ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/1/11

ΑΚΥΡΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ??????

Και άλλο πρόβλημα σήμερα για τον συνδιασμό του κ. Πανταζή Χρονόπουλου.
Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου και ύστερα απο ένσταση δύο πολιτών της Ζαχάρως ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπηλιώνης (λόγω ότι ήταν μέτοχος με μικρό ποσοστό σε οικογενειακή τεχνική εταιρεία που αναλάμβανε έργα για λογαριασμό του δήμου Ζαχάρως, αποδέχθηκε ότι ο παραπάνω υποψήφιος) είχε κώλημα εκλογιμότητας όταν ανακηρύχθηκαν οι συνδιασμοί των δημοτικών εκλογών.

Συγκεκριμένα η απόφαση 350/2010 αναφέρει πως «...κατά το χρόνο που ανακηρύχθηκε ο καθ' ου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (23-10-2010), συνέτρεχε στο πρόσωπό του το κώλυμα εκλογιμότητας του άρθρου 29 παρ. 3 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, διότι είναι μέτοχος κεφαλαιουχικής εταιρίας με ποσοστό συμμετοχής άνω του πέντε τοις εκατό (5%), του συνολικού κεφαλαίου της εταιρίας, η οποία συνδεόταν συμβατικώς εμμέσως με το δήμο Ζαχάρως με εκκρεμείς συμβάσεις εκτέλεσης δημοτικών έργων, ύψους άνω των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ ετησίως και πρέπει, για αυτό το λόγο που προβάλλεται βασίμως, να ακυρωθεί η 162/2010 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηλείας, καθ΄ ο μέρος με αυτήν ανακηρύχθηκε ο καθ΄ ου τακτικός δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δυναμική Πρωτοβουλία», ο οποίος ανακηρύχθηκε επιτυχών συνδυασμός κατ' αποδοχή ως βάσιμης της κρινόμενης ένστασης».
Ο κ. Μπηλιώνης, όπως έλεγε θα κάνει άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του απέναντι στην απόφαση αυτή.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/1/11, 2:24 μ.μ.

    ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ...... ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ "ΑΠΛΗΣΤΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/1/11, 7:20 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5.000 € ........
    Ο Κος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΧΘΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/11, 12:58 μ.μ.

    υπαρχει κανενας που να μπορει να μας πει που βρισκεται το ΤΣΕΡΟΚΙ αυτο που χαρησε ο βυρωνας??
    λενε οτι το τρακαρησε ο πανταζης με μια γυναικα απο την ΕΛΑΙΑ?? και αλλη γυναικα εχει αναλαβει την επισκευη του .(αναλαμβανει επικινδυνες αποστολες) μαϊμουδιες..... ας προσεξουν καποιοι.... θα παρει πολλους μαζι του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/1/11, 10:24 μ.μ.

    ΔΕΝ ΤΡΑΚΑΡΗΣΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΡΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΜΗ 504. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ? Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/1/11, 1:59 μ.μ.

    Από το έτος 2007 ο ανωτέρω συμβουλός , παραχώρησε το ποσοστό που διέθετε στην εν λόγω εταιρία κρατώντας ενα 4%. Τα ανωτέρω εκτός απο το συμβολαιογραφικό έγγραφο φαίνονται και από τα φορολογικά στοιχεία.
    Ο δικαστής του διοικητικού Πρωτοδικείου θεώρησε άκυρη την παραχώρηση!!!! και έτσι δέχθηκε κώλημα εκλογιμότητας.. Οι έχων νομικές γνώσεις αντιλαμβάνονται την υπέρβαση , οι μη κατέχοντες απλά αναμείνατε στις οθόνες σας.

    Ευχαρστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΤΕ ΑΚΥΡΗ ΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/1/11, 11:58 μ.μ.

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ Ν'ΑΞΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails