ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/5/14

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΠΟΤΕ??? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ??

Η εκλογική διαδικασία φαινόταν μια τυπική διαδικασία για τον διευρυμένο συνδυασμό του Κώστα Αλεξανδρόπουλου. Όλοι είχαν συσπειρωθεί γύρο του και μάλιστα δεν άφηναν περιθώριο για πολλές αντιρρήσεις ως προς την δυναμική πορεία του συνδυασμού ΝΕΔΑ.

Το παλιό ΠΑΣΟΚ, η σκορπισμένη ΝΔ τα παλαιοκομματικά στελέχη τους (που έχουν κουράσει τους πολίτες) δίχως σπουδαίο Αυτοδιοικητικό έργο έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια να ενώσουν ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους για την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο.

Τι έγινε λοιπόν???  Απλά πράγματα....    ο Βουλευτής της ΝΔ έδωσε διαταγή και η ψόφια ΝΔ επιστρατεύτηκε να βοηθήσει. Οι ψηφοφόροι ήθελαν ????   Το αποτέλεσμα το μαρτυρά... ΟΧΙ !!!!!
Το ξοφλημένο ΠΑΣΟΚ (ή ΕΛΙΑ) έκανε προσκλητήριο "πολιτικών πτωμάτων" και βρέθηκε στα χαρακώματα για να ανατρέψει και αυτό τον "έκπτωτο". Παιδιά κάποτε εσείς δεν λέγατε "πάμε στον Πανταζή για να μας διορίσει ;;; ναι, τότε επι ΠΑΣΟΚ. Για θυμηθείτε.....  Οι ψηφοφόροι ήθελαν??? Το αποτέλεσμα το μαρτυρά... ΟΧΙ !!!!!

Και εκει που είχατε κάνει ΣΗΜΑΙΑ σας (και μερικοί θα σχίζατε τα πτυχία σας) την ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Πανταζή στις εκλογές, σας ΗΡΘΕ η ΠΡΩΤΗ έκπληξη.... και εκεί που αρχίζατε να ψάχνεστε νά'σου και ο Χάρης. Άντε τώρα να βρείτε τρόπο να σταματήσετε τον απλό Δεξιό ή ΠΑΣΟΚο ψηφοφόρο να μην ψηφίσει τον άνθρωπο που ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ τότε στις ΦΩΤΙΕΣ και είχε συμμετοχή στην κατασκευή του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. Βλέποντας και ο βουλευτής απο τον Πύργο την διαρροή το έπαιξε "δίπορτο".

Και από τότε μέχρι χθες την ίδια καραμέλα, περί απατεώνων περί εκπτώτων κλπ. και ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ απο τα μπαλκόνια έφτιαχνε Βιολογικούς καθαρισμούς σε όλα τα χωριά κλπ.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/5/14, 10:36 π.μ.

    Να τον χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/14, 1:39 μ.μ.

    Η Ζαχάρω αποδείχθηκε ότι είναι ο μοναδικός Δημος παγκοσμίως που η δημοτική αρχή του θα έπρεπε να διοριζόνταν μετά απο γνωμοδότηση μιας επιστημονικής επιτροπής.
    Ο λόγος είναι απλός.
    Η πλειοψηφία των δημοτών της αδυνατεί και δεν γνωρίζει να επιλέγει δημοτική αρχή.
    Οι αναλύσεις των αποτελεσματων που κάνεις στην ανάρτηση σου δεν έχουν καμμια σχέση με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/5/14, 4:54 μ.μ.

    Ένας είναι ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ! Έτσι Πανταζή, στα βήματα του φίλου σου αείμνηστου Βαγγέλη Γιαννόπουλου συνέχιζε να τσακίζεις δεξιούς, ψευτο-οικολόγους και προσκυνητές του Γιωργάκη Παπανδρέου, που όταν εμείς τρέχαμε για τον ΑΝΔΡΕΑ αυτοί ήταν κολλητοί του Μητσοτάκη και του Κύρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/5/14, 7:45 μ.μ.

    Αν κάποιοι δεν μπορούν κερδίσουν τις εκλογές απέναντι σε έναν αμόρφωτο χωροφύλακα, τι τους κάνει να πιστεύουν ότι θα ήταν κατάλληλοι να διοικήσουν τον Δήμο; Πως θα φέρουν ευρωπαϊκά ή εθνικά κονδύλια, όταν αποδείχτηκε αυτές τις μέρες ότι ο Π είναι αρνάκι μπροστά στους αρχιμαφιόζους ευρωπαίους; Πως θα πάνε στο χάος των υπουργείων και θα τα βγάλουν πέρα με τους μιζαδόρους πολιτικούς και υπαλλήλους, όταν στο χωριό τους δεν μπορούν να νικήσουν έναν τελειωμένο (κατ'αυτούς βέβαια...);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/5/14, 8:26 μ.μ.

    Ο Καζαντζακης ελεγε:
    "Κατά τους λαούς και οι ηγέτες τους"
    Ο Πανταζής είναι ο ιδκανικότερος ηγέτης για τους Ζαχαραίους.Τους πάει γάντι.
    Σωστά λοιπόν ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1406518772966572&set=a.1382861395332310.1073741829.100008253878045&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/5/14, 5:16 μ.μ.

    Να είστε σίγουροι ότι από τα μπαλκόνια θα φτιάξει πολλά. Μόνο από τα μπαλκόνια όμως!! Επί τω έργον τίποτα. Εκτός και αν πρόκειται για τσιμέντα και δρόμους σε μαντριά. Γιατί από τα τσιμέντα ο Πανταζής μπορεί να φάει έυκολα αυτός και το σκυλολόι του.Τα μαντριά έβγαλαν Δήμαρχο στο Δήμο Ζαχάρως. Οπότε θα παρακαλούσα το φίλο που αναφέρεται στον Καζαντζάκη να απευθύνεται στα "Μαντριά" και όχι στην πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Ζαχάρως στην οποία πλειοψήφησε ο Αλεξανδρόπουλος. Τα μαντριά και τα θερμοκήπια έβγαλαν Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/5/14, 5:55 μ.μ.

    Αγαπητε φίλε συμφωνούμε απόλυτα.
    Για τα μαντρία αναφέρομαι με τη φράση του Καζαντζάκη.
    Το ελπιδοφόφο σε αυτές τις εκλογές είναι ότι περίπου ο μισός πληθυσμος της ζαχάρως-φιγαλείας αποτελείται απο σοβαρούς και υπεύθυνους ανθρώπους.Τα "σούργελα" όλο καο μειώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/5/14, 9:36 π.μ.

    θα εχετε μια πενταετια(τουλάχιστον) να ψάχνεστε ολοι οι ασθενείς του προεδρου του κελπνο(μηπως δεν το ξερετε?) με μισθουλακο μονο 3500 ευρουλακια πως ενας χωροφυλακας κερδισε μονος του.παλι για να μπορέσετε να σκεφτείτε τι εγινε πρεπει να διαθέτετε και το καταλληλο I.Q ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΔΙΚΙΟΥ όπως διαθέτετε.παντως σας ευχομαστε καλη αναρρωση αν και το κοβω κομματάκι δυσκολο.αντε περαστικα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails