ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

22/3/11

Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

45 "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"δες ...ενός κοκόρου γνώση!!!
Το πνεύμα που προσπαθείς να πουλήσεις σε εκθέτει, εσένα και όλους τους τσάτσους ενός παραπαίοντος συστήματος, τίγκα από διπλοπρόσωπους και ψεύτες. Η φράση "...ευλόγως αμφέβαλαν" θα είχε αξία νομικής τεκμηρίωσης, μόνο αν η "...αμφιβολία" ήταν βάσιμη. Δηλαδή αν είχαν δίκιο που αμφέβαλαν. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αμφέβαλαν για την πρόσκληση αλλά είχαν άδικο, δηλαδή νόμιζαν πως είχαν δίκιο αλλά την πάτησαν. Αν την πάτησαν επειδή ρώτησαν τον ...μπαμπά τους κι Εκείνος τους έσπρωξε σε γκρεμό, τότε φταίνε όλοι μαζί. Επειδή αυτή η ανοησία με έχει κουράσει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόβεσαι εσύ και χρησιμοποιείς κάθε ανόητη εφεύρεση να δικαιολογήσεις ένα πρωτοφανές ολίσθημα ...(υποψηφίων Δημάρχων που την πάτησαν σαν αγράμματοι), μήπως είσαι ένας από αυτούς;;;
Αν είναι έτσι, συλλυπητήρια σε σένα και στην παρέα σου!!!
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ....Θέλεις με το ζόρι να γίνεις δη... την 22/3/2011

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ22/3/11, 1:34 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    Εχεις δίκιο.
    Δεν ξέρεις,βέβαια,τι λές αλλά έχεις δίκιο.
    Ετσι,για να μη σου χαλάσω τη καρδιά.
    Ζήσε το δικό σου παραμύθι.Δεν θα ξαναπροσπαθήσουνμε να σε φέρουμε στην πραγματικότητα,αφού την βρίσκεις με τα ψεύτικα όνειρά σου.
    Καλή συνέχεια στο λήθαργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/11, 5:48 μ.μ.

    Τελικά ο κύριος (sic) Δημήτρουλας είναι ή βλάξ!! Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή του ενώ έχει αποτύχει σε όλες, μα σε όλες, τις προσπάθειες δικαστικής ή εξωδικαστικής δικαίωσης των όσων ισχυρίζεται, να συνεχίζει τα εόρμηνεύει κατα το δοκούν τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων. Προφανώς προσπαθεί να αποδείξει στον εαυτό του οτι έχει δίκιο. μπορεί να κοιτάγεται στον καθρέπτη και να λέει: Ποιος είμαι! Είμαι τεράστιος!! Μπράβο μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φώτης Δημήτρουλας23/3/11, 1:22 π.μ.

    Ανώνυμο καθαρματάκι, έχω κάνει μόνο μια προσφυγή που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για τη δικαστική οδό. Πού τις είδες τις "...όλες μα όλες";
    Η γνώμη μου όμως για το θέμα είναι η πιο κάτω:

    Τέτοιοι κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας και το Ασφαλιστικό σύστημα.
    Εκείνοι που κατέστρεψαν τη χώρα και αποκρύπτουν την αλήθεια ακόμη και σήμερα, έπρατταν επί πολλά έτη τα αντίθετα από όσα λένε οι νόμοι.
    Όμοιοι με εκείνους υπάρχουν και σήμερα διαπράττοντας τα ίδια αδικήματα.
    Όμοιοι με εκείνους θέλουν την ισχύ του νόμου για όλους τους άλλους εκτός από την παρέα τους.
    Τους ακούτε κάθε μέρα στα ΜΜΕ να διακηρύσσουν την νομιμότητα, αλλά αποδεικνύουν πως εξαιρούν τις περιπτώσεις που αφορούν τον κύκλο τους.
    Η επιτροπή του άρθρου 152 δεν έπραξε το καθήκον της. Όπως και ο Γενικός Γραμματέας (που την έχει διορίσει) πήρε απόφαση για τη σκοπιμότητα και όχι για τη Νομιμότητα.
    Έπραξε δηλαδή το αντίθετο από εκείνο που της επιβάλει ο νόμος να πράττει, δηλαδή να αποφασίζει για τη νομιμότητα της κρινόμενης πράξης κι όχι για τη σκοπιμότητά της.
    Δεν αιτιολόγησε την απόφασή της όπως επιτάσσει ο νόμος αλλά προσπάθησε με αλχημείες και με εφευρέσεις να δικαιολογήσει τα ...βρεγμένα, παρ όλα αυτά δεν το κατόρθωσε, αντίθετα ισχυροποίησε την Νομιμότητα.

    ΥΓ Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.


    Read more: αμαρτωλό: Μη αποδεκτή η προσφυγή του Δήμου Ζαχάρως http://amartolo.blogspot.com/2011/03/blog-post_9850.html#ixzz1HNBk7gYy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/3/11, 8:50 π.μ.

    χαχαχαχαχαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Το καλοκαίρι όμως στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Μανωλοπούλου,έγλειφες αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα και αποκρύπτουν την αλήθεια και τους ικέτευες για να σου δώσουν την στήριξη τους να κατέβεις Δήμαρχος.Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα τι άλλαξε?
    Για σκεφτείτε,αλήθεια,η Ζαχάρω να είχε Δήμαρχο τον Δημήτρουλα!!!Με λούζει κρύος ιδρώτας μόνο που το σκέφτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/11, 9:39 π.μ.

    Μην ανατριχιάζεις Καλλικράτη, γιατί με το μυαλό που έχουμε στη Ζαχάρω θα μπορούσαμε άνετα να είχαμε ένα τέτοιο ΑΣΤΕΡΙ για Δήμαρχο. Και καλά ο Πανταζής τουλάχιστον ασχολείται τόσο καιρό με τους ομοίους του και δεν ενοχλεί τους νοήμονες. Ο Δημήτρουλας όμως; Φαντάσου τι θα τραβάγαμε που θα είχε την ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ για τα πάντα. Θεός Φυλάξοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/11, 9:21 μ.μ.

    file foti

    se kalo na sovareyteis an ginete giati me ola ayta pou kaneis pas ekoma poio kato oloi kseroume poios eisai k ti eisai ase tin nomimotita isixi giati exoume polla ramata gia tin goyna sou.gia ayto stamata oles aytes tis malakies......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φώτης Δημήτρουλας24/3/11, 9:44 π.μ.

    Πολύ φαγούρα βλέπω. Μην ξεστρατίσω, μην το τραβάω, μην γλύφω στη Μανολωπούλου και διάφορες άλλες ασυναρτησίες.
    Και όλα αυτά υποθέτω ...για το καλό μου.

    Ναι ρε μάγκες
    κι εγώ έμαθα για τη γυναίκα του πρώτου, ξέρω για την αδερφή του δεύτερου και βουίζει η κοινωνία για τη μάννα του τρίτου.
    Ωραίοι γνωστοί είμαστε. Τα ξέρουμε όλα για όλους.

    Συμπέρασμα 1ο.

    Οι περισσότεροι "Ανώνυμος", Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, και κάποιοι ακόμη είναι το ίδιο πρόσωπο.
    Μπορείς να συμπτύξεις όλες τις ψευδεπωνυμίες σε μία, στο όνομά σου, για να συζητήσουμε στο εξής όσα γνωρίζει ο ένας για τον άλλον.

    Με αγάπη και ουδόλως με κακία


    Ρε πάτε καλά; ή πάθατε ψυχιατρικό σύνδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑΜΠΡΟΥΙ23/5/11, 10:13 π.μ.

    ΦΩΤΗ ΚΑΛΗΣΟΥ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΖΥΓΙΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΔΟΣΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ.ΗΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΛΩΣΤΕ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕ ΠΕΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ .ΦΙΛΙΚΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails