ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

22/5/14

Τα μαντριά και τα θερμοκήπια έβγαλαν Δήμαρχο!

Ενα "έξυπνο" σχόλιο που έκανε φίλος αναγνώστης σας το παρουσιάζω όπως ακριβώς το έγραψε.
 
Να είστε σίγουροι ότι από τα μπαλκόνια θα φτιάξει πολλά. Μόνο από τα μπαλκόνια όμως!! Επί τω έργον τίποτα. Εκτός και αν πρόκειται για τσιμέντα και δρόμους σε μαντριά. Γιατί από τα τσιμέντα ο Πανταζής μπορεί να φάει έυκολα αυτός και το σκυλολόι του.Τα μαντριά έβγαλαν Δήμαρχο στο Δήμο Ζαχάρως. Οπότε θα παρακαλούσα το φίλο που αναφέρεται στον Καζαντζάκη να απευθύνεται στα "Μαντριά" και όχι στην πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Ζαχάρως στην οποία πλειοψήφησε ο Αλεξανδρόπουλος. Τα μαντριά και τα θερμοκήπια έβγαλαν Δήμαρχο! 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/14, 1:40 π.μ.

    Θα σας περαση μο τον καιρο αντε γιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/14, 12:09 μ.μ.

    ενώ αν έβγαζαν οι καρέκλες του κούκιου και οι ξαπλώστρες του παραθιν, θα ήταν καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/5/14, 3:54 μ.μ.

    Με πολλή νεροοοοοο θα το γυρίσετε που θα παει πιεστε νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/5/14, 4:04 μ.μ.

    Εκτός από τα μαντριά και τα θερμοκήπια να μην ξεχάσω και τους γύφτους που πολιτογράφησε ο Πανταζής ως δημότες Ζαχάρως και τους μοίραζε η Μαρίνα ψηφαλάκια έξω από το δημοτικό. Αξιοκρατικά πράγματα δηλαδή. ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

    Την επόμενη φορά που θα ζητιανέψουν τον οβολό σας, να τους στείλετε όλους στο δημαρχείο, όλο και κάτι θα έχουν να τους δώσουν.

    Τώρα που ανέφερες φίλε μου για καρέκλες του Κούκιου, τι μου θύμισες. Κυρία Ζαχαραία (το κυρία λόγω ηλικίας και όχι λόγω ήθους), ένθερμη υποστηρικτής του Πανταζάκου της (έτσι τον λέει) αγοράζει φόρμες και παπούτσια Hogan (ξέρετε ίδια με αυτά της Μπιρμπίλως - Τίνα Μπιρμπίλη) ρίχνει και μια Louis Vuitton στον ώμο και κόβει βόλτες πάνω κάτω στον Κούκιο να τη δούμε εμείς οι λαϊκοί να ζηλέψουμε τα πλούτη. Σε καρέκλα δεν κάθεται εκτός και αν της πει κανείς να κάτσει γιατί βλέπετε τα καβουράκια έχουν μετακομίσει από τη γράνα της Ζαχάρως στην τσέπη της εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή λοιπόν η κυρία το παίζει παράγοντας στη Ζαχάρω δίπλα στο πλευρό του έκπτωτου.Πού και πού ρίχνει και καμιά αναφορά σε Δημοσίους Υπαλλήλους επειδή τόλμησαν και έβαλαν υποψηφιότητα με τον Αλεξανδρόπουλο (τσ, τσ, τσ σα δεν ντρέπονται οι άθλιοι - πώς τόλμησαν δίχως να πάρουν την έγκρισή της). Βέβαια φέτος το καλοκαίρι δεν το βλέπω να κάθεται σε καρέκλα στην πλατεία καθ' ότι οι άνθρωποι που την κερνούσαν δεν εκλέχτηκαν αυτοί τη φορά οπότε ανάγκη που την έχουν. Έχει να πάει η μπαγιάτικη φρυγανιά σύννεφο, πώς να αποσβέσει κανείς παπούτσια 400 ευρώ. Κρίση Κρίση! Α ρε μακαρίτη Θανάση Κανελόπουλε θα τρίζουν τα κόκκαλά σου με τα αναθέματα διορισμούς που έκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails