ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/12/10

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Και για να τελειώνει αυτό το παραμύθι που λέει συνεχώς ο Πανταζής και οι φίλα προσκείμενοι προς αυτόν,ότι εξελέγη από τον λαό της Ζαχάρως και μόνο ο λαός της Ζαχάρως μπορεί να τον καθαιρέσει,θα τους πληροφορήσω τα εξής και να τα βάλουν καλά στο μυαλό τους:
1.Ο λαός της Ζαχάρως είναι ένα ελάχιστο μέρος ενός μεγάλου που λέγεται Ελληνικός λαός. 2.Κάθε εξουσία πηγάζει από τον Ελληνικό λαό και μόνο αυτόν εξυπηρετεί.
3.Την νομοθετική εξουσία την ασκεί η βουλή,δηλαδή ο Ελληνικός λαός μέσω των αντιπροσώπων του (βουλευτών) που ο ίδιος ο λαός εξέλεξε.
4.Επομένως ο Ελληνικός λαός,δημιούργησε ένα νόμο που λέει ότι όποιος Δήμαρχος καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος με οικονομική ζημία του Δήμου,εκπίπτει του αξιώματος του.Μέχρι να τελεσιδικίσει τίθεται σε κατάσταση αργίας.Οπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Πανταζή.Αρα σύσσωμος ο Ελληνικός λαός τον έθεσε σε κατάσταση αργίας και θα τον εκπέσει από το αξίωμα του σε περίπτωση που στην τελεσδικία παραμείνει η αρχική καταδίκη.Ο Ελληνικός λαός που είναι το αφεντικό,ένα μεγάλο σύνολο που μέσα σε αυτό ανήκει και ο λαός της Ζαχάρως. Στην πραγματικότητα ο λαός της Ζαχάρως σαν μέρος του συνόλου του Ελληνικού λαού που νομοθετεί του είπε: Εγώ σε εκλέγω για Δήμαρχο αφού δεν έχεις κώλυμμα εκλογιμότητας από τον νόμο.Επειδή όμως έχεις καταδικασθεί για παράβαση καθήκοντος με οικονομική ζημία του δήμου και δεν έχει τελεσιδικίσει ακόμη,σύμφωνα με τον δικό μου νόμο που εγώ μαζί με τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό νομοθέτησα,σε θέτω σε κατάσταση αργίας,δηλαδή σε κατάσταση αναμονής.Αν τελεσιδικίσει και αθωωθείς τότε αναλαμβάνεις θριαμβευτικά την θέση του Δημάρχου της Ζαχάρως,σύμφωνα με την δική μου εκλογή,αν όμως καταδικασθείς και πάλι τότε θα υποστείς την ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης.Μέχρι τότε όμως δεν θα αναλάβεις Δήμαρχος επομένως δεν μπορείς να ορκισθείς για κάτι που δεν θα μπορείς να κάνεις.Αθωώσου πρώτα και μετά ορκίζεσαι. Αυτά τα απλά πράγματα του είπε του Πανταζή ο λαός της Ζαχάρως.Δεν του ειπε να βάλουμε πέρα τους νόμου αλλά εγώ σε ψηφίζω για Δήμαρχο εφόσον το επιτρέπουν οι νόμοι. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Πανταζής Χρονόπουλος ήταν η έντιμη πράξη να βγεί και να πεί στον λαό της Ζαχάρως την αλήθεια κατά τις προεκλογικές του ομιλίες:Κύριοι βρίσκομαι σε κατάσταση αργίας και θα εύρισκομαι στην ίδια κατάσταση και στην νέα Δημοτική περίοδο.Επομένως με αυτό τον γνώμονα αν θέλετε με ψηφίζετε. Δεν το γνώριζε?Σίγουρα το γνώριζε αφού ήταν φυσικό επόμενο να το γνωρίζουν οι νομικοί του σύμβουλοι. Δεν το έλεγε όμως παρά έβγαινε και έλεγε ότι η αργία ισχύει μόνο για αυτή την περίοδο και σταματάει από την 1/1/2011 με αποτέλεσμα ο λαός της Ζαχάρως να έχει παραπλανηθεί. Το γνώριζε και απλά χρησιμοποίησε τον λαό της Ζαχάρως για να δείξει ότι ο λαός είναι με το μέρος του,αποκρύπτοντας την πραγματική αλήθεια με αποτέλεσμα οι απλοί ανθρώποι της Ζαχάρως να το πιστέψουν.Οπου πήγαινα στην Ζαχάρω αυτό άκουγα:Η αργία είναι μέχρι 31/12/2010,από 1/1/2011 θα μπορεί να είναι και πάλι Δήμαρχος.Και όταν τους έλεγα ότι δεν είναι ετσι,μου απαντούσαν ότι το είπε ο Παντζής και τελείωσε. Καταλάβατε λοιπόν γιατί πρέπει να τελειώσει αυτό το παραμύθι με τον λαό της Ζαχάρως? Αν θέλει ο διαχειριστής του blog μπορεί να αναρτήσει αυτό το σχόλιο στον τοίχο του blog.
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ στις 10:25 μμ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/12/10, 11:10 μ.μ.

    Παιδιά δεν ξέρω αν αυτά που λέτε είναι σώστά ή όχι αλλά εγώ ξέρω ΄΄οτι το 57% του κόσμου Ζαχάρως Φιγαλείας θέλει τον Πανταζή. Τι να κάνουμε??? Αυτό θέλουν και πρέπει να σταματήσει κάθε κουβέντα......

    Όσο για τον Αγραπιδά σωστά έκανε και πήγε. Μάλιστα δέχθηκε να συμμετέχει με την γραπτή "επιφύλαξη" ότι η διαδικασία μπορεί να είναι άκυρη. Αλλά αν δεν πήγαινε πάλι κατηγορούμενος θα ήταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/12/10, 11:53 μ.μ.

    Και επειδή θέλει αυτόν το 57% του λαού της Ζαχάρως,ο οποίος παραπλανήθηκε γιατί δεν του είπαν την αλήθεια,πρέπει να καταργηθούν οι νόμοι του κράτους?
    Αν το 57% του λαού της Ζαχάρως ήθελε για Δήμαρχο τον Πάσσαρη,που είναι καταδικασμένος με πολλές καταδικαστικές αποφάσεις για ληστείες και ανθρωποκτονίες,θα έπρεπε να βγάλουν τον Πάσσαρη από την φυλακή και να αναλάβει Δήμαρχος Ζαχάρως?
    Επειδή το 57% του κόσμου της Ζαχάρως θέλει τον Πανταζή πρέπει να σταματήσει κάθε κουβέντα?
    Ισα-ίσα τώρα θα πρέπει να αρχίσουν οι μεγάλες κουβέντες και οι μεγάλοι προβληματισμοι.
    Να προβληματισθεί πάνω από όλα αυτός ο κόσμος της Ζαχάρως και να πεί:-Τι συμβαίνει?Αυτός ο άνθρωπος είναι φορτωμένος με δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις,οι περισσότερες τελεσίδικες,είναι υπόδικος σε βαθμό καουργήματος για απιστία προς το δημόσιο,βαρειά κατηγορία που ισοδυναμεί με ειρκτή (φυλακή),του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα,κατηγορείται συνεχώς για απάτες και λαμογιές,το πανελλήνιο από την Κρήτη μέχρι τον Εβρο τον έχει συνδυάσει με το συνώνυμο της απάτης και της ρεμούλας και εγώ κάθομαι και τον ψηφίζω?
    Αυτό τον προβληματισμό τον έχει κάνει ποτέ αυτός ο κόσμος της Ζαχάρως που επικαλείσαι?
    Σίγουρα όχι και ξέρεις γιατί?Γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.Πάνω από όλα βάζει το μικροσυμφέρον.Το βόλεμα,την μικρή εξυπηρέτηση,τον ενδιαφέρει το σήμερα και όχι το μέλλον των παιδιών του και του Δήμου του.Για αυτό δεν προβληματίζεται και ψηφίζει αγόγγυστα τον Πανταζή.
    Ομως πρέπει να γνωρίζεις ότι στην Ευρώπη εκτός του Βατικανό και του Μονακό δεν θα επιτραπούν να γίνουν άλλα κρατίδια έν κράτει.Και πόσο μάλλον στην Ελλάδα.Πάνω από όλα οι νόμοι του Ελληνικού κράτους.Και αυτό θα πρέπει να το μάθει πρώτα από όλους ο Πανταζής και μετά ο κόσμος το 57% που τον ακολυθεί.Αφού δεν μπορούν να βάλουν το μυαλό τους και να σκεφτούν ποιο είναι το λογικό τότε το λογικό θα τους επιβληθεί.Οπως επιβλήθηκε να μην έχουν Δήμαρχο αυτόν που επέλεξαν γιατί έτσι ορίζουν οι νόμοι του κράτους και η λογική.Και για να σε βοηθήσω βάλε καλά στο μυαλό σου αυτό που θα σου πω:Ο Πανταζής όχι μόνο δεν πρόκειται να δεί τον θώκο του Δημάρχου αυτή την περίοδο αλλά την επόμενη περίοδο δεν θα μπορεί να βάλει ούτε υποψηφιότητα για τον απλούστατο λόγο ότι θα είναι φυλακή.Κατά τα άλλα ας τον θέλει και το 100% και οχι μόνο το 57%.Σημείωσε την ημερομηνία και την ώρα που στα γραφω.
    Οσο για τον Αγραπιδά,το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ΛΥΠΑΜΑΙ.Τίποτε άλλο.Αριβίστας μέχρι το κόκκαλο.Αυτός προφανώς θα ανήκει στο 65% του Πανταζή.Ετσι αποδεικνύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/12/10, 12:22 π.μ.

    Είναι τραγικό να χρειάζεται να εξηγεί κανείς ξανά και ξανά ότι ο νόμος είναι νόμος και το 57% δεν αντιλαμβάνεται την νομιμότητα.

    Και τελικά το τραγικό είναι ότι το 57% των πολιτών ενός δήμου ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ούτε τα στοιχειώδη!!!!!

    Φίλτατε, μην χάνεις άλλο τα λόγια σου.
    Ο βλάκας είναι ανίκητος, εάν δε, έχεις και μια προφανή πλειοψηφία ηλιθίων...άστα!!!

    ΑναΓνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/12/10, 2:14 μ.μ.

    Ρόμπα...

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=225958&cid=6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/12/10, 8:28 μ.μ.

    Σιγά τώρα ποιός μιλάει......
    Ο Ζούγκλας είναι "πολύ καθαρός"
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ..... ΑΞΙΟΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/12/10, 7:16 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΩΡΑΙΟ ΕΥΣΤΟΧΟ Κ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/1/11, 1:04 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΣ Κος ΒΛΑΧΟΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΝΩΡΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ... ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ... ΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥς ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails