ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

13/5/14

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κύριος Αλεξανδρόπουλος, εξαπατά διαρκώς τους συμπολίτες μας, με παραμύθια της Χαλιμάς

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ…ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ

Οι μάσκες πέφτουν μία-μία! ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ του ψυχίατρου βουτάνε στο βυθό και στρέφονται εναντίον του, το ένα πίσω από το άλλο!

1. Αναστάτωσαν τον άνω Καϊάφα, τον Άγιο Νικόλαο, τον Μπισχοινόκαμπο, τον Κακόβατο και το Νεοχώρι, με την δήθεν κατάργηση των οικισμών. Τρομοκράτησαν τους κατοίκους με ψέματα για να αποσπάσουν την ψήφο τους και τώρα κρύβονται από τους πολίτες που εξαπάτησαν. Τα έργα που έχουν ψηφιστεί από το Δήμο λένε τα εντελώς αντίθετα. Το Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) βρίσκεται στην τελική φάση του. Αυτοί οι κύριοι το καταψήφισαν (ως συνήθως) και το έχουν προσβάλει γιατί είναι αντίθετο με τα γνωστά οικογενειακά συμφέροντα.
2. Ο κύριος Αλεξανδρόπουλος χαρακτήρισε σαν άθλιες, τις εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Νέας Φιγαλείας, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Γιαννίκος τον διαψεύδει: «…οι φιλοξενούμενοι στο γήπεδό μας, έχουν μείνει άφωνοι από τις εγκαταστάσεις μας, γιατί έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στο νομό Ηλείας». Δηλαδή ό,τι είναι ευλογία για τον τόπο, είναι άθλιο για τον «αλεξιπτωτιστή».
3. Δημοσίευσαν στον τύπο, πολλές φορές, πως οι υπηρεσίες του Δήμου ελέγχουν τους καταστηματάρχες για τις τέντες και τα κιόσκια που έχουν κατασκευάσει. Η αλήθεια είναι πως η αναστάτωση προήλθε από καταστηματάρχη που είναι οπαδός του κυρίου Αλεξανδρόπουλου. Αυτός «ο κύριος» κατήγγειλε γειτονικό του κατάστημα με έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο και η πολεοδομία όφειλε να εκτελέσει τον γενικό έλεγχο, γιατί διαφορετικά θα κινδύνευε από πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της.
4. Διανέμουν ένα φύλλο χαρτί του Δήμου, ψευδόμενοι για εκβιασμό, με τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία της Ζαχάρως. Κρύβουν το δεύτερο φύλλο από το έγγραφο, που λέει ότι η άδεια στα καταστήματα, έχει λήξει από τις 31 Δεκεμβρίου 2013. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή καλούνται οι καταστηματάρχες με την ίδια ακριβώς προειδοποίηση για να ενδιαφερθούν και να ζητήσουν ανανέωση της άδεια τους. Το θέμα αυτό το γνωρίζει όλη η αγορά της Ζαχάρως εκτός από τον «αλεξιπτωτιστή» και τους εισαγόμενους υποψηφίους.

Η αλήθεια λάμπει και ο κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του.

Οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι και τα παπαγαλάκια που αναχαράζουν σαν τις προβατίνες τα ίδια και τα ίδια εισπράττουν το τίμημα των ψευδών τους.-

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/5/14, 9:19 μ.μ.

    Ο Βασίλης Γιαννικος προεδρος της ομαδας Απολλων?? Το αλλο με τον τοτο το ξερετε?? Υποψηφιος του Πανταζη ειναι ο ανθρωπος. Απο αξιοπιστια... εκπτωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/14, 9:57 μ.μ.

    Apo pote vre paidia o neroulas egine proedros tou Appolwna??? o kanonikos proedros to gnwrizei??? To Ds tis omadas den exei idea ... parakaleite o proedros na parei thesh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/5/14, 12:22 π.μ.

    Oi τελευταίοι που πρέπει να μιλούν για ψεύδη είστε εσείς.Προσπαθήσατε τόσες τετραετίες να στηρίξετε την παραμονή σας στο τιμόνι του δήμου πανω σε ψεύδη,λαικισμούς,εκφοβισμούς και λαμογιές.
    Κανένα μεγάλο έργο δεν κάνατε στο Δήμο.Και αυτά τα έργα που έγιναν μετά το 2007 δεν οφείλονται στην δική σας ικανότητα να απορροφήσετε κονδύλια στο δήμο αλλά στους νεκρούς των πυρκαγιών.Από τους νεκρούς των πυρκαγιών έγινε το κέντρο υγείας και άλλα έργα.Μην εκμεταλλευεστε λοιπόν τις επώδυνες συγκυριακές καταστάσεις και να παρουσιάζετε ότι έχετε εκτελέσει εργό.
    Είστε ανάξιοι να απορροφήσετε κονδύλια του ΕΣΠΑ γιατι ποτέ δεν είχατε την ικανότητα να παρουσιάσετε μια σωστή μελέτη και ένα ώριμο έργο,την ώρα που άλλοι δήμοι μέσω των προγραμμάτων αυτών έχουν φτιάξει λαγούς με πετραχήλια.
    Το καλοκαίρι βρωμάει όλη η Ζαχάρω απο τον καταστραμένο βιολογικό καθαρισμό και απο την ανικανότητα σας χάσατε την χρηματοδότηση απο τα ΕΛΠΕ.
    Επιλέξατε και ψηφίσατε ένα ΣΧΟΟΑΠ που μόνο ανεγκέφαλοι μπορούν να τον επιλέξουν.Ριχνετε ένα δρομο ταχείας κυκλοφορίας στο καμπο της Ζαχάρως με αποτέλεσμα να καταστρέψετε οποιαδήποτε απόπειρα τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή.Ενας δρόμος ταχείας κυκλοφορίας για φορτηγά να περνάνε δίπλα απο την παραλία η από το δωμάτιο που έχει ενοικιάσει ο τουρίστας που επελεξε την Ζαχαρω για να ηρεμήσει.Εξάλλου για να γίνει αυτός ο δρόμος εκ των πραγματων καταργούνται οικισμοί έτσι οπως εχει σχεδιασθεί.
    Τα περισσότερα έργα που έχετε εκτελέσει στο δήμο είναι εργα ρουσφετλογικά και προς άγραν ψήφων,Να κρατάτε δέσμιο τον κόσμο για ενα φτυάρι ττσιμέντο που του ρίξατε εξώ απο την αυλή του για να μπορείτε εσείς να αλωνίζετε στον δημο.
    Η θητεία σας κύριοι στη διακυβέρνηση του δήμου έχει τελειώσει.Ο λαός της Ζαχάρως χρειάζεται πλέον ανθρώπους σοβαρούς και με όραμα ώστε η Ζαχάρω να λάβει την θέση που δικαιωματικά της ανήκει τόσο από άποψη ανάπτυξης όσο και άποψη ηθικής.Να αισθάνεται περήφανος πλέον ο Ζαχαραίος.γιατί μέχρι τώρα σε τέτοια διεθνή κατάντια που τον είχε φέρει η φήμη του αρχηγού σας δεν αισθανόνταν και τόσο άνετα.
    Πρέπει να γνωρίζετε ότι,ότι και να κάνετε,ι όσες συκοφαντίες και ψέυδη να διαδώσετε ο λαός της Ζαχάρως σας θεωρεί πλέον για τον δήμο PERSONAE NON GRATAE.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/5/14, 4:32 μ.μ.

    ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΕ. ΕΚΠΤΩΤΕ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ!
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/5/14, 4:33 μ.μ.

    ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ΕΚΠΤΩΤΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails