ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/4/11

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ

Ο Δήμαρχος ίσως και ενοχλημένος που δεν τον στήριξαν οι καντινιέρηδες σε όλη την δικαστική του μάχη αποφάσισε να μην δώσει φέτος άδειες λειτουργίας στις καντίνες. Έτσι φέτος το καλοκαίρι εκτός από τα καταστήματα που είναι πλησίον της παραλίας κανένας άλλος δεν θα έχει δικαίωμα λειτουργίας. Από ότι έμαθα (το γράφω με επιφύλαξη) ο Πανταζής είπε ότι έχει κάνει πολλά για αυτούς και αυτοί δεν έκαναν καμία κίνηση να τον υπερασπιστούν, πάντως ο Πανταζής έλαβε υπόψη του και τις πολλές διαμαρτυρίες των παραλιακών χωριών και της Ζαχάρως ότι η ηχορύπανση ήταν βασανιστική και ότι είχε πάρει απόφαση να σταματήσει το κακό που άρχιζε να εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα.
Επίσης από την ίδια πηγή έμαθα ότι ο Πανταζής έλεγε ότι ο ίδιος δεν ευθύνεται για το αν οι καντινιέρηδες πήγαν και έκαναν "μεγαθήρια"  και σταθερές κατασκευές ώστε να βρεθούν λίγο αργότερα αντιμέτωποι με μεγάλα πρόστιμα και γραφειοκρατικές δυσκολίες.

Σημείωση: Περιμένω περισσότερα σχόλια σας και γνώμες. Το θέμα πιστεύω να είναι στην αρχή του ίσως θα υπάρχει και συνέχεια........

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/11, 12:05 π.μ.

    ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΜΠΑΜΗΣ;
    Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΗΣ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΨΗΦΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΜΙΚΡΟ-,ΜΙΚΡΟ-....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ-ΔΗΜΟΤΕΣ;ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/4/11, 11:45 π.μ.

    κι εσύ Σχίζα γιατί τόσο καιρό τον ψήφιζες και τον στήριζες ;;; ε;;;
    γιατί μπήκες στον συνδυασμό του ;;;
    γιατί ο Πανταζής σε έβαλε στον συνδυασμό παρότι οι περισσότεροι του έλεγαν να μην σε βάλει γιατί βρίζεις δημοσίως κλπ;;;
    μήπως απλώς ζηλεύεις ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/4/11, 1:02 μ.μ.

    Χθεσινός π....της, σημερινός κωλ.....αρας....

    Κάνει τον τρελό τώρα. Νομίζει ότι έτσι θα ξεχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ:ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ;ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ...
    ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ:Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ!ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΕΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΞΙΑ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/4/11, 8:05 μ.μ.

    γεματο επιχειρήματα...εχω δεί μερικα σχόλια που συγκρίνουν τον Σχίζα με τον Καλλικράτη, αν κ αντίθετως με τις αποψεις του Καλλικράτη θα ήθελα να πω οτι είναι αξιοπρεπέστατος, καλά ρε Γιάννη γιατί πρέπει να επιβεβαιώνεις όλους εκείνους που γελάνε μαζί σου (προσωπικά σε εκτιμώ κ με διαψεύδεις συνεχώς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/5/11, 2:20 π.μ.

    μηπως θυμαται ο πανταζης και ολοι οι επιλεκτοι μουτζαχεντιν που τον ευλογουν πως μαζευτηκαν σε 10 λεπτα στη ΑΥΡΑ να τη στησουν μεγαθηριο και να διωξουν το λιμενικο που ηρθε ¨? αναμεσα τους και κατοπινοι καντινιερηδες. δεν τους λυπαμαι καθολου κονομησαν πανω απο 300000 ο καθενας ολα αυτα τα χρονια με αθλιες υπηρεσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΥΣ;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ''ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ''ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ;ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/5/11, 9:02 π.μ.

    Γιάννη Σχίζα σταματα να φθείρεσαι.Του κοσμάκη του αρέσουν τα κουτσομπολιά.Είσαι ενας αξιος ανθρωπος ,εξυπνος και πάνω απ΄όλα επιστήμονας. Η πεδία σου δεν είναι ιδια με την πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Μακάρι αυτό να τό καταλάβαιναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/5/11, 11:35 π.μ.

    Όπως τα λες είναι. Η πεδία του Γιάννη με "ε" είναι μοναδική. Όπως τα πεδία ασκήσεων του πυροβολικού. Για την άλλη παιδεία με "αι" και "ει" είναι προφανής. Φτύνει εκεί που έγλυφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/5/11, 12:30 μ.μ.

    Το λάθος τό γραμματικό καλά έκανες και το πρόσεξες. Έγινε όμως από ταχύτητα. Ο Γιάννης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος πανω απ΄όλα. Τίς γνώσεις του Γιαννη λίγοι μόνο Ζαχαραίοι τις εχουν. Μην βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Ο Γιάννης που ασχολείται με τα κοινά (παρότι δεν είναι γεννημα θρέμα Ζαχάρως) πρέπει να μας τιμά. Εγώ τον σέβομαι και σαν άνθρωπο και σαν επιστήμονα. Οτι δεν μπορούμε να φτάσουμε το κατηγορούμε. Τό να κάνεις κάποια λάθη στη ζωή είναι ανθρώπινο, σημασία έχει να μήν τα επαναλαμβάνεις. Δεν γεννήθηκε στόν τόπο μας για να ξερει τον τρόπο σκεψης μας. Ομως την βοήθεια που εχει προσφέρει και προσφέρει σαν γιατρός στούς συντοπίτες τους είναι αχάριστος όποιος δεν του την αναγνωρίζει. Δεν έγλυφε ποτέ γιατί δεν είχε ανάγκη να γλύψει. Φιλε μου η μορφωσή του δεν του το επιτρέπει. Γιατί πραγματικά είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/5/11, 1:32 μ.μ.

    Τον Σχίζα δεν τον "πάνε" οι Ζαχαραίοι γιατί είναι είναι κατά πολύ ανώτερος τους σε νοητικό και μορφωτικό επίπεδο αλλά και γιατί λέει τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς ενδοιασμούς.Οι Ζαχαραίοι αισθάνονται άσχημα όταν αντιμετωπίζουν τέτοιους ανθρώπους και κάνουν το πάν να τους κατεβάσουν στο δικό τους χαμηλό επίπεδο.Δεν μπορούν όμως να καταλάβουν ότι όσο και να προσπαθούν οι αετοί δεν πρόκειται ποτέ να πετάξουν εκεί που πετάνε τα σπουργίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/5/11, 3:53 μ.μ.

    Για χαλαρώστε λιγάκι...δεν είναι ο μόνος γιατρός της Ελλάδας.
    Πάντως άλλους με πολύ καλύτερες σπουδές τους χλευάζετε για τις σπουδές τους...
    Αποφασίστε αν είναι καλές οι σπουδές ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/5/11, 5:06 μ.μ.

    Είπα μορφωτικό επίπεδο,δεν είπα γνωστικό επίπεδο σε μια επιστήμη.Φυσικά και άλλοι έχουν καλλίτερες σπουδές αλλά είναι...βόδια.Απλά είναι καλοί τεχνίτες πάνω τη δουλειά τους,όπως λέμε αυτός φτιάχνει καλές σκεπές,αυτός φτιάχνει καλά σαμάρια κλπ,αλλά δεν παύει όμως πέρα από τις καλές σκεπές και τα καλά σαμάρια να είναι...βούρλα με περικεφαλαία.Τέτοια παραδείγματα,δόξα τω θεώ,έχετε πάρα πολλά στη Ζαχάρω,που έχω χάσει τον λογαριασμό και δεν ξέρω ποιο παράδειγμα να σου αναφέρω.Ο τίτλος μιας προηγούμενης ανάρτησης αυτού του blog μπορεί να σου δώσει ένα παράδειγμα...
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/5/11, 7:42 μ.μ.

    O ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΟΥΣΙΑ.......ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΡΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ. ΤΟ ΒΟΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΟΔΙ.....ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ .........ΧΡΗΣΙΜΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΑΜΠΡΟΥΙ3/5/11, 4:53 μ.μ.

    ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΦΕ .ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΗΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ.ΕΙΣΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣΟΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ .ΝΑ ΠΛΗΝΗΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΕ ΕΙΛΗΚΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗ ΛΑΜΠΡΟΥΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/5/11, 12:46 π.μ.

    ΛΑΜΠΟΥΙ τι φίλος εισαι; ξερεις τις αξίες που αναπτύσουν οι φίλοι; Σχίζα αμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΚΩ ΑΓΚΑΠΑΕΙ ΣΚΙΖΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΚΡΕΝΟΥΜΕ. ΕΚΕΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΚΡΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟ. ΟΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΗ ΠΟΝΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΣΚΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΙΑ ΠΙΚΡΕΝΕΙ. ΑΜΑ ΣΚΙΖΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΖΑΧΑΡΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΖΑΧΑΡΩ. Ο ΣΚΙΖΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΑΧΑΡΩ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΑΖΟΥΣ ΖΑΧΑΡΕΟΥΣ. ΧΑΖΟΙ ΖΑΧΑΡΕΟΙ ΑΡΑ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΣΚΙΖΑΣ. ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΙ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΑΖΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΠΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/5/11, 3:56 μ.μ.

    Λοιπόν "ΓΥΦΤΟΣ" έχεις πολύ χαζό χιούμορ. Λαζόπουλο βλέπεις και τον αντιγράφεις.
    Εκείνος πληρώνεται για οτι λέει. Εσύ; Τά γράφεις και γελάς μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛΑΜΠΡΟΥΙ25/5/11, 3:05 μ.μ.

    ΓΙΑΝΝΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΘΕΩΡΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ .ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΜΕ ΕΚΘΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails