ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/12/10

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Ζαχάρως η ορκωμοσία του νέου διευρυμένου Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας παρουσία των ιερέων της περιοχής.
Πολλοί φίλοι και συγγενείς των νέων δημοτικών συμβούλων βρέθηκαν στο χώρο που ήταν ασφυκτικά γεμάτος αν και απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της αντιπολίτευσης του κ. Αλεξανδρόπουλου καθώς και ο κ. Μπούσμουρας (οποίος όπως έχει πει θα αποσυρθεί από τα κοινά).
Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν ο νεορκισθής δήμαρχος θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντα του δημάρχου εφόσον υπάρχει το διοικητικό μέτρο της "αργίας" εναντίον του. Είναι μια κατάσταση ρευστή και κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει την "απουσία" των δημοτικών συμβούλων του κ. Αλεξανδρόπουλου που μάλλον αποσκοπεί σε κίνηση "τακτικής" έναντι στην χθεσινή τελετή που θεωρεί ότι δεν έχει νόημα.....
Υπάρχει και η επιστολή απάντηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που έχει σταλεί στα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού Κ. Κώστα Αλεξανδόπουλου που κατόπιν ερωτήσεων τους, απαντά ότι ο νέος Δήμαρχος δεν έχει δικαίωμα να ορκισθεί μέχρι να τελεσίδικησει η απόφαση "αργίας" που ισχύει μέχρι και τώρα.

Στην χθεσινή τελετή ήταν παρόντες όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Χρονόπουλου από περιοχή Ζαχάρως αλλά και από περιοχή Φιγαλείας, καθώς και ο κ. Αγραπιδάς με τους συμβούλους του. Αίσθηση "έκανε" η ολιγόλεπτη συζήτηση "κεκλεισμένων των θυρών" μεταξύ του κ. Χρονόπουλου και κ. Αγραπιδά σε γραφείο που υπάρχει δίπλα από την αίθουσα. 

Σίγουρα ο κ. Αγραπιδάς κράτησε και στον προεκλογικό αγώνα αλλά και τώρα αξιοπρεπή στάση απέναντι στον κ. Χρονόπουλο και δείχνει ότι θα συνεργαστεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί του εκεί όπου θα υπάρχει σύγκλιση απόψεων και σε ότι θα γίνεται χρήσιμο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Κανείς δεν θέλει να υπάρχει ένα διχασμένο Δημοτικό Συμβούλιο και να υπάρχει δημιουργική θητεία για όλους. Αντίθετα με τον κ. Αγραπιδά η αντιπολίτευση και ο κ. Αλεξανδρόπουλος μάλλον θα ακολουθήσουν "σκληρή" τακτική και από ότι φάνηκε χθες θα ξεκινήσουν "αγώνα" έναντι σε κάθε δραστηριότητα όποια και να είναι αυτή.....

Στο τέλος έγιναν και οι απαραίτητες συνεντεύξεις στα ΜΜΕ και ο δήμαρχος υποσχέθηκε στους παρόντες συμπολίτες του ότι η Ζαχάρω θα γίνει ένα μικρό Παρίσι.



ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ........

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/12/10, 3:05 μ.μ.

    Δηλαδή αν είχε κάτι να πει (μεμπτό) ο Κ. Αγραπιδάς με τον Π. Χρονόπουλος θα το έλεγαν αυτή την ώρα και σε αυτό το χώρο;;;

    Μήπως το κάνουμε λύσσα;;;

    ΑναΓνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/10, 5:09 μ.μ.

    o αργαπιδάς τελικά εχει καμία καθαρή θέση να δηλώσει ή μήπως θέλει να τα έχει καλά με όλους για να εξασφαλίσει την υποψηφιοτητα του στις επόμενες εκλογές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/10, 7:33 μ.μ.

    ο Πανταζής είναι και θα είναι ο "μόνιμος και μοναδικός" δήμαρχος. Δεν χάνει όποιος και να είναι αντίπαλός του στον νέο Δήμο. Ούτε ο Αγραπιδάς θα πάρει το Δήμο αν δεν το "εγκρίνει" ο Πανταζής. Αυτός εξουσιάζει και κατευθύνει τα πάντα. Όποιος δεν το κατάλαβε τόσα χρόνια είναι εκτός τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/12/10, 11:33 π.μ.

    Και εσύ,αν είσαι Ζαχαραίος,αισθάνεσαι υπερήφανος να σου κάνουν κουμάντο "νταβατζήδες",γιατί όποιος κάνει κουμάντο χωρίς να έχει καμμία εξουσία, δεν είναι τίποτε άλλο από "νταβατζής".Θα μου πείς βέβαια ότι περί ορέξεως ουδείς λόγος.Και ο μαζοχισμός είναι και αυτός μια μορφή ευχαρίστησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/12/10, 11:41 π.μ.

    Σε τέτοιους 'υπηκόους' Πανατζίδες αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/12/10, 10:25 μ.μ.

    Και για να τελειώνει αυτό το παραμύθι που λέει συνεχώς ο Πανταζής και οι φίλα προσκείμενοι προς αυτόν,ότι εξελέγη από τον λαό της Ζαχάρως και μόνο ο λαός της Ζαχάρως μπορεί να τον καθαιρέσει,θα τους πληροφορήσω τα εξής και να τα βάλουν καλά στο μυαλό τους:
    1.Ο λαός της Ζαχάρως είναι ένα ελάχιστο μέρος ενός μεγάλου που λέγεται Ελληνικός λαός.
    2.Κάθε εξουσία πηγάζει από τον Ελληνικό λαό και μόνο αυτόν εξυπηρετεί.
    3.Την νομοθετική εξουσία την ασκεί η βουλή,δηλαδή ο Ελληνικός λαός μέσω των αντιπροσώπων του (βουλευτών) που ο ίδιος ο λαός εξέλεξε.
    4.Επομένως ο Ελληνικός λαός,δημιούργησε ένα νόμο που λέει ότι όποιος Δήμαρχος καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος με οικονομική ζημία του Δήμου,εκπίπτει του αξιώματος του.Μέχρι να τελεσιδικίσει τίθεται σε κατάσταση αργίας.Οπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Πανταζή.Αρα σύσσωμος ο Ελληνικός λαός τον έθεσε σε κατάσταση αργίας και θα τον εκπέσει από το αξίωμα του σε περίπτωση που στην τελεσδικία παραμείνει η αρχική καταδίκη.Ο Ελληνικός λαός που είναι το αφεντικό,ένα μεγάλο σύνολο που μέσα σε αυτό ανήκει και ο λαός της Ζαχάρως.
    Στην πραγματικότητα ο λαός της Ζαχάρως σαν μέρος του συνόλου του Ελληνικού λαού που νομοθετεί του είπε:
    Εγώ σε εκλέγω για Δήμαρχο αφού δεν έχεις κώλυμμα εκλογιμότητας από τον νόμο.Επειδή όμως έχεις καταδικασθεί για παράβαση καθήκοντος με οικονομική ζημία του δήμου και δεν έχει τελεσιδικίσει ακόμη,σύμφωνα με τον δικό μου νόμο που εγώ μαζί με τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό νομοθέτησα,σε θέτω σε κατάσταση αργίας,δηλαδή σε κατάσταση αναμονής.Αν τελεσιδικίσει και αθωωθείς τότε αναλαμβάνεις θριαμβευτικά την θέση του Δημάρχου της Ζαχάρως,σύμφωνα με την δική μου εκλογή,αν όμως καταδικασθείς και πάλι τότε θα υποστείς την ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης.Μέχρι τότε όμως δεν θα αναλάβεις Δήμαρχος επομένως δεν μπορείς να ορκισθείς για κάτι που δεν θα μπορείς να κάνεις.Αθωώσου πρώτα και μετά ορκίζεσαι.
    Αυτά τα απλά πράγματα του είπε του Πανταζή ο λαός της Ζαχάρως.Δεν του ειπε να βάλουμε πέρα τους νόμου αλλά εγώ σε ψηφίζω για Δήμαρχο εφόσον το επιτρέπουν οι νόμοι.
    Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Πανταζής Χρονόπουλος ήταν η έντιμη πράξη να βγεί και να πεί στον λαό της Ζαχάρως την αλήθεια κατά τις προεκλογικές του ομιλίες:Κύριοι βρίσκομαι σε κατάσταση αργίας και θα εύρισκομαι στην ίδια κατάσταση και στην νέα Δημοτική περίοδο.Επομένως με αυτό τον γνώμονα αν θέλετε με ψηφίζετε.
    Δεν το γνώριζε?Σίγουρα το γνώριζε αφού ήταν φυσικό επόμενο να το γνωρίζουν οι νομικοί του σύμβουλοι.
    Δεν το έλεγε όμως παρά έβγαινε και έλεγε ότι η αργία ισχύει μόνο για αυτή την περίοδο και σταματάει από την 1/1/2011 με αποτέλεσμα ο λαός της Ζαχάρως να έχει παραπλανηθεί.
    Το γνώριζε και απλά χρησιμοποίησε τον λαό της Ζαχάρως για να δείξει ότι ο λαός είναι με το μέρος του,αποκρύπτοντας την πραγματική αλήθεια με αποτέλεσμα οι απλοί ανθρώποι της Ζαχάρως να το πιστέψουν.Οπου πήγαινα στην Ζαχάρω αυτό άκουγα:Η αργία είναι μέχρι 31/12/2010,από 1/1/2011 θα μπορεί να είναι και πάλι Δήμαρχος.Και όταν τους έλεγα ότι δεν είναι ετσι,μου απαντούσαν ότι το είπε ο Παντζής και τελείωσε.
    Καταλάβατε λοιπόν γιατί πρέπει να τελειώσει αυτό το παραμύθι με τον λαό της Ζαχάρως?
    Αν θέλει ο διαχειριστής του blog μπορεί να αναρτήσει αυτό το σχόλιο στον τοίχο του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/12/10, 10:59 μ.μ.

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΜΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ???
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ????
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΔΙΚΑΣΤΗ".....
    ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/12/10, 11:27 π.μ.

    ΦΙΛΕΣ, ΦΙΛΟΙ

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΩΣ-ΚΑΚΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ...
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ, Η ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, Η ΑΛΗΤΕΙΑ, ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ...Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΟΣΚΟΠΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΙΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ,ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΑΖΗ Η ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ''ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣ''

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΝ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ

    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟΣ

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΠΗΔΑ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΑ;ΟΡΚΙΣΤΕΣ;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΣ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ...

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails