ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

26/2/11

12 Έλληνες μικροπωλητές από τη συμπρωτεύουσα βρήκαν τη λύση!!

 Ξεκινούν από τη Θεσ/νίκη κάθε Παρασκευή πρωί και διασχίζοντας τη FYROM και τη Σερβία και μετά από 10 ώρες ταξίδι, βρίσκονται στη πόλη ΤΙΜΙΣΟΆΡΑ της ΡΟΥΜΑΝΊΑΣ, στο γνωστό της FREE MARKET,στην PIATA AURORA, όπου και πωλούν τα είδη τους, τα Σαββατοκύριακα και μάλιστα,με πολύ καλύτερες εισπράξεις από ότι όταν δραστηριοποιούνταν, στα παζάρια της χώρας μας!!
Έχουν αποκτήσει και τη δική τους πελατεία.Άσε που πολλές κοπέλες γνωρίζοντας τα ελληνικά προθυμοποιούνται και τους βοηθούν και στις πωλήσεις!!!
Λέτε να συνδυάζουν <<το τερπνό μετά του ωφελίμου>>;;
ΣΧΟΛΙΟ: Εμείς εδώ ούτε μια γυναίκα δεν καταφέραμε να φέρουμε απο την Ουκρανία...!!!!!

(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)
Αμαρτωλέ, Τουλάχιστον αυτοί εξάγουνε τα προιόντα τους στο εξωτερικό και τα πουλάνε οι ίδιοι.Μαγκιά τους. Ο Δήμος ο δικός μας κάνει εξαγωγή ξεφτίλας και του πουλάνε .Δεν πουλάει. Πήγανε στην Ρωσία και γίνανε ρεζίλι στις Ρωσίδες. Αυτές τους κοροιδεύανε και αυτοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι Χριστό.Μόλις είδαν οι Ρωσίδες με τι βούρλα εχουν να κάνουν τους πήραν στο ψιλό. Πήγανε στην Ιταλία,τρομάρα τους για να κάνουν αδελφοποίηση.Μόλις τους είδαν οι Ιταλοί καταλάβανε ότι αυτή η αδελφοποίηση έχει ψητό. Ηρθανε εδώ οι Ιταλοί,φιλοξενηθήκανε τζάμπα και πούλαγαν και τα προιόντα τους τα κεραμεικά.Και όσα δεν πούλησαν τους τα αγόρασε ο Δήμος και φύγανε οι Ιταλοί με την τσέπη γεμάτη. Εδώ τους πήρανε χαμπάρι οι ξένοι με την πρώτη και οι Ζαχαραίοι που τους ζούν τόσα χρόνια ακόμη δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι τούβλα ψηφίζουν.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις 12 Έλληνες μικροπωλητές από τη συμπρωτεύουσα βρήκ... στις 9:31 μμ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ26/2/11, 9:31 μ.μ.

    Αμαρτωλέ,
    Τουλάχιστον αυτοί εξάγουνε τα προιόντα τους στο εξωτερικό και τα πουλάνε οι ίδιοι.Μαγκιά τους.
    Ο Δήμος ο δικός μας κάνει εξαγωγή ξεφτίλας και του πουλάνε .Δεν πουλάει.
    Πήγανε στην Ρωσία και γίνανε ρεζίλι στις Ρωσίδες.
    Αυτές τους κοροιδεύανε και αυτοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι Χριστό.Μόλις είδαν οι Ρωσίδες με τι βούρλα εχουν να κάνουν τους πήραν στο ψιλό.
    Πήγανε στην Ιταλία,τρομάρα τους για να κάνουν αδελφοποίηση.Μόλις τους είδαν οι Ιταλοί καταλάβανε ότι αυτή η αδελφοποίηση έχει ψητό.
    Ηρθανε εδώ οι Ιταλοί,φιλοξενηθήκανε τζάμπα και πούλαγαν και τα προιόντα τους τα κεραμεικά.Και όσα δεν πούλησαν τους τα αγόρασε ο Δήμος και φύγανε οι Ιταλοί με την τσέπη γεμάτη.
    Εδώ τους πήρανε χαμπάρι οι ξένοι με την πρώτη και οι Ζαχαραίοι που τους ζούν τόσα χρόνια ακόμη δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι τούβλα ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails