ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/1/11

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν νομίζω πως θα φτάσει σ'αυτό το σημείο ο υπουργός!Υπάρχει και η ποινή της αργίας σε όσους συμβούλους ακολουθούν τον ολισθηρό δρόμο του ΠΑΝΤΑΖΗ!!!Αυτός το μόνο που καταφέρνει είναι να μην λειτουργεί ο δήμος για τον οποίο υποστηρίζει πως είναι ο μοναδικός που τον αγαπάει!!!!Εάν εκτραχυνθεί εντελώς τότε δεν φτάνει το διοικητικό μέτρο της αργίας αλλά εκείνο της παύσης!Δεν ξέρει ο ανίδεος ότι δεν νομοθετεί αλλά είναι δημόσιος λειτουργός και πρεπει να υπακούει στις διαπιστωτικές πράξεις του περιφερειάρχη που οφείλει από τον ίδιο το νόμο να τις εκδώσει!!!!Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ του διοικητικού δικαστηρίου ζητεί από τον περιφερειάρχη να επιτρέψει στον κύριο Πανταζή που αυτοδίκαια έχει τεθεί σε αργία ( νόμος 3463/2006 παρ.2 εδάφιο β.α)για μικρό χρονικό διάστημα να μην είναι δήμαρχος σε αργία;Δεν καταλαβαίνει το πνεύμα του νομοθέτη που απαιτεί δημάρχους καθόλα άψογους;Δηλαδή αν πουν οι 3900 περίπου Ζαχαραίοι ότι καλά κάνει και βγάζει νόμους δικούς του ο ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΩΝ Πανταζής η πολιτεία πρέπει να σιωπήσει; Έτσι έχει στο μυαλό του την ευνομούμενη πολιτεία;Συγχαρητήρια!!!Εγώ πιστεύω πως βεβιασμένα αποφάσισε κι ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της ποινής!!!Ειρωνικά το λέω ποινή! Διοικητικό μέτρο είναι για την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.ΝΟΜΙΚΟΣ δεν είμαι αλλά Έλληνας πολίτης που δεν είναι πιόνι κανενός είμαι!Η ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΜΙΑΣ ΠΟΙΝΗΣ ΘΑΡΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΒΛΑΒΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ! Αλήθεια ο Πανταζής πιστεύει πως η Ζαχάρω θα βυθιστεί στο σκοτάδι εάν δεν είναι αυτός δήμαρχος; Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο Ζαχαραίοι!!!!
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ την 21/1/2011

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/11, 9:44 π.μ.

    Μπράβο.Πάντα σωστός και λογικός.
    Η δυστυχία των Ζαχαραίων είναι ότι έχουν δίπλα τους αξια και ικανά άτομα με ευρύ πνεύμα αλλά τους λείπει η ικανότητα να τα αξιοποιήσουν.Ας λοσυτούν λοιπόν τις επιλογές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/11, 10:32 π.μ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ??? ΕΛΕΟΣ !!! ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΠΊ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΥΣΠΟΥΡΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/11, 1:45 μ.μ.

    H δημοκρατία στην Ζαχάρω ρέει σαν τον χείμαρο.
    Τόσο πολύ που ο Δήμαρχος της για να την προστατέψει οπλοφορεί παράνπομα.
    Τόσο πολύ δημοκρατία που σε αυτό το blog γράφουμε ανώνυμα για τον φόβο των Ιουδαίων.Οποιος τολμάει ας γράψει επώνυμα και θα δεί πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκκος του.
    Τόσο πολύ δημοκρατία που δημοσιογράφοι που τολμούν να γράψουν την αλήθεια μαζεύουν το ξύλο της χρονιάς τους (βλέπε Νοδάρος).
    Τόσο πολύ δημοκρατία που το ¨αποφασίζουμε και διατάζουμε¨στη Ζαχάρω έχει γίνει τόσο σύνηθες σαν το ¨καλημέρα¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails