ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/1/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Μετά από την δικαστική αυτή απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου πατρας που αναστέλει την ποινή της αργίας στον κ.Χρονόπουλο τηλεφώνησα σήμερα 20-01-2010 στην αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου και έγινε ο παρακάτως διάλογος με τον υπεύθυνο διευθυντή:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Καλημέρα σας,είμαι πολίτης Ζαχάρως και θα ήθελα να μάθω ποιος είναι σήμερα ο επίσημος Δήμαρχος Ζαχάρως.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχει διαπιστωτική πράξη ότι χρέη δημάρχου εκτελεί ο κ.Μπάμης.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα ο κ.Χρονόπουλος ισχυρίζεται ότι είναι αυτός επίσημος Δήμαρχος επικαλούμενος μια πρόσφατη δικαστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα δικαστήρια αποδίδουν δικαιοσύνη και η διοίκηση εκδίδει αποφάσεις οι οποίες πρέπει να εκτελούνται.Εφόσον δεν υπάρχει νεώτερη διαπιστωτική πραξη ισχύει αυτή με την οποία ορίζεται δημαρχεύων ο κ.Μπάμης.Ο κ.Χρονόπουλος συνεχίζει να ευρίσκεται σε αργία.Ο κ.Μπάμης είναι ο επίσημα δημαρχεύων στον Δήμο Ζαχάρως. Για του λόγου το αληθές,όποιος θέλει μπορεί να τηλεφωνήσει και θα του πούν τα ίδια.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ στις 2:10 μμ



ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ; ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στις 4:20 μμ

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/11, 4:20 μ.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ; ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/11, 7:53 μ.μ.

    Εντυπωσιασμός=άκρατος λαικισμός=έρπωνφασισμός.Καλά από τόσα που έχετε ακούσει δεν καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται;Εάν αλλάξει ο περιφερειάρχης την διαπιστωτική πράξη που ορίζει ως δημαρχεύοντα τον κύριο Μπάμη θα παρανομήσει!!!Ο υπουργός που έκανε τη διάταξη του νόμου με την οποία ο κύριος Πανταζής Χρονόπουλος τέθηκε σε αργία,πιο αυστηρή θα εξευτελιστεί!!! Στο χωριό μου λένε: ''κλάνει ο πεθαμένος;''Ο εν λόγω δήμαρχος τούτη τη στιγμή είναι σε αργία και πολύ σύντομα θα εκπέσει από το αξίωμα!!!Και τότε είναι για ψυχιατρική μελέτη αρκετοί ψηφοφόροι αυτού του δήμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/1/11, 8:15 μ.μ.

    ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ, ΕΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ;ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ( ΜΑΥΡΑ)ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΔΕΟΙ!!!









    9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/1/11, 8:39 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε,το δάσος το βλέπει όποιος είναι γνώστης έστω στοιχειωδών νομικών θεμάτων και σκέφτεται με την λογική,αντίθετα δε,βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος όποιος εντυπωσιάζεται εύκολα με κούφιες φανφάρες.
    Βάλε καλά στο μυαλό σου το εξής:
    Οπως ο Πανταζής Χρονόπουλος τέθηκε σε αργία με διαπιστωτική πράξη πάλι μια άλλη διαπιστωτική ρπάξη μπορεί να άρει την αργία του έστω και προσωρινά και ας έχει εκδοθεί απόφαση όχι μόνο από το πρωτοδικείο αλλά και από τον Αρειο Πάγο.
    Χωρίς διαπιστωτική πράξη ο Χρονόπουλος δεν μπορεί να επανέλθει στα καθήκοντα του.
    Τώρα,αν κάνει τον Δήμαρχο,υπογράφει βεβαιώσεις και πιστοτποιητικά και διορίζει αντιδημάρχους δικαίωαμα του.Και εγώ στις απόκριες μπορεί να ντυθώ Πάπας της Ρώμης,δεν συνεπάγεται όμως αυτό ότι είμαι αλήθεια ο Πάπας.
    Οποιαδήποτε πράξη του ως δήμαρχου,χωρίς την διαπιστωτική πράξη άρσης της αργίας από την αποκεντρωμένη διοίκηση είναι παράνομη δεν γεννά έννομο αποτέλεσμα και συνιστά το ποινικό αδίκημα της παραποίησης αρχής.
    Και πάρε το χαμπάρι μια και καλή:
    Ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει κλείσει πολιτικά τον κύκλο του με τον ποιο ατιμωτικό τρόπο.Την ΕΚΠΤΩΣΗ.
    Η ημερομηνία λήξης του είναι η 26/01/2011 που συζητείται η αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο και θα απορριφθεί.Αυτή την ημερομηνία περιμένει και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να λήξει και το θέμα.Για αυτό δεν παίρνει μέχρι την ημερομηνία αυτή καμμία θέση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/1/11, 10:29 μ.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΓΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑς ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΟΥΣ ΕΚΑΝΕ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ Ή ΝΑ ... ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/1/11, 10:40 μ.μ.

    ΕΛΕΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ;
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΛΑΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΡΣΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/1/11, 11:17 μ.μ.

    Και επειδή διόρισε αντιδημάρχους έμμισθους και άμισθους και επειδή θα το γράψει αύριο η Πατρίδα και η Πρώτη και επειδή υπογράφει αυτός τι έγινε δηλαδή?Πιάσαμε τον παπά από τα "φρύδια"?
    Δεν έχετε καταλάβει ότι στον Δήμο Ζαχάρωςπαίζεται ένα θέατρο σκιών με θιασώτη τον Πανταζή και κομπάρσους τους καραγκιοζήδες του?
    Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
    Την αργία του Πανταζή μπορεί να την πάρει πίσω μόνο ο Περιφερειάρης μετά από απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας η αθωωτική απόφαση δικαστηρίου για το αδίκημα που καταδικάστηκε.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/1/11, 11:20 μ.μ.

    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 237 ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΗΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.
    Άρθρο 237 Παύση
    1. Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δη¬μοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπρόσωποι τοπι¬κών κοινοτήτων επιτρέπεται να παυθούν για σοβαρούς λόγους δημόσιου συμφέροντος, με απόφαση του Υ¬πουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ύστερα από ειδικά αιτιολογημένη έκθε¬ση του οικείου Ελεγκτή Νομιμότητας και σύμφωνη γνώ¬μη πειθαρχικού συμβουλίου, το οποίο αποτελείται: α)........ . Το πειθαρχικό συμβούλιο συγκρο¬τείται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέ¬ντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
    2. Για τον ίδιο λόγο και με την ίδια διαδικασία, μπορεί να διαλυθεί ένα δημοτικό ή περιφερειακό συμβούλιο. Η διάλυση αυτή συνεπιφέρει και τη διάλυση των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων. Στην περί¬πτωση αυτή γίνεται νέα εκλογή σύμφωνα με τα άρθρα 56 και 158 του παρόντος.
    3. Κατά της απόφασης της παραγράφου 1 που διατάσ¬σει την παύση, ο παυθείς μπορεί να ασκήσει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εντός προθεσμίας δεκα¬πέντε ημερών από την κοινοποίησή της σε αυτόν.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/1/11, 12:36 π.μ.

    Δεν νομίζω πως θα φτάσει σ'αυτό το σημείο ο υπουργός!Υπάρχει και η ποινή της αργίας σε όσους συμβούλους ακολουθούν τον ολισθηρό δρόμο του ΠΑΝΤΑΖΗ!!!Αυτός το μόνο που καταφέρνει είναι να μην λειτουργεί ο δήμος για τον οποίο υποστηρίζει πως είναι ο μοναδικός που τον αγαπάει!!!!Εάν εκτραχυνθεί εντελώς τότε δεν φτάνει το διοικητικό μέτρο της αργίας αλλά εκείνο της παύσης!Δεν ξέρει ο ανίδεος ότι δεν νομοθετεί αλλά είναι δημόσιος λειτουργός και πρεπει να υπακούει στις διαπιστωτικές πράξεις του περιφερειάρχη που οφείλει από τον ίδιο το νόμο να τις εκδώσει!!!!Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ του διοικητικού δικαστηρίου ζητεί από τον περιφερειάρχη να επιτρέψει στον κύριο Πανταζή που αυτοδίκαια έχει τεθεί σε αργία ( νόμος 3463/2006 παρ.2 εδάφιο β.α)για μικρό χρονικό διάστημα να μην είναι δήμαρχος σε αργία;Δεν καταλαβαίνει το πνεύμα του νομοθέτη που απαιτεί δημάρχους καθόλα άψογους;Δηλαδή αν πουν οι 3900 περίπου Ζαχαραίοι ότι καλά κάνει και βγάζει νόμους δικούς του ο ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΩΝ Πανταζής η πολιτεία πρέπει να σιωπήσει; Έτσι έχει στο μυαλό του την ευνομούμενη πολιτεία;Συγχαρητήρια!!!Εγώ πιστεύω πως βεβιασμένα αποφάσισε κι ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της ποινής!!!Ειρωνικά το λέω ποινή! Διοικητικό μέτρο είναι για την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.ΝΟΜΙΚΟΣ δεν είμαι αλλά Έλληνας πολίτης που δεν είναι πιόνι κανενός είμαι!Η ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΜΙΑΣ ΠΟΙΝΗΣ ΘΑΡΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΒΛΑΒΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ! Αλήθεια ο Πανταζής πιστεύει πως η Ζαχάρω θα βυθιστεί στο σκοτάδι εάν δεν είναι αυτός δήμαρχος;Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο Ζαχαραίοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails