ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9/6/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ. ΚΩΣΤΑ ΑΓΡΑΠΙΔΑ

ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙΑΦΑ

Η διαδικασία για τις  προσλήψεις για τα ιαματικά λουτρά του Καϊάφα, μπαίνουν επιτέλους στο τελικό στάδιο που είναι η προκήρυξη από το Α.Σ.Ε.Π., για το εποχικό προσωπικό.
Η διαδικασία για την προκήρυξη καθυστέρησε ακόμη περισσότερο διότι υπήρξε περικοπή στον αριθμό του  προσλαμβανόμενου προσωπικού στα ιαματικά λουτρά, πανελλαδικά. Ωστόσο το σημαντικό στοιχείο είναι ότι από την τελική προβλεπόμενη κατανομή των θέσεων του εποχικού προσωπικού, ο Καϊάφας διατηρεί το προσωπικό των 28 ατόμων στις διάφορες ειδικότητες, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του.
Η διαδικασία για την πρόσληψη του εποχικού προσωπικού, είναι γραφειοκρατική και χρονοβόρα, καθώς πρέπει να υπάρξει έγκριση από την Ειδική Επιτροπή για τις Δ.Ε.Κ.Ο., όπου υπογράφουν επτά αρμόδιοι Υπουργοί, καθώς και έγκριση από τους συναρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών και Πολιτισμού. Οι αποφάσεις έχουν αποσταλεί στην  Εφημερίδα της Κυβέρνησης για δημοσίευση  για να ολοκληρωθεί τελικά από το ΑΣΕΠ, η διαδικασία της πρόσληψης.
Η λειτουργία των ιαματικών πηγών του Καϊάφα, θα τονώσει και θα δώσει ανάσα στην τοπική οικονομία και απασχόληση σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης. Αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι το γρηγορότερο δυνατό είναι η λειτουργία των ιαματικών πηγών. Ωστόσο το ζήτημα της στρατηγικής για την αναβάθμιση των ιαματικών πηγών παραμένει το ζητούμενο. Τα λουτρά σύμφωνα με την διεθνή εμπειρία μπορούν να λειτουργήσουν ως Κέντρα Ιαματικού Τουρισμού και ως Κέντρα Τουρισμού Υγείας εάν εξοπλιστούν και με εγκαταστάσεις αναψυχής άθλησης και ξεκούρασης. Συνεπώς απαιτείται η εκπόνηση ενός σχεδίου λαμβανομένου υπόψη και του ειδικού καθεστώτος προστασίας της περιοχής, που θα τονώσει  την οικονομία της περιοχής, σε  συνεργασία με τους φορείς της περιοχής.

                            Κωνσταντίνος Αγραπιδάς
                                                                             Πρόεδρος Συλλόγου Περιβάλλοντος
                                                                                                  Ζαχάρως

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/6/11, 9:35 π.μ.

    Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011
    To τεστ του Σωκράτη...
    Share
    KΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ !!!!

    Mια μέρα, εκεί που ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.

    Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της "τριπλής διύλισης".

    "- Τριπλή διύλιση;"
    ρώτησε με απορία ο....
    γνωστός του.

    - Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις.

    - Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας.
    Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;

    - Ε... όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και...

    -Μάλιστα, άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα.

    - Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο, αυτό της καλοσύνης.
    Αυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό;

    - Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον...

    - Άρα, συνέχισε ο Σωκράτης, θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.

    Ο γνωστός του έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.

    - Παρόλα αυτά, συνέχισε ο Σωκράτης, μπορείς ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο.
    Το τρίτο φίλτρο της χρησιμότητας.
    Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί xρήσιμο σε κάτι;

    - Όχι δεν νομίζω...

    - Άρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό, ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/6/11, 10:10 π.μ.

    Πολύ καλό ανώνυμε ανώνυμε φίλε μου.
    Αυτός ο Αγραπιδάς ακόμα υπογράφει σαν πρόεδρος Περιβαλλοντικού;
    και 3ον) θέλει να μας πείσει οτι λόγω δικών του παρεμβάσεων θ' ανοιξουν τα λουτρά του αγίου ανήμερα;
    Χαιρέτα μας ρε Κωστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/11, 1:02 μ.μ.

    Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011
    " Πώς έγινε ένας κακός άνθρωπος"

    της Ελένης Βακαλό.....
    και πως ο φοβισμένος πολίτης γίνεται ένας χαιρέκακος ραγιάς!

    Share

    Θα σας πω πώς έγινε
    έτσι είναι η σειρά
    Ένας μικρός καλός άνθρωπος αντάμωσε στο δρόμο του έναν κτυπημένο
    Τόσο δα μακριά από κείνον ήτανε πεσμένος και λυπήθηκε
    τόσο πολύ λυπήθηκε
    που ύστερα φοβήθηκε
    πριν κοντά του να πλησιάσει, για να σκύψει να τον...
    πιάσει,σκέφτηκε καλύτερα
    Τι τα θες τι τα γυρεύεις
    κάποιος άλλος θα βρεθεί από τόσους εδώ γύρω, να ψυχοπονέσει τον καημένο
    και καλύτερα να πούμε
    ούτε πως τον έχω δει
    Και επειδή φοβήθηκε έτσι συλλογίστηκε.
    Τάχα δε θα είναι φταίχτης, ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;
    Και καλά του κάνουνε, αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες
    Άρχισε λοιπόν και κείνος
    από πάνω να κτυπά
    Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας".- Δέσποινα

    .....και λέει ο ραγιάς: "ήρθε ο καιρός ο (φταίχτης) λαός ( γιατί ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;) να πληρώσει (και καλά του κάνουνε) για την καλοπέραση του ( αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες)".....
    Κι άρχισε λοιπόν και κείνος από πάνω να χτυπά (είναι διεφθαρμένος, είναι τεμπέλης, πρέπει να πληρώσει, του αξίζει να τιμωρηθεί κλπ κλπ)....
    Αρχή της εξέγερσης (στην κακία του φοβισμένου ραγιά)...Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/11, 12:42 π.μ.

    βλεπω οτι ανεβαινει το επιπεδο και η αισθητικη μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/11, 11:54 π.μ.

    Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΒΛΕΜΜΑ
    Share
    Στον πρωθυπουργό αυτής της χώρας έχουν αποδοθεί μια πληθώρα χαρακτηρισμών εκ των οποίων οι πιο συνηθισμένοι είναι η εμφανής πια ηλιθιότητα, ο αυτισμός, ο ναρκισσισμός ή κομπλεξική προσωπικότητα (ότι αγαπάτε) ο προδοτικός του χαρακτήρας. Εγώ προσωπικά τον βλέπω ως ζόμπι ή πιο κόσμια αν θέλετε ο πρωθυπουργός με το άδειο βλέμμα. Αλήθεια πώς να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο που δεν τον αφορά ο λαός του καθόλου αλλά η σταδιακή εξασθένηση και η αποδόμηση της....
    καθημερινότητάς του. Τι νόημα έχει ένας στείρος τουρισμός όταν τον λαό σου τον οδηγείς αμπαρωμένο στους τέσσερις τοίχους με μηδέν κοινωνικές παροχές που να μην μπορεί να δώσει μια "δραχμή" παραπάνω για το δικό του κράτος. Μιλάω για τη "δραχμή" διότι χάριν του ευρώ την έχουμε δαιμονοποιήσει... Αναρωτιέμαι τι να κρύβει τόσος τρόμος τόσων πουλημένων πολιτικών, δημοσιογράφων κ.λ.π για μια πιθανή έξοδό μας από αυτό το νόμισμα που μόνο κακά προκάλεσε στην τσέπη μας από τότε που μπήκε στη ζωή μας.... Και συνεχίζω με το συλλογισμό μου. Αναρωτιέμαι τι σόι πόλεμος εκ των έσω είναι αυτός. Γιατί η οικονομία πρέπει να κινηθεί με γρανάζια του εξωτερικού και όχι από το λαό της. Γιατί να χαίρονται τα νησιά και τα χωριά μας οι ξένοι και όχι πια οι Έλληνες. Τι είδους επιχειρήσεις θα επιβιώσουν σε μια χώρα όπου την κυβερνά η παραδοξολογία, η παράνοια και ο τσαμπουκάς του Δημοκρατικού Κοινοβουλίου μας. Ένας πρωθυπουργός λοιπόν που κινείται χωρίς ίχνος συνείδησης δεν μπορεί να είναι άνθρωπος. Μπορεί μέχρι πρότινος να μας θεωρούσε απληροφόρητους και να μας τροφοδοτούσε με φόβο. Αλλά να θωρεί το λαό του χωρίς αντίληψη ή κριτική σκέψη, νομίζω ότι απλά μπερδεύει το επίσης γελοίο και άπληστο επιτελείο του με το λαό του. Επίσης είναι ενδεικτικό της ψυχρής και απάνθρωπης λογικής του. Μόνο ένας άνθρωπος χωρίς ψυχή πουλάει στυγνά ένα ολόκληρο κράτος. Μόνο ένας άνθρωπος χωρίς ψυχή επιβάλλει με τέτοια αγριότητα και κομπλεξισμό πρώτα τον εαυτό του σε ένα κληροδοτούμενο κόμμα (αν θυμάστε τότε που έβαλε υποψηφιότητα μόνο τον εαυτό του για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ φοβούμενος οποιονδήποτε υγιή συναγωνισμό ..) και κατόπιν ότι μέτρα του επιβάλλουν από το εξωτερικό για το λαό του. Ποδηγετεί τη έννοια της Δημοκρατίας, ξεφτιλίζει όλους τους αγώνες των προγόνων μας που ήταν αγωνιστές, υπερήφανοι και Έλληνες του ή ταν ή επί τας και ταυτόχρονα συντηρεί και ελέγχει όλες τις κακοδαιμονίες αυτού του τόπου. Στο Δημόσιο λοιπόν φέτος με περισσή αγριότητα και τσαμπουκά έγινε σφαγή ώστε τα κομματόσκυλα (μαζί με τις γυναίκες τους) του ΠΑΣΟΚ να κατακλύσουν όλες τις θέσεις τομεαρχών και διευθυντών με επιδόματα και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις πριν αυτές προκηρυχθούν!!!!!!! Άνθρωποι με πτυχεία αποκλείστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Τι αλλάζει λοιπόν; Τίποτα απολύτως. Το "δήθεν" ζει και βασιλεύει. Όλα αυτά τα ζόμπι λοιπόν έχουν τον καλύτερο αρχηγό. Μόνο που τους διαφεύγει κάτι. Υπάρχει και θεία δίκη. Υπάρχει και ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails