ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

16/7/11

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ SOS - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ

Σήμερα το πρωί στις 09.30 πολίτες του Δήμου Ζαχάρως με πραγματική οικολογική συνείδηση ( όχι μόνο λόγια και θεωρία) και προσωπική εργασία έπιασαν δουλειά στον Καϊάφα.  Συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού και από εκεί άρχισαν κάθε είδους καθαρισμού του δάσους και του χώρου δίπλα στον δρόμο μαζεύοντας πλαστικά κουτιά, μπουκάλια, κλπ άχρηστα αντικείμενα που κάποιοι άλλοι "οικολόγοι" τα είχαν...ξεχάσει. Παρόντες στην προσπάθεια αυτή ήταν ο Πανταζής Χρονόπουπος με όλους του Αντιδημάρχους, οι μικροί μας πρόσκοποι, η διασωστική ομάδα Ζαχάρως , η βουλευτίνα μας κα. Αυγερινοπούλου Θεοδώρα και από αθλητικά σωματεία ήταν ο ΠΑΟΚ με εκπροσώπους του από το Δ.Σ. (Γενικός Αργηγός, Ταμίας). 
Αν και είχε πολύ ζέστη η προσπάθεια συνεχίστηκε αρκετή ώρα και στις 11.00 περίπου είχε προγραμματισθεί να κάλυψει το γεγονός το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΙ.
Απουσίες με βαρύτητα υπήρξαν και ελπίζω η περιβαλλοντολογική ευαισθησία κάποιων που ασχολούνται με τα ΚΟΙΝΑ να τους ΞΥΠΝΗΣΕΙ από τον λήθαργο.....των διακοπών.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......

1 σχόλιο:

  1. Αμαρτολέ,
    Ποιοι βρίσκονται σε λήθαργο για να ξυπνήσουν?
    Αυτοί που έχουν καταλάβει και δεν συμμετέχουν στα επικοινωνιακά παιγνίδια του Πανταζή η αυτοί που τον ακολουθούν σαν σκυλάκια και τον συνδράμουν στην προσπάθεια του να φτιάξει το καταρακωμένο προφίλ του?
    Κανένας σας δεν κατάλαβε ότι σήμερα στον Καιάφα παίχθηκε ένα ακόμη show του Πανταζή με την συνδρομή της ανηψιάς του και του φίλου του του Αλαφούζου στέλνοντας το τηλεοπτικό του κανάλι το skai?(Aλήθεια,ο Μάκης ο Κουρής γνωρίζει ποιον έχει φίλο ο Αλαφούζος?Κάποιος πρέπει να του το υπενθυμίσει}.
    Αφού έχει τόση μεγάλη οικολογική ευαισθησία ο Πανταζής γιατί τόσα χρόνια που ήταν Δήμαρχος δεν είχε ξαναπάρει τέτοια πρωτοβουλία?
    Εδώ όλη η Ζαχάρω βρωμάει από τα αμάζευτα σκουπίδια γιατί τα απορριματοφόρα δεν έχουν πετρέλαιο να κινηθούν γιατί κανένας βενζινοπώλης δεν τους δίνει πετρέλαιο αφού τους έχουν φεσώσει όλους,εδώ το βράδυ σε όλη τη Ζαχάρω υπάρχει μια έντονη μυρωδιά βόθρου από το χαλασμένο βιολογικό,και τους έπιασε η μεγάλη οικολογική ευαισθησία για τα πλαστικά μπουκαλάκια του Καιάφα,που μπορούσε κάλλιστα ο Δήμος να τα καθαρίσει αφού είναι ένας οικονομικά εύρωστος Δήμος (έτσι μας έλεγαν για τον προυπολογισμό) στέλνοντας μερικούς εργάτες καθαριότητας?
    Αυτή τη βρωμιά που έβγαλε προχθές η ελευθεροτυπία
    σχετικά με την αγοραπωλησία του ακινήτου της alpha,ποιος θα την καθαρίσει?
    Αυτές οι βρωμιές που έχουν αποκαλυφθεί και αυτές που αναμένονται να αποκαλυφθούν ποιος θα τις καθαρίσει?
    Την διοίκηση του Δήμου ποιος θα την καθαρίσει από την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή ενός έκπτωτου?
    Μπορεί να χρειασθεί η συνδρομή του Δούναβη ποταμού αλλά πιστεύω ότι είναι μικρός ποταμός για να ανταποκριθεί σε ένα τόσο μεγάλο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails