουν μέρος οι Ιεχωβάδες της περιοχής.
    Οι καταπατητές του Μπισχινόκαμπου.
    Οι καταπατητές της Ζαχάρως.
    Όσοι δεν γουστάρουν τον Πανταζή.
    Οι Αρχιτέκτονες της αποτυχίας.
    Οι τζιπάρες των 3.οοο κυβικών.
    Ο Μήτσος ο Σολωμός με το παπάκι.
    Οι ασθενείς από το Γιαννιτσοχώρι.
    Οι βαρέως κατάκοιτοι από τη Ζαχάρω.
    Οι ανίατοι από τον Κακόβατο.
    Δυο-τρεις από τη Ζούρτσα.
    Μερικοί που δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα.

    Θα μιλήσει ο μεγάλος θεός.

    Η Τριανταφυλλιά δεν θέλουμε να έρθει γιατί πρέπει να ετοιμάσει στεφάνια για την Πρωτομαγιά (μην μαραθούν τα χορτάρια μετά τη βροχή).
    Θα απουσιάζει και ο Σαντάρμης γιατί έχει δουλειά στο υπόγειο στο σπίτι του (γυαλίζει τα κάδρα αρχαιολογικής σημασίας) .
    Ο κύριος Γιωργίκος δεν ξέρουμε αν θα παραβρεθεί (επειδή κάτι τον ενοχλεί).
    Ο Παπακυριακόπουλος μπορεί να είναι στη θάλασσα (σε ιδιαίτερες στιγμές).

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails