ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/3/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ....Θέλεις με το ζόρι να γίνεις δημοτικός σύμβουλός?

Ακόμη και το σκεπτικό της απόφασης της επιτροπής του άθρ.152 δεν μπορείς να καταλάβεις.Θα σε βοηθήσω λοιπόν μήπως και μπορείς να καταλάβεις τα αυτονόητα.
Καταρχήν πρόεδρος της επιτροπής ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Αμφιβάλεις μήπως για τις νομικές γνώσεις του νομικού συμβουλίου όταν έχουν εκδώσει χιλιάδας γνωμοδοτήσεις για παρόμοια θέματα?
Δεύτερον όταν λέει ότι "ευλόγως αμφέβαλαν για την νομιμότητα της πρόσκλησης" το αναφέρει για να τονίσει τον λόγο που δεν προσήλθαν στην ορκομωσία,και το τεκμηριώνει παρουσιάζοντας απόφαση του ΣτΕ. Ομως αυτό που ενδιέφερε την επιτροπή κσι στο είχα τονίσει και εγώ είναι ότι: "Δεν εξέπεσαν δε τα ως άνω μέλη της ιδιότητας του δημοτικού συμβούλου,διότι ορκίστηκαν εντός της οριζόμενης από τις διατάξεις του άρθ.53 του Ν.3852/2010 προθεσμίας,ήτοι έως την 31.12.2010". Το κατάλαβες αυτό η έχεις νοητικό πρόβλημα? Αυτό που ενδιαφέρει είναι να έχουν ορκιστεί μέχρι τις 31/12/2010.Αν δεν έχουν ορκιστεί μέχρι τις 31/12/2010 τότε εκπίπτουν από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου. Ο νόμος είναι σαφής στην παρ.2 του άρθρου 53 λέει πότε εκπίπτει από δημοτικός σύμβουλος.
"Αιρετός ο οποίος δεν αποποιείται την εκλογή του και δεν δίδει τον όρκο του προηγουμένου άρθρου μέσα στην ανωτέρω προθεσμία,εκπίπτει αυτοδικαίως". Τι ζητάς λοιπόν?Αντί να βάλεις το κεφάλι κάτω και να λουφάξεις για την χοντρομαλακία που έκανες,βγαίνεις και από πάνω βγάζοντας άχρηστους όσους δεν πάνε με τα νερά σου? Θέλεις με το ζόρι να γίνεις δημοτικός σύμβουλός?
Πάρε λοιπόν τον Πανταζή που θέλει να είναι με το ζόρι Δήμαρχος και τους άλλους αναπληρωματικούς συμβούλους που όρκισε,πηγαίνετε στην Αλβενα βρείτε μια στάνη για Δημαρχείο και τα πρόβατα για δημότες και παίξτε το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς συμβούλους να σας γίνει το κέφι και αφήστε την Ζαχάρω και τους Ζαχαραίους ήσυχους.
Αρκετά τους έχετε ζαλίσει τα αρ***ια με τα παιγνίδια σας και τις μ****ες σας.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ στις 10:55 πμ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/11, 2:41 μ.μ.

    ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    Για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός κάθε δήμου πρέπει να περάσει από την Επιτροπή Διαβούλευσης που προβλέπεται από τον «Καλλικράτη». Η διαδικασία είναι κάπως περίπλοκη, προβλέποντας κληρώσεις για ανάδειξη πολιτών που θα μετέχουν, ορισμό των κοινωνικών εταίρων που επίσης θα μετέχουν κλπ.

    Σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης:
    α) Γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.
    β) Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται σε αυτή από το δημοτικό συμβούλιο ή τον δήμαρχο.
    γ) Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών.
    δ) Δύναται να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κ.Δ.Κ..
    Στο Δήμο Ζαχάρως αυτά είναι άγνωστες λέξεις. Για μας ένας αποφασίζει και οι άλλοι χειροκροτάνε: Ο Πανταζής και τα γιουσουφακια του!!! Τελικά με ποιά κριτήρια ψήφισαν οι πολίτες της Ζαχάρως για Δήμαρχο τον Πανταζή!! Ξέρω. Αυτός είναι καταφερτζής και θα φάει αλλά θα κάνει έργα. Ο τόπος όμως χρειάζεται τεχνοκράτες. Και δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα στη Ζαχάρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΩΦΕΛΙΜΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;ΛΕΩ...ΜΗΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φώτης Δημήτρουλας22/3/11, 1:56 π.μ.

    45 "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"δες ...ενός κοκόρου γνώση!!!

    Το πνεύμα που προσπαθείς να πουλήσεις σε εκθέτει, εσένα και όλους τους τσάτσους ενός παραπαίοντος συστήματος, τίγκα από διπλοπρόσωπους και ψεύτες.

    Η φράση "...ευλόγως αμφέβαλαν" θα είχε αξία νομικής τεκμηρίωσης, μόνο αν η "...αμφιβολία" ήταν βάσιμη. Δηλαδή αν είχαν δίκιο που αμφέβαλαν.
    Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αμφέβαλαν για την πρόσκληση αλλά είχαν άδικο, δηλαδή νόμιζαν πως είχαν δίκιο αλλά την πάτησαν. Αν την πάτησαν επειδή ρώτησαν τον ...μπαμπά τους κι Εκείνος τους έσπρωξε σε γκρεμό, τότε φταίνε όλοι μαζί.

    Επειδή αυτή η ανοησία με έχει κουράσει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόβεσαι εσύ και χρησιμοποιείς κάθε ανόητη εφεύρεση να δικαιολογήσεις ένα πρωτοφανές ολίσθημα ...(υποψηφίων Δημάρχων που την πάτησαν σαν αγράμματοι), μήπως είσαι ένας από αυτούς;;;

    Αν είναι έτσι, συλλυπητήρια σε σένα και στην παρέα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/11, 10:52 π.μ.

    Μιλάς εσύ για διπλοπροσωπία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/11, 6:51 μ.μ.

    ρε δημητρουλα μας τα χεις κανει τσουρεκια πια,παρτο αποφαση δεν θα εισαι δημοτικο συμβουλος,αντε γυρνα στους ψευτοσυνδικαλισμους σου και αυτα στα λεει ενας που ξερει οτι δεν εχεις δουλεψει καθολου στη ζωη σου.Κατσε πιες τον καφε σου στη ζαχαρω και μην προκαλεις γιατι στο τελος οπου και να εισαι θα τρως γιαουρτια.κριμα στην αλβαινα που υστερα απο τοσους ηρωες εβγαλε και ενα νενεκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/11, 11:57 μ.μ.

    Πάρε το είδηση: ακόμα και αυτοί που τους εξυπηρετούν τα καμώματά σου σε χλευάζουν και σε ειρωνεύονται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails