ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/7/11

ΘΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ?

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Δεν πάει άλλο!!! Η ασέβεια προς τους νόμους της πολιτείας έχει φθάσει στο απροχώρητο στο Δήμο Ζαχάρως με μια προκλητική ανοχή του ελεγκτή νομιμότητας.
Εφόσον υπάρχουν αντιδήμαρχοι τον ορισμό των οποίων επικύρωσε ο ελεγκτής νομιμότητας και εφόσον ο Δήμαρχος ευρίσκεται σε αργία,ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου έπρεπε να είχε καλέσει δημοτικό συμβούλιο  και να εκλέξουν έναν αντιδήμαρχο ο οποίος θα αναπλήρωνε τον εν αργία Δήμαρχο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 89 του Ν.3463/2006.
Γιατί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν κάνει αυτό που λέει ο νόμος και ο ελεγκτής νομιμότητας γιατί  δεν τον καλεί σε απολογία αυτόν και τον κ.Μπάμη για παράβαση  καθήκοντος?
Η διαπιστωτική πράξη τις 5/1/2011 με την οποία οριζόνταν ο κ.Μπάμης ως δημαρχεύων  δημοτικός σύμβουλος δεν ισχύει εφόσον έχουν ορισθεί αντιδήμαρχοι και είναι νόμιμοι.
Κύριε Χαραλαμπόπουλε  υπερισχύει ο Νόμος και όχι η διαπιστωτική πράξη και μην την επικαλείσθε.Εξάλλου σας έχει έρθει και  έγγραφο από την αποκεντρωμένη διοίκηση να πράξετε αυτά που ορίζει ο νόμος και εσείς το αγνοείτε προκλητικά.
Εχετε ολη την ευθύνη εσείς κ.Χαραλαμπόπουλε για την μη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου για εκλογή δημαρχεύοντος αντιδημάρχου  και θα  πρέπει να υπακούτε στο νόμο της πολιτείας και όχι στις υποδείξεις ενός απλού δημότη,εκπτωτου πρώην Δημάρχου.Εσείς θα επωμισθείτε την ευθύνη και όχι αυτός.Αυτός θα βγάλει την ουρά του έξω,ως συνήθως,όταν θα τιμωρηθείτε εσείς για παράβαση καθήκοντος.


μέσω email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails