ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/6/11

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα αναφορές σε μέσα ενημέρωσης της Ηλείας, σύμφωνα με τις οποίες κατά τη σύσκεψη της 29ης Μαΐου στα Καλάβρυτα υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, οι Αχαιοί ζήτησαν τον αποκλεισμό της Ηλείας από τα μεγάλα δημόσια έργα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που κράτησε εξίμιση ώρες από ουδένα τέθηκε ζήτημα αποκλεισμού της Ηλείας από τις δημόσιες επενδύσεις και ούτε θα επέτρεπα ποτέ να τεθεί παρόμοιο ζήτημα.

Πρακτικές που επενδύουν και επιμένουν σε άγονες και μη πραγματικές τοπικιστικές αντιθέσεις είναι πια καιρός να τερματιστούν. Η Αιτωλοακαρνανία, η Αχαΐα και η Ηλεία έχουν ένα κοινό εχθρό: Τη συνολική τους υστέρηση.

Η Δυτική Ελλάδα θα αναπτυχθεί ενιαία και στο σύνολό της και από αυτήν την κατεύθυνση δεν θα επιτραπεί η παραμικρή απόκλιση».

6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/6/11, 10:53 μ.μ.

  ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
  Δέχεται την εισήγηση του Προέδρου και
  Διαθέτει πίστωση ποσού 134.209,28€ σε βάρος του Κ.Α.02.80.8122 του συνταχθέντος Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2011 για την πληρωμή 1ου& 2ου
  λογαριασμού του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα Ζαχάρως και Δημοτικών Διαμερισμάτων- (ΘΗΣΕΑΣ) αναδόχου ΔΟΜΗΛ Ο.Ε». ........
  ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. οταν ένας δρόμος, μέσα στην πόλη, γιομίζει βρόχινα νερά
  και τον φτιάχνεις για να μην συμβαίνει αυτό, πώς το αποκαλείς αυτό το έργο;πεζοδρομκό η κυβολιθικό; μην γινόμαστε είρωνες όταν δεν πρέπει!Βρες κάτι άλλο να γράψεις για να ''γράψει!''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/6/11, 8:16 π.μ.

  Διάβασα στο blog Γιαννιτσοχώρι ότι οι Πανταζικοί ετοιμάζονται να εκλέξουν τον νέο "αχυράνθρωπο",συγγνώνη,τον νέο Δημαρχεύοντα.
  Δηλαδή το πήρε απόφαση ο Πανταζής ότι δεν είναι πλέον Δήμαρχος?Εκανε πολύ καιρό για να το καταλάβει αλλά επιτέλους το κατάλαβε.
  Βέβαια,το να "εκλέξουν" είναι σχήμα λόγου,απλά για να τηρηθεί το γράμμα του νόμου.Στην πραγματικότητα ένας αποφασίζει και οι υπόλοιποι ακολουθούν πιστά τις εντολές του τσομπάνη.
  Οι προσωπικές κρίσεις και απόψεις απαγορεύονται δια ροπάλου (κυριολεκτικά).Αποψη έχει μονο ο Πανταζής ο οποίος θα αποφασίζει και όλοι οι υπόλοιποι θα εκτελούν,θα υπογράφουν και φυσικά θα αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις αποφάσεις του Πανταζή.
  Ο Πανταζής βέβαια,ως πραγματικός Δήμαρχος με τόσες "ευθύνες" θα πρέπει να αμοίβεται.Για τον λόγο αυτό η αμοιβή του "αχυρένιου" Δημάρχου ανήκει δικαιωματικά στον "πραγματικό" τον εκ του λαού εκπορευθέντα Δήμαρχο Πανταζή.
  Αντε να δίνει στον "αχυροδήμαρχο" κανένα χιλιαρικάκι για τον κόπο του που υπογράφει.
  Ολα αυτά που γράφω δεν είναι κυήματα της φαντασίας μου.Είναι η ωμή πραγματικότητα.
  Είναι πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν μόνο σε ένα μέρος όλου του κόσμου.Στην Ζαχάρω.
  Διάβασα ότι η Ζαχάρω θα γίνει αντικείμενο παγκόσμιας επιστημονικής ιατρικής έρευνας για να εξηγηθεί το παράξενο φαινόμενο που οι κάλοι αντί να φυτρώνουν στα άκρα του ανθρωπίνου σώματος φυτρώνουν στον εγκέφαλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος2/6/11, 1:09 μ.μ.

  ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΡΙ ΡΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ΄;
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ;
  Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..
  ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΙΖΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΑ (ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΤΑ-ΠΕΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ....
  Ο ΑΧΥΡΕΝΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΧΥΡΕΝΙΟ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ FM.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/6/11, 1:57 μ.μ.

  Από που θα δίνει το χιλιαρικάκι?
  Εχις δίκιο είσαι από άλλο πλανήτη.Η Ζαχάρω δεν συγκατελέγεται στο πλανητικό σύστημα της γής.
  Εμένα μια φορά μικρός ξέρεις τι μου κάνανε?
  Δουλευα σε μια δουλειά και έπαιρνα 3500 δρχ το μήνα.Υπόγραφα ότι έπαιρνα 3500 δρχ και στην πραγματικότητα 'επαιρνα 1000 δρχ.Τις υπόλοιπες 2500 δρχ τις κρατούσε το "αφεντικό".Ετσι και έλεγα κουβένα θα με άρχιζε στις μπάτσες.
  Αυτό έγινε σε εμένα όταν ήμουν 15 χρόνων και το αναφέρω έτσι για την πλάκα μου.
  Για οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό του γεγονότος αυτού με διαφορετικά πρόσωπα η καταστάσεις είναι άσχετος προς εμένα και ουδεμία ευθύνη φέρω.

  χαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος2/6/11, 4:06 μ.μ.

  ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ???
  ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΛΕΝΤΑΓΕ ΣΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΗΘΕΛΕ...
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΑ Κ ΟΜΟΙΑ...
  ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails