ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/1/11

.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 237 ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΗΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. Άρθρο 237 Παύση 1.
Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δη¬μοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων επιτρέπεται να παυθούν για σοβαρούς λόγους δημόσιου συμφέροντος, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ύστερα από ειδικά αιτιολογημένη έκθεση του οικείου Ελεγκτή Νομιμότητας και σύμφωνη γνώμη πειθαρχικού συμβουλίου, το οποίο αποτελείται: α)........ . Το πειθαρχικό συμβούλιο συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 2. Για τον ίδιο λόγο και με την ίδια διαδικασία, μπορεί να διαλυθεί ένα δημοτικό ή περιφερειακό συμβούλιο. Η διάλυση αυτή συνεπιφέρει και τη διάλυση των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων. Στην περίπτωση αυτή γίνεται νέα εκλογή σύμφωνα με τα άρθρα 56 και 158 του παρόντος. 3. Κατά της απόφασης της παραγράφου 1 που διατάσσει την παύση, ο παυθείς μπορεί να ασκήσει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εντός προθεσμίας δεκα¬πέντε ημερών από την κοινοποίησή της σε αυτόν.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ...
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στις 11:20 μμ



Είναι πολύ ακραίο να εφαρμοσθεί το άρθρο 237 στην προκειμένη περίπτωση.Αυτό μπορεί να εφαρμοσθεί σε ειδικές περιπτώσεις,π.χ αν διαπιστωθεί από τον ελεγκτή νομιμότητας ότι υπάρχει διασάλευση της λαικής κυριαρχίας. Στην Ζαχάρω ένα είναι το πρόβλημα και μοναδικό: Ο΄τι ο Πανταζής δεν έχει καταλάβει ότι βρίκσεται σε αργία και ότι πρέπει να υπακούει στην διοοίκηση και στους νόμους που την αφορούν. Αν μπορέσει να το καταλάβει αυτό,πιστεύω ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά. Και αν δεν μπορεί να το καταλάβει,το κράτος έχει και άλλους τρόπους να τον κάνει να καταλάβει.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις .....ΣΥΝΕΧΕΙΑ την 21/1/2011

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/1/11, 12:10 π.μ.

    Είναι πολύ ακραίο να εφαρμοσθεί το άρθρο 237 στην προκειμένη περίπτωση.Αυτό μπορεί να εφαρμοσθεί σε ειδικές περιπτώσεις,π.χ αν διαπιστωθεί από τον ελεγκτή νομιμότητας ότι υπάρχει διασάλευση της λαικής κυριαρχίας.
    Στην Ζαχάρω ένα είναι το πρόβλημα και μοναδικό:
    Ο΄τι ο Πανταζής δεν έχει καταλάβει ότι βρίκσεται σε αργία και ότι πρέπει να υπακούει στην διοοίκηση και στους νόμους που την αφορούν.
    Αν μπορέσει να το καταλάβει αυτό,πιστεύω ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά.Και αν δεν μπορεί να το καταλάβει,το κράτος έχει και άλλους τρόπους να τον κάνει να καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails