ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/2/11

ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"

E,ψιτ,φίλε.Με εμένα μιλάς τώρα. Δεν με ενδιαφέρει για τα υπόλοιπα.Σε αυτά ας σου απαντήσει ο Σχίζας. Εγώ κάθομαι δε αυτό:....προοδευτικών κουλτουριάρηδων του Παπα(ν)τρέου (που πολλοί μα..κες από μας ψηφίζαμε). Ψήφιζες φίλε Παπανδρέου όχι γιατί το απαιτούσε η ιδεολογία σου.Ψήφιζες γιατί είσαι άνθρωπος του ξεροκόματου η διαφορετικά άνθρωπος του συμφέροντος.Γίνεσαι το σκυλί του αφεντικού που σου πετάει ξεροκόματο.Τώρα σου πέταξε κάποιο ξεροκόματο ο Πανταζής και έτρεξες και πούλησες το παλιό αφεντικό σου και γλέιφεις το καινούργιο αφεντικό.Ψήφισες αυτό που ήθελε ο Πανταζής.Και είναι γνωστό τι ψήφισε ο Πανταζής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και ποιον υποψήφιο βουλευτή εστήριζε με όλους τους τρόπους.Σου επεβλήθηκε λοιπόν να μην ψηφίζεις πλέον Παπαδρέου.Σου επεβλήθηκε να στηρίξεις αυτόν που στήριξε το αφεντικό σου ο Πανταζής για να μην χάσεις το ξεροκόματο.Και τώρα που βλέπεις ότι το αφεντικό έχασε το παιγνίδι έχεις γίνει πύρ και μανία εναντίον του Παπανδρέου,γιατί δεν θα υπάρχει πλέον ξεροκόματο.Ετσι και αύριο ο Παπανδρέου τρελλαθεί και αγνοήσει την απόφαση του Αρείου Πάγου και επανεφέρει τον Πανταζή στην θέση του ως Δήμαρχο,να σου πώ εγώ αν θα είσαι Παπανδρέου η όχι.Ισως ακόμη και περισσότερο Πασοκτζής και από τον ίδιο τον παπανδρέου. Αλλού φίλε τις αμπελοφιλοσοφίες σου.Οχι σε εμάς.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΣ...ΠΑΝΤΑΖΗ στις 8:51 μμ

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ17/2/11, 9:11 μ.μ.

    Ακούστε τον Μάκη Νοδάρο στο ionion fm για την έκπτωση του Πανταζή.

    http://www.ionionfm.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/2/11, 9:13 μ.μ.

    Μια μάχη που έχει αρχίσει εδώ και ενάμιση χρόνο έχασε ο Πανταζής Χρονόπουλος. Τον "πούλησε" το κύκλωμα που είχε πολλά συμφέροντα στην περιοχή μας. Έπαιξε αποφασιστικά στις φωτιές με τον Παυλόπουλο και στοχοποιήθηκε απο το ΠΑΣΟΚ.

    Έχασε τον φίλο του Κακαουνάκη και τον περί αυτόν "σύστημα" που ήταν κοντά στην Δικαιοσύνη και σιγά - σιγά αποδομήθηκε. Το κατάλαβε αλλά δεν είχε πολλές επιλογές για ελιγμούς. ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Πράγματι ήθελε να βοηθήσει απλό κόσμο και κυρίως φτωχούς ανθρώπους αλλά το έκανε πάντα με λάθος.....τρόπο. Βρισκόταν πάντα αντιμέτωπος με τον νόμο. Δεν εφταιγαν οι Μπούσπουρας κλπ , που τον κατηγορούσαν ανοιχτα και φανερά.Αυτοί την δουλεία τους έκανα. ο Δήμαρχος τους έδινε χώρο στο γήπεδό του. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΛΑΘΗ έκανε σε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο στα μέτρα του. Ο Πανταζής γνώριζε να κάνει ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ......ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ........ όμως ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΟΛΥ ΨΥΛΑ......



    ΡΕ ΠΑΝΤΑΖΗ εγώ σε βλέπω ΜΑΓΚΑ απο το αμαρτωλό 1970 αλλά σε βλέπω και ΚΟΡΟΪΔΟ που πιάστηκες απο τους ΛΙΓΟΥΣ τους ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ.



    ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/11, 10:07 μ.μ.

    Ακου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
    Καμιά σχέση η άποψη μου για το Πασοκ με το θέμα Πανταζή. Αφεντικά δεν είχα ποτέ πάνω από το κεφάλι γι αυτό και βγάζω το ψωμί μου και της οικογενειάς μου με τον ιδρώτα μου και την δουλειά μου βάζοντας το πτυχίο μου στην τουαλέτα . Αν ήθελα να είχα αφεντικά θα έκανα την δουλειά που κάνουν τα περισσότερα πτυχία(αμπελοφιλοσοφίας – ειδικότητας) στην Ελλάδα. Απλά τους έχω χεσμένους εκεί στο Πασοκ γιατί o Γιωργάκης 1) επιβεβαιώθηκε στο…
    «…λεφτα υπάρχουν». Μόνο που τα πήρε από την αγορά και τον χαμηλόμισθο και τα έδωσε εκεί που του είχαν πει οι γνωστοί κύκλοι και 2)με την πολιτική του στο μεταναστευτικό(που του την έχουν επιβαλει) θα δικαιώσει τον Καρατζαφέρη που είχε πεί ότι σε μερικά χρόνια οι μετανάστες θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες(αλήθεια γιατί προοδευτικοί ανά την Ελλάδα δεν τους παίρνετε στα σπίτια σας???)
    Μαθήματα από βολεμένους όχι σε μένα, προφανώς έχεις λύσει τα προβληματά σου(και καλά κάνεις) και κάθεσαι και μας κάνεις πολιτική.
    Και μην ξεχνάς ότι τους πτυχιούχους αμπελοφιλόσοφους στην Ελλάδα τους πληρώνει ο παραγωγικός ιστός της χώρας για την «προσφορά» τους

    Και κάτι άλλο ……..κράτα και μια πισινή κι εσύ και ο γιατρός για τον Πανταζή………
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails